Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Urban Legend.

Επεσα σε εξεταστές που τα έπαιρναν και μου το είπε και ο δάσκαλος. Από τα 20 παιδιά οι 15 έφυγαν γιατί δεν είχαν πάνω τους λαδάκι και είπαν να μην δώσουν την εξέταση εκείνη την ημέρα (Βλακεία τους γιατί περάσεις δεν περάσεις μετά από το ίδιο χρονικό διάστημα θα ξαναδώσεις). Εγώ είπα θα δώσω και ότι γίνει και ότι δεν πρόκειται ποτέ να λαδώσω και να συνεισφέρω στη σαπίλα και ας δώσω και 15 φορές. Οι 2 είχαν τα έδωσαν και το πέρασαν και από τους τρεις που μείναμε ο ένας κόπηκε και εγώ μαζί με ένα άλλο παλικάρι το περάσαμε γιατί δεν κάναμε ούτε ένα λάθος. Αυτό μου το υπογράμμισε και ο δάσκαλος. Μου είπε ότι αν δεν τους δώσω αφορμή ΔΕΝ μπορούν να με κόψουν όσο και να χτυπιούνται. Βέβαια με εξέταζαν επί 20 λεπτά και με έβαλαν να κάνω μέχρι και αναστροφή που δεν τη βάζουν ποτέ τώρα πια αλλά τον πήραν. Το συναίσθημα του να περάσεις με τέτοιους σάπιους είναι ανεκτίμητο. Και αυτό που είπα δεν είναι εξαίρεση έχει συμβεί όχι σε έναν αλλά σε δύο φίλους μου.

Βασικα οι εξεταστες δεν μπαινουν μεσα για να σε κοψουν...

Απλα η μλκια της υποθεσης ειναι οτι μπορουν να σε κοψουν για οτι θελουν :spell:

Για αυτο δινεις το 100αρακι (η επανεξεταση παει 120 αν θυμαμαι καλα) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Ετσι κ αλλιως την μιζα την δινεις για να παραβλεψουν μικρα λαθακια βλ παραβιαση ΣΤΟΠ κ τετοια :hehe:

Ακομα αναρωτιεστε γιατι υπαρχουν ανικανοι οδηγοι στους δρομους μας ?

Και στης εξετασεις για μηχανες να δειτε τι γινεται ... οσοι τα εδωσαν ουτε που τους κοιταγε ...

Μιλαγε στο τηλ ... ουτε χρονο μετρησε ουτε τπτ....

Στην πορεια τους εβαλε να οδηγησουν 200 μ κ τελος :blink:

Βλεπωντας αυτα αγανακτησα πραγματικα ....

ΥΓ καλημερες :flex:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Απολη την ιστορια με τα διπλωματα τρωνε και οι εκπαιδευτες φανταζομαι.Το θεμα ειναι να αλλαξει νοοτροπια ολος ο κοσμος και να μην θεωρουν δεδομενο το χρημα που τρωνε απο εκει.Φιλος δικηγορος εξεταζοταν για μηχανη >250 και για για οσους "λιπαιναν" ειχαν 2τροχο με πειραγμενο ρελαντι,για οσους δεν λαδωναν 2τροχο με κανονικο ρελαντι.Ε εκανε φασαρια και ζητησε να εξεταστει με το 2τροχο που ειχε πειραγμενο ρελαντι...Η αφεντια μου παλι,παρομοιως με τον JohnG85...

επιτελους βρεθηκε παλικαρι με ξεκλειδωτο 24αρη!!(κανει και ριμα)

Πλεον μπορω να δω και εγω τον λαμπη καταματα..(ειχα καποια probs τελευταια)

Τουτανα αλτεκ ..με εριξες στην παρανομια.

Προς σεβασμο παντως στον ιδιοκτητη -ο οποιος λειπει/κοιμαται/το εχει κλειστο σταματαησα το seedarisma:p

εμα ..δεν πηγαινε αλλο αυτη η κατασταση.

Ουτε να σερφαρω (στο λαμπη) δεν μπορω.(σε αλλα σιτες κατι ανοιγε)

Αλλα μεσα στην εβδομαδα "ενεργοποιουμαι" και γω στη forthnet.

(το ανωθεν παλικαρι εχεις επισης forthnet.(στα ~19Μ και 1020 συχγρονιζει ....,καλα ειναι))

Απολη την ιστορια με τα διπλωματα τρωνε και οι εκπαιδευτες φανταζομαι.Το θεμα ειναι να αλλαξει νοοτροπια ολος ο κοσμος και να μην θεωρουν δεδομενο το χρημα που τρωνε απο εκει.Φιλος δικηγορος εξεταζοταν για μηχανη >250 και για για οσους "λιπαιναν" ειχαν 2τροχο με πειραγμενο ρελαντι,για οσους δεν λαδωναν 2τροχο με κανονικο ρελαντι.Ε εκανε φασαρια και ζητησε να εξεταστει με το 2τροχο που ειχε πειραγμενο ρελαντι...Η αφεντια μου παλι,παρομοιως με τον JohnG85...

Ναι, τους εκπαιδευτές ξέχασα να τους θίξω ! Μου είχε πει ο δικός μου ατέλειωτες ιστορίες για συναδέλφους του ! Μου είχε πει ότι μια κάποια δύναμη την έχουν και μπορούν να μιλήσουν αν είναι κατάφωρα άδικο αυτό που λέει ο εξεταστής. Πολλές φορές όμως κάνουν τουμπεκί για να πάρουν το μέρος που τους αναλογεί από το λαδωματάκι. Π.χ ο εκπαιδευτής μου είχε πάντα μεζούρα στο αμάξι για να μετρήσει την απόσταση από το πεζοδρόμιο σε παρκάρισμα και οπισθογωνία. Μία δυο φορές είχε βάλει στη θέση του εξεταστή που ήθελε να κόψει μαθητή με πρόσχημα την απόσταση. Από την άλλη πλευρά ο εκπαιδευτής του ΑΝ7 δεν τον διάβασα από το κείμενο να αντιδρά ιδιαίτερα...

Τουτανα αλτεκ ..με εριξες στην παρανομια.

Να σου 'να μόνο εσύ :(

Εγώ έχω ένα ΟΝ για τις δύσκολες ώρες της Tellas :hehe:

Το θέμα είναι ότι εδώ όλοι τα κλειδώνουμε από νοοτροπία, ενώ σε κάτι ΒορειοΔυτικές Ευρωπαϊκές χώρες ακούω ότι τα έχουν ΟΛΑ ανοιχτά (φάση είσαι constant συνδεδεμένος στο msn με το κινητό σου, όπου και να σαι, με τόσα WiFi ανοιχτά).

Ακόμα και στην USA τα ίδια ισχύουν (το βλεπα στο ΣΚΑΪ μια δόση). Εμείς εδώ τα κλείνουμε και μετά όλοι πέφτουν στους ένα-δύο που τα άφησαν ελεύθερα - και συνήθως τους πίνουν το αίμα :hehe:

15 χρονών και σου δίνουν αμάξι;

Γιατί όχι, ο χώρος είναι μεγάλος. Ούτε άνθρωποι υπάρχουν, ούτε κατσίκια. :p

ΥΓ. Επιτέλους έμαθα το συμπλέκτη. Μπόρεσα να ξεκινήσω το Polo σε ανηφόρα, χωρίς να μου σβήσει, χωρίς απότομο πέταγμα. Απαλά :smoke:

εγώ έχω την εντύπωση ότι έχει δίκιο σε αυτά που σου λέει (και που σου έιπαν και τα υπόλοιπα παιδιά). σε τι θα σε οφελήσει σε τελική ανάλυση το να μάθεις να οδηγάς από τώρα; κατά την γνώμη μου το πιθανότερο είναι να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και ένα ωραίο βράδυ να πάρεις το αμάξι κρυφά και ξαφνικάνα χτυπήσει η αστυνομία την πόρτα του σπιτιού σου... (τραβηγμένη περίπτωση αλλά πίστεψε με, έχει συμβεί ;) )

Από την άλλη πλευρά ο εκπαιδευτής του ΑΝ7 δεν τον διάβασα από το κείμενο να αντιδρά ιδιαίτερα...

Ώπα ,μάστορα,μπάστα.

Περιληπτικά τα έγραψα.

Φυσικά και αντιδρούσε.Και έντονα μάλιστα.

Τώρα για το αν πήρε ο καθηγητής μου,άσε με να το ξέρω καλύτερα μιας και ήταν δικός μου

εγώ έχω την εντύπωση ότι έχει δίκιο σε αυτά που σου λέει (και που σου έιπαν και τα υπόλοιπα παιδιά). σε τι θα σε οφελήσει σε τελική ανάλυση το να μάθεις να οδηγάς από τώρα; κατά την γνώμη μου το πιθανότερο είναι να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και ένα ωραίο βράδυ να πάρεις το αμάξι κρυφά και ξαφνικάνα χτυπήσει η αστυνομία την πόρτα του σπιτιού σου... (τραβηγμένη περίπτωση αλλά πίστεψε με, έχει συμβεί ;) )

Εγω πάλι πιστεύω το καλύτερο είναι να μαθαίνει κανεις να οδηγάει απο μικρός.

Στα USA τα παιδιά παίρνουν Driver's Permit ( κάτι σα δίπλωμα) από τα 16. Αυτό τους επιτρέπει να οδηγάνε μονό με κάποιον συνοδό που έχει κλείσει 2 (νομιζω) χρόνια οδηγικής εμπειρίας και έχει κανονικό δίπλωμα, και όχι βράδυ.

Το να αποκτάς εμπειρίας από μικρός δεν είναι απαραίτητα κακό.

καλα στο USA ειναι ολοι με αυτοματα, οι δρομοι ειναι ευθειες και οι στροφες ορθες γωνιες με 2-3 λωριδες...

στο ελλαντα να δω τι θα γινει

Μέσα στην πόλη δεν οδηγώ. Ακόμα και αν μου το έδιναν, δε θα το έπαιρνα. Μόνο στο χωριό το παίρνω.

Και γιατί να μην οδηγώ λίγο στο χωριό; Τσάμπα παίζω τόσες ώρες GTR; :shifty::D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.