Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Επιτελους!!! Αυτο που ολοι περιμεναμε και δεν τολμουσαμε να παραδεχτουμε,εγινε πραγματικοτητα

------------------> click me <--------------------

:hehe:

Αντί να τα ξανα πουλάνε σαν καινούργια τώρα θα τους βάζουν ταμπέλα από stock house.

Ρε θα μπούνε μέσα :hehe:

H μήπως τελικά είναι το ίδιο αν ψωνίζεις απ το κανονικό και απ το stock? :p

Επιτελους!!! Αυτο που ολοι περιμεναμε και δεν τολμουσαμε να παραδεχτουμε,εγινε πραγματικοτητα

------------------> click me <--------------------

έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό.

An American said:

'We have George Bush, Stevie Wonder, Bob Hope, and Johnny Cash.'

And A Greek replied:

'We have Karamanlis, no Wonder, no Hope, and no Cash'.

τελικά ο κόσμος είναι μια ποποτρυπα

Εκεί που είχαμε μείνει 2 αυτοκίνητα απ το mazda2club μετα το ποτό είπαμε να πάμε τσάρκα προς βάρκιζα.

Πάμε,ανεβαίνουμε προς ribas και καθόμαστε στην εσοχή.

Το άλλο mz2 είχε έναν πωρωμένο μέσα με μηχανές.

Εγώ παρκάρω πίσω από ένα ninja 600άρι και αρχίζει ο πωρωμένος την κουβέντα με το παλικάρι.

Εκεί που μιλάγαμε,ξαφνικά με ρωτάει αν γράφω σε κάποιο τεχνολογικό φορουμ...ώπα λέω,θα φάμε ξύλο :hehe:

Τον ρωτάω σε ποιο,μου λέει στο thelab.

Του λέω ναι.

Τελικά ήταν ο galactob όπου με αναγνώρισε απ το mazdaκι στην υπογραφή :hehe:

Ribas εεε? Περασε τπτ καλο απο εκει σημερα? :p

Μικρος που ειναι ο κοσμος ομως εε? Οπου και να πας labιτη θα πετυχεις!

μπά δεν είχε και τπτ όταν πήγα,είχαν πλακώσει οι μπάτσοι πριν.

btw έκανα άλλη μια διαπίστωση σμρ.

Τελικά τα simulation παιχνιδάκια race07/gtr evolution/bmw m3 βοηθάνε πολύ σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης...δεν είναι και τόσο ψέμα...(πάντα με τιμονιέρα)

Εκεί που έλεγα πάει το αγόρασα το χαντάκι(πρώτη φορά τόσο απειλητικά :p) δεν ξέρω πώς, πήγαν τα πόδια από μόνα τους και έκαναν ότι έπρεπε ώστε φεύγοντας με τα 4 να καταλήξω να μπαίνω μα τις πόρτες..(όπως είχα σχεδιάσει αρχικα δλδ :p )

Φυσικά έκανα τον χαλαρό με την γυναίκα δίπλα,αλλά μετά όσο το σκεφτόμουνα...αυτήν την κίνηση την έκανα στα παιχνιδάκια...που τελικά είναι αρκετά χρήσιμα ;)

Συμφωνώ. Εγω πάλι έπαιζα πολυ οταν ημουν μικρός με το F117 (στο DOS ακόμα) και οταν χρειάστηκε να πάω να σώσω τον πατέρα μου απο τους Ιρακινούς, πέταξα ενα F16 στα καπάκια. Γυρίστηκε και ταινία νομίζω, Top Gun το λέγανε... :p:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.