deninho Οκτώβριος 4, 2008 #12342 Οκτώβριος 4, 2008 και σε πιο μικρούς δίνουν αμάξι :/ Για αυτό πάνε και σκοτώνονται
jimakos21 Οκτώβριος 4, 2008 #12343 Οκτώβριος 4, 2008 15?? Πως νόμιζα οτι είναι 17. Μα 17 είχα δει στο profile του... wtf
geogeoland Οκτώβριος 4, 2008 #12344 Οκτώβριος 4, 2008 Αν είναι ανοιχτή αλάνα, χώμα, ελεύθερος χώρος, ούτε κολώνες, κόσμος και χαζά, γιατί όχι. Ειδικά αν έχει επίβλεψη... νταξ, αρκεί να μη το αρχίσει στα παντιλίκια και απο τη χαρά του το αμάξι σου δώσει κοιλίτσα (... και αρχίσει να κουνάει και την ουρά του)
deninho Οκτώβριος 4, 2008 #12351 Οκτώβριος 4, 2008 μαζεμα ελιας μονο αυτο σας λεω , λυωσιμο Άντε, και στα δικά μου
VIL Οκτώβριος 4, 2008 #12353 Οκτώβριος 4, 2008 Πολύ ησυχία τι έγινε? Θα πάμε για ελιές? Ρε ea6gka μήπως θες βοήθεια
perp Οκτώβριος 4, 2008 #12354 Οκτώβριος 4, 2008 Καιρός για ξεκούραση... 15 μέρες με ένα 1 ρεπό ήμουνα :flag:
hayabusa Οκτώβριος 4, 2008 #12355 Οκτώβριος 4, 2008 και αναρωτιόμουνα..που να έχει χαθεί αυτή η ψυχή; Αντε, καλή ξεκούραση ρε γείτονα
Dr.Paneas Οκτώβριος 4, 2008 #12357 Οκτώβριος 4, 2008 Αν δε λαδωσεις δε σε περνανε ... Δηλαδη είναι τόσο χτυπητό το το κάνουν μόνο και μόνο για την μίζα που μου σπάσανε τα νεύρα.:fight:
KoMM Οκτώβριος 4, 2008 #12358 Οκτώβριος 4, 2008 αυριο ταξιδι παλι...καθε φορα με μιση καρδια φευγω απο Αθηνα
JohnG85 Οκτώβριος 5, 2008 #12359 Οκτώβριος 5, 2008 Αν δε λαδωσεις δε σε περνανε ... Δηλαδη είναι τόσο χτυπητό το το κάνουν μόνο και μόνο για την μίζα που μου σπάσανε τα νεύρα.:fight:Urban Legend.Επεσα σε εξεταστές που τα έπαιρναν και μου το είπε και ο δάσκαλος. Από τα 20 παιδιά οι 15 έφυγαν γιατί δεν είχαν πάνω τους λαδάκι και είπαν να μην δώσουν την εξέταση εκείνη την ημέρα (Βλακεία τους γιατί περάσεις δεν περάσεις μετά από το ίδιο χρονικό διάστημα θα ξαναδώσεις). Εγώ είπα θα δώσω και ότι γίνει και ότι δεν πρόκειται ποτέ να λαδώσω και να συνεισφέρω στη σαπίλα και ας δώσω και 15 φορές. Οι 2 είχαν τα έδωσαν και το πέρασαν και από τους τρεις που μείναμε ο ένας κόπηκε και εγώ μαζί με ένα άλλο παλικάρι το περάσαμε γιατί δεν κάναμε ούτε ένα λάθος. Αυτό μου το υπογράμμισε και ο δάσκαλος. Μου είπε ότι αν δεν τους δώσω αφορμή ΔΕΝ μπορούν να με κόψουν όσο και να χτυπιούνται. Βέβαια με εξέταζαν επί 20 λεπτά και με έβαλαν να κάνω μέχρι και αναστροφή που δεν τη βάζουν ποτέ τώρα πια αλλά τον πήραν. Το συναίσθημα του να περάσεις με τέτοιους σάπιους είναι ανεκτίμητο. Και αυτό που είπα δεν είναι εξαίρεση έχει συμβεί όχι σε έναν αλλά σε δύο φίλους μου.
AN7 OverClocker Οκτώβριος 5, 2008 #12360 Οκτώβριος 5, 2008 Urban Legend. Αυτό μου το υπογράμμισε και ο δάσκαλος. Μου είπε ότι αν δεν τους δώσω αφορμή ΔΕΝ μπορούν να με κόψουν όσο και να χτυπιούνται. Βέβαια με εξέταζαν επί 20 λεπτά και με έβαλαν να κάνω μέχρι και αναστροφή που δεν τη βάζουν ποτέ τώρα πια αλλά τον πήραν. Ναι καλά...Μαθαίνω τους εξεταστές μου με τον καθηγητή μου...και αρχίζει να κατεβάζει ποιήματα...την @@σαμε να μου λέει συνέχεια.Πάμε στην εξέταση...1η παρατήρησηΠερνάω σταυροδρόμι που ΕΧΩ προτεραιότητα με αν θυμάμαι καλα 28χλμ(λέγιε με yaris....πάντως κάτω από 30) -έπρεπε να ανακόψεις-...μα τι να τους λέω εγώ λίγο αν έκοβα ακόμα θα έσβηνε και έπρεπε να βάλω πάλι 1η τι να τους έλεγε ο καθηγητής...τπτ χαμπάρι.2η παρατήρηση.Οπισθογωνία...με το που φτάνω την μέση του κάθετου δρόμου ανάβω δεξί φλας(με τον καθηγητή με φλας τα κάναμε...κανονικά και νόμιμα δλδ).-Και άργησες να ειδοποιήσεις και έπρεπε να ανάψεις αλαρμ- Μα κύριε,αν άναβα το φλας πριν τον δρόμο μπορεί να νόμιζε κάποιος ότι θα στρίψω και να προκαλέσω ατύχημα και το φλας είναι καθόλα νόμιμο.Τπτ ρε,στα @@ τους.Παρ όλα αυτά δεν μου είπαν να κατέβω...οπότε υποψιασμένος είχα λεφτά πάνω μου σε περίπτωση τέτοιας μλκίας...οπότε κάνω νόημα στον καθηγητή μου..και μόλις σταματάμε την εξέταση δεν μου λένε τίποτα..βγαίνουν έξω με τον καθηγητή και τα κανονίζει...Τουλάχιστο πλήρωσα για να τους βρίσω μέσα στην μάπα...(αφού μου είπαν:ξέρετε...περάσατε)Στην προκειμένη,αν δεν κάνουν τίποτα τα ελεγκτικά μέσα,εγώ ή εσύ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.