Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Και τελος επρεπε να κανω 60χλμ (της επιστροφης) με βροχη και να αποφευγω τα αυτοκινητα που δεν ειχαν αναψει φωτα.

Ειμαι σιγουρος,οτι αυτοι οι ιδιοι τυποι που δεν αναβουν για καποιο περιεργο λογο τα φωτα τους, σε συνθηκες περιορισμενης ορατοτητας(παρολο που εχουν πληρωσει extra για προβολεις ομιχλης κλπ κλπ) ΑΝ ειχαν φωτα ημερας δεν θα τα εσβησαν ουτε μεσημερι καλοκαιριου με 45C και απεριοριστη ορατοτητα.

Ειναι τοσο δυσκολο να κοιταξουν γυρω τους και να συνειδητοποιησουν οτι λογω βροχης/ομιχλης/σπρευ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ??? :wall:

Μονο 30 sec; Ήλπιζα σε κάτι πιο φουλ...:cry:

Εχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι εκτελεση στο soundclick είναι άλλη. :p

Edit το βρήκα το jinglaki αν το βάλεις να παίζει σε loop είναι σα κανονικό τραγούδι.

χμ

-------------------------------------

Ο χρήστης gznp μόλις δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα στo θέμα που έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε με τίτλο - Πείτε ό,τι θέλετε 2.0 - στο forum Off topic στο TheLab.gr.

Μπορείτε να βρείτε το θέμα εδώ:

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=46915&goto=newpost

Ακολουθεί το νέο μήνυμα:

Όποιος κοιτάει το history μου να καεί στην κόλαση

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

-----------------------------------------

:hehe::rofl:

επειδη εχασα επεισοδια, μπορουμε στα νεα μηνυματα να βαλουμε να δειχνει και το οφτοπικ;

επειδη εχασα επεισοδια, μπορουμε στα νεα μηνυματα να βαλουμε να δειχνει και το οφτοπικ;

under construction.

Την Τριτη εχεις εναν κακομοιρο 6400 + Striker που δουλευει...

Την Τεταρτη, αποφασιζεις να αλλαξεις το κουτι το οποιο ηταν δανεικο απο φιλο και να τον μετακομισεις σε ενα δικο σου κουτι. Μετα καταλαβαινεις οτι η Striker απο την μετακομιση και μονο κολλησε και αυτη στο "cpu init". Μια ωρα μετα και 167 clear cmos τιποτα...

Ταπηροκρανιαζεσαι, βγαινεις και γινεσαι κουρουμπελο για να ξεχασεις τον πονο σου και την Πεμπτη πας και αγοραζεις μια Albatron G31 @ 40 euro... τουλαχιστον για να αφησεις ενα συστημα που να δουλευει πριν φυγω για Αθηνα...

Το συνδεεις... (με περισση χαρα τολμω να πω που η Albatron δεν εχει LED screen και δεν θα ξαναδω το μισητο "cpu init") και φυσικα.... δεν μπουταρει!

Απολογισμος...

Πηρες ενα συστημα το οποιο δουλευε την Τριτη, του προσθεσες ενα κουτι και 40 ευρω για 2η μητρικη και 2 μερες (νταξει ουσιαστικα απο 1-2 ωρες την μερα ασχοληθηκα αλλα ας μην το κανουμε θεμα) απο τον χρονο σου.

Και εχεις πλεον την Πεμπτη ενα συστημα το οποιο δεν δουλευει.

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.