Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αύριο πρώτη μέρα σχολή :(

2o ετος χιρ άι κάμ.

έχεις και παράπονο ρα; εγω τι να πω που έχω ξεκινήσει σε φοθλ ρυθμούς εδώ και δύο εβδομάδες ; :p

έχεις και παράπονο ρα; εγω τι να πω που έχω ξεκινήσει σε φοθλ ρυθμούς εδώ και δύο εβδομάδες ; :p

Ωραία αρχη. Από τις 4 ωρες που χα το πρωι δεν έγινε καμιά :D

Εγώ είχα 2 ώρες Ανάλυση (και τελικά έγινε μόνο η μία - με τρελό χαβαλέ - κορυφαίος καθηγητής :hehe: ) και μετά 2 ώρες Ιστορία Επιστημονικών & Φιλοσοφικών Ιδεών [or sth], όπου ο καθηγητής άντεξε μόνο 10 λεπτά και έφυγε (κανείς δεν παρακολουθούσε :p )

Πόσο τα σπάει ρεεε :D

Ωραία αρχη. Από τις 4 ωρες που χα το πρωι δεν έγινε καμιά :D

Καλά τον χρυσό κανόνα, ότι την πρώτη βδομάδα δεν γίνονται μαθήματα δεν το ξέρετε?

Φτανει ο κομπος στο χτενι και αναγκαζεσαι να αγορασεις κινεζικο gps. Ενω σκεφτεσαι ποσο πρεπει να περιμενεις για να στειλεις μειλ στο ebay οτι σου φαγανε τα λεφτα, τσουπ, σκαει μειλ ο κινεζος, your package has been sent, και με μεγαλη περηφανεια σου λεει οτι εχεις και tracking service! Μονο που παρελειψε να συμπεριλαβει το tracking number... :getlost:

ξέρει κανείς ποιες ώρες θεωρούνται "κοινής ησυχίας" σε μια πολυκατοικία; ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνω μερικά μαθήματα στους "από πάνω" :mad:

Ώρες κοινής ησυχίας

Ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας θεωρούνται οι εξής:

Α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00. έως 07:00.

Β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Εγώ είχα 2 ώρες Ανάλυση (και τελικά έγινε μόνο η μία - με τρελό χαβαλέ - κορυφαίος καθηγητής :hehe: ) και μετά 2 ώρες Ιστορία Επιστημονικών & Φιλοσοφικών Ιδεών [or sth], όπου ο καθηγητής άντεξε μόνο 10 λεπτά και έφυγε (κανείς δεν παρακολουθούσε :p )

Πόσο τα σπάει ρεεε :D

Καλωσηρθες στο ιδρυμα με σημα τον πυροφορο! Ποιος κανει αναλυση τελικα φετος?

κύριε mech, εμάς ο κανόνας αυτός δεν εφαρμόζεται ποτέ. Εμείς κάνουμε τις πρωτες εβδομάδες μάθημα, και μετά το κλείνουμε το μαγαζί :p

@nickstamat: ΙΦΦΕ εννοείς (Ιστορία & Φιλοσοφία Φυσικών Επιστημών)? Πανεπιστήμιο/Σχολή/Τμήμα; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.