Nephiλiμ Οκτώβριος 2, 2008 #12221 Οκτώβριος 2, 2008 hey crabman Δυστυχώς το season 3 δε μ'άρεσε καθόλου.το ποσοστο θεικοτητος της πρωτης σεζον δεν περιμενα να το φτασει either way.απλως η σειρα εχει φτασει σε τελμα.ΠΟΣΑ να κανει πια αυτος ο earl.οχι ο earl grey.σιγα μην ειναι και ο Lipton.
Daytime Dreamer Οκτώβριος 2, 2008 #12222 Οκτώβριος 2, 2008 Ποτε δεν το χορταινω αυτο το fight scenehttp://www.youtube.com/watch?v=7zgCoLiBiTE
astrolabos Οκτώβριος 2, 2008 #12224 Οκτώβριος 2, 2008 τλκ έχω 5 κόκκινες 2 κίτρινες... Να τις κατοστήσεις
jimakos21 Οκτώβριος 2, 2008 #12226 Οκτώβριος 2, 2008 τλκ έχω 5 κόκκινες 2 κίτρινες... Με έφτασες! Αστρολάβος! Warn me!!
AN7 OverClocker Οκτώβριος 2, 2008 #12228 Οκτώβριος 2, 2008 Με έφτασες!Αστρολάβος! Warn me!! δεν σε έφτασα,τόσα είχα εδώ και καιρό ,απλά δεν τα είχα δεί όλα
greekfragma Οκτώβριος 2, 2008 #12229 Οκτώβριος 2, 2008 ποση πια υπομονη να εχει κανεις?ποση?:wall: η φορθνετ κατρακυλα απο τελη αυγουστου.........2 φορες τη βδομαδα δεν εχω τηλεφωνο.....11 το πρωι με 11 το βραδυ το packet loss ping και οι ταχυτητες χαλανε με εκθετικο ρυθμο και φτασαμε σημερα στο αποκορυφωμα.24αρα γραμμη που κλειδωνει στα 12 κατεβαζει απο το σαητ της νβιντια με την εκπληκτικη ταχυτητα των 30kb/s......το δελαμπ θελει απο 3 ριφρες καθε φορα για να ανοιξει μια σελιδα και ολα τα instant messaging προγραμματα που να δοκιμασα τρωνε disconnect απο τους servers ανα 2λεπτα......(ουτε τσουτσου να ηταν ο λογαριασμος μου στο msn με τοσα ξεπεταγματα) http://anana.irc.gr/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Service.inet.Uplinks.tiscali-fra :wall::wall:
Tsakonas Οκτώβριος 2, 2008 #12230 Οκτώβριος 2, 2008 τελικα αυτοι οι εναλλακτικοι παροχοι δεν ειναι για πολυλογαδες ανθρωπους.Η σιωπη ειναι χρυσος.:hehe:
ΝTG Οκτώβριος 2, 2008 #12232 Οκτώβριος 2, 2008 τωρα βρηκατε να βγαλετε τα απλυτα της forthnet στη(α) fora.Σε μια εβδομαδα "ενεργοποιουμαι":p(και καλα εγω ...εχω παρει και αλλους 2 στο λαιμο μου)
greekfragma Οκτώβριος 2, 2008 #12233 Οκτώβριος 2, 2008 πιο κεντρο δεν γινεται.δημο Αθηναιων.και ετσι για επιδορπιο ειμαι κοντα στα 50λεπτα αναμονης με το ακουστικο να ζεματαει στο αυτι μου μεχρι να πιασω γραμμη......κακομοιρε ανθρωπακο που θα σηκωσεις την γραμμη στο αλλο ακρο και θα σου συρω τον εξαψαλμο.:rant:
Daytime Dreamer Οκτώβριος 2, 2008 #12235 Οκτώβριος 2, 2008 και ειχε μια σκασιλα ο υπαλληλος...Ακριβως αυτο ... δεν θα καταφερεις τιποτα δεν πα να κατεβασεις ολα τα χερουβειμ και τα σεραφειμ. Σε τηλεφωνικο δουλευα
ManosRK Οκτώβριος 2, 2008 #12236 Οκτώβριος 2, 2008 Μπααα μην το λέτε, εγώ όσες φορές σε τέτοιου τύπου (και γενικώς τηλέφωνα) έχω κατεβάσει ΤΑ καντήλια, η δουλειά μου γίνεται ASAP!!Ντάξει τις περισσότερες δεν σου φταίει ο υπάλληλος αλλά την έχουμε κάνει ψωμοτύρι αυτή την φράση.
Tsakonas Οκτώβριος 2, 2008 #12237 Οκτώβριος 2, 2008 την έχουμε κάνει ψωμοτύρι αυτή την φράση. να προτεινω κατι σε τοστακι για τους λεπτους σου τροπους?το οτι ειναι το λιγοτερο unfair να φωναζεις σε καποιον χωρις να εχει την δυνατοτητα να σου απαντησει αναλογα πχ?η οτι μια μερα μπορει κι εσυ να βρεθεις στη θεση του υπαλληλου και να πληρωνεις την κρεβατομουρμουρα των γυναικων του μισου λεκανοπεδιου?η μηπως οτι οι τροποι του καθενος φαινονται απο την συμπεριφορα του στους κατωτερους του και σε αυτους που τον εχουν αναγκη για να κανουν την δουλεια τους?η μηπως οτι ο "μαγκας" κι ο"αντρας" φαινονται στον εξω κοσμο και στον δρομο και οχι στην δουλιτσα του καθε κακομοιρη?(κατωτερος=δεν εννοω υποδεεστερος,αλλα αυτος που εκ των πραγματων ειναι υποχρεωμενος να σε εξυπηρετησει)
DJD Οκτώβριος 2, 2008 #12238 Οκτώβριος 2, 2008 να προτεινω κατι σε τοστακι για τους λεπτους σου τροπους?το οτι ειναι το λιγοτερο unfair να φωναζεις σε καποιον χωρις να εχει την δυνατοτητα να σου απαντησει αναλογα πχ?η οτι μια μερα μπορει κι εσυ να βρεθεις στη θεση του υπαλληλου και να πληρωνεις την κρεβατομουρμουρα των γυναικων του μισου λεκανοπεδιου?η μηπως οτι οι τροποι του καθενος φαινονται απο την συμπεριφορα του στους κατωτερους του και σε αυτους που τον εχουν αναγκη για να κανουν την δουλεια τους?η μηπως οτι ο "μαγκας" κι ο"αντρας" φαινονται στον εξω κοσμο και στον δρομο και οχι στην δουλιτσα του καθε κακομοιρη?(κατωτερος=δεν εννοω υποδεεστερος,αλλα αυτος που εκ των πραγματων ειναι υποχρεωμενος να σε εξυπηρετησει) Να που συμφωνούμε και σε κάτι
AN7 OverClocker Οκτώβριος 2, 2008 #12240 Οκτώβριος 2, 2008 τι έγινε ρε παιδιά?ωραία πράγματα στην τρύπα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.