Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

να σου πω γιατί να μην οδηγείς ούτε στο χωριό;

Περίπτωσις α: 14χρονος στα Σιμωτάτα Κεφαλληνίας παίρνει το αυτοκίνητο, στουκάρει με έναν νόμιμο οδηγό. Το παιδί τραυματίζεται στο μάτι, η ασφάλεια δεν τον καλύπτει, ο άλλος οδηγός, καθότι ήταν με το επαγγελματικό, ζητάει τρελή αποζημίωση (ζημιά, διαφυγόντα κέρδη κλπ), και είχε πρόβλημα και η μητέρα του, διότι τον άφησε να πάρει το τουτού.

Περίπτωσις β: Άλλος, από το διπλανό χωριό, συγκρούεται με μηχανάκι πάνω στο οποίο ήταν δύο άτομα. Το ένα επιτόπου, το άλλο ήταν πόσους μήνες στο νοσοκομείο.

Ααααα ρε άτιμοι Ινδοί!!!!!! Ήθελες να κάνεις και τον εκπαιδευτή τρομάρα σου.....

Yiou wor tit λέμε....:hehe:

εγώ έχω την εντύπωση ότι έχει δίκιο σε αυτά που σου λέει (και που σου έιπαν και τα υπόλοιπα παιδιά). σε τι θα σε οφελήσει σε τελική ανάλυση το να μάθεις να οδηγάς από τώρα; κατά την γνώμη μου το πιθανότερο είναι να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και ένα ωραίο βράδυ να πάρεις το αμάξι κρυφά και ξαφνικάνα χτυπήσει η αστυνομία την πόρτα του σπιτιού σου... (τραβηγμένη περίπτωση αλλά πίστεψε με, έχει συμβεί ;) )

Εγω εμαθα στα 13 μου αλλα κανεις δεν χτυπησε την πορτα :...: :hehe:

Να ξερεις παντως οτι αν προκαλεσεις ατυχημα χωρις διπλωμα θα κατηγορηθεις για φονο εκ προμελετης (ας δωσει κ ο τσακονας τα φωτα του)

Σε αδειο δρομο παντα κ με προσοχη ;)

Αυτη η διαολο ίωση με έχει φάει...:wall:

150 χαρτομάντιλα έχω χαλάσει...

Να τα χρησιμοποιείς κι από τις δύο μεριές.. οικονομία :wassat:

Περαστικά :magic:

Καλά τα παραλέω :p

Γυρω στα 70 έχω χαλάσει (χτες και σήμερα) και από τις 2 μεριές :happy:

thank you πάντως

Περαστικά και απο έμενα σε όποιον έχει ''ενοχλήσεις''

καληνύχτα και από εμένα...ένα σχέδιο (κανα εξάωρο δουλειάς δηλαδή γιατι έχω κάνει ήδη το μισό) με περιμένει για να το τελειώσω :p

Ώπα ,μάστορα,μπάστα.

Περιληπτικά τα έγραψα.

Φυσικά και αντιδρούσε.Και έντονα μάλιστα.

Τώρα για το αν πήρε ο καθηγητής μου,άσε με να το ξέρω καλύτερα μιας και ήταν δικός μου

Τότε πάσο, απλά σχολιάζω τι γίνεται γιατί ούτε αυτοί είναι άγιοι...

κουράγιο κύριε αντμινιστράτορα. Θάμπωσέ μας πάλι :D

Αύριο αρχίζουν τα μαθήματα, και δε θέλω να ξυπνήσω 08,30 :( :(

οπότε

Καληνύχτες παίδες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.