Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Εγω θυμαμαι μια εποχη ειχα λιωσει στο forza στο xbox1... Αλλα επαιζα με abs ενεργοποιημενο...

Παω λοιπον για καρτ μια μερα.. Πρωτη στροφη.. Αφηνω γκαζι κ τερμα φρενο απο συνηθεια.. μπλοκαρουν οι τροχοι.. παρ'τη τη τουμπα... :S

hehe

οι γκομενες εγκεφαλικα ειναι για τον... υπαρχουν εξαιρεσεις που σπανε κοκκαλα σε τετοιο σημειο που να αναρωτιεσαι "γτ την αφηνουν να υπαρχει?"...

Συμφωνώ. Εγω πάλι έπαιζα πολυ οταν ημουν μικρός με το F117 (στο DOS ακόμα) και οταν χρειάστηκε να πάω να σώσω τον πατέρα μου απο τους Ιρακινούς, πέταξα ενα F16 στα καπάκια. Γυρίστηκε και ταινία νομίζω, Top Gun το λέγανε... :p:P

:jump1::jump1::jump1: και ακομα δεν εχω πιει καφε

Εγω θυμαμαι μια εποχη ειχα λιωσει στο forza στο xbox1... Αλλα επαιζα με abs ενεργοποιημενο...

Παω λοιπον για καρτ μια μερα.. Πρωτη στροφη.. Αφηνω γκαζι κ τερμα φρενο απο συνηθεια.. μπλοκαρουν οι τροχοι.. παρ'τη τη τουμπα... :S

hehe

Ποιος παταει φρενο στα cart? Εκτος και αν πηρες αγωνιστικο... Γιατι αλλιως σανιδα το γκαζι και παμε, στις στροφες φρεναρει μονο του επειδι μπαινει πλαγια :p

γιατι τα δεντρα φυτευονται στο χωμα? γιατι ειναι πρασινα? γιατι τα σκυλια κατουρανε τις ροδες? γιατι στις καφετεριες ολοι κατουρανε εκτος μπιντε? γιατι τα καλα, οταν τα κοιτας, να σε κοιταν λες κ εισαι κανας ανωμαλος? γιατι το πτυχιο να μη το αγοραζεις στις προσφορες τοθ lidl? ε?:wall:

Eδω κανει και ζεστη και δεν εχει και πολυ υγρασια.H εξοδος σημερα θα ειναι πιο ευχαριστη :)

Φεύγω για το χωριό.. Έχω βρει μια ωραία έκταση και χώνω το Cherokee.. :devil::devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.