Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
γιατί δε πήρες asrock ρε;:hehe:

Δεν ειχε ετοιμοπαραδοτη ο Πλαισιος :p

Ωρες ωρες παντως αυτοι οι υπολογιστες νομιζεις οτι ειναι απλα για να σου σπανε τα νευρα.

Χαλανε χωρις λογο... και φτιαχνουν επισης χωρις λογο...:rant:

Άσε ρε κύριε περίεργε

θα φοβάται ο άλλος να κάνει edit

το δικό μου edit είναι το καλύτερο

Α να χαθείς ρε :hehe:

Ξερει κανεις ποσο κανει ενα γνησιο καπο απο citroen c4? Πανω κατω μια τιμη θελω γιατι το τρακαρε ενας φιλος και θελει αλλαγη. Μονο φαναρτζιδικη ειναι η δουλεια ευτυχως

καλημερα:)

σημερα δεν εχει σχολειο , οι συμμαθητες μου θα πανε αρχαια μεσσηνη:hehe::woot:

κ μετα ξαφνιαζομαστε οταν ρωταμε τα μικρα ποιο ηταν το σημαντικοτερο εργο του Πλουταρχου και απαντανε το "Αχ κοριτσι μου":hehe::hehe::hehe::hehe:

Ξερει κανεις ποσο κανει ενα γνησιο καπο απο citroen c4? Πανω κατω μια τιμη θελω γιατι το τρακαρε ενας φιλος και θελει αλλαγη. Μονο φαναρτζιδικη ειναι η δουλεια ευτυχως

Πες του να πάει Ηλία Ηλιού προς Φρατζή, έχει ένας τίγκα Γαλλικά και άλλα επίσης Φρατζή και Βούρβαχη ;)

Δεν υπάρχει μέχρι και τέλος του 2008 παραδοτέο γιάρις νταινάμικ 1.300 αυτόματο:weep: ξέρει κανείς περισσότερα?

Θα πάρω καινούργια vga εντός μήνα :D

Πείτε καμιά ΑΤΙ μέχρι 200ε.

4850 ή 4870 :)

Κοίτα τις τιμές πρώτα και αν βρεις 4870 στα 200 ξανακάνε την ερώτηση pls.

Στην τελική υπάρχουν τα άπειρα threads στην αντίστοιχη κατηγορία, αλλά πρέπει να το αναφέρεις και στο off topic προφανώς.

Κάθε μέρα που περνάει είναι ένας ακόμα λόγος να κλειδωθεί το ρημάδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.