Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δεν σε δουλεύω εχθές το έμαθα για αυτό πήγα στον πάτερα της.

ούτε ο πατέρας της το ήξερε ε?

πωπω....μιλάμε πολύ ήρεμος ο συμπέθερος.....

εγώ παίζει να σε είχα φάει λάχανο πραγματικά όμως....αν άφηνες την κόρη μου έγκυο στα 21 της,

ΚΑΙ???? :o

αφού τον βλέπεις να γράφει,δεν του έκανε τίποτα :p :P :p

Τσάμπα φανατιζόσουν :hehe: :hehe:

Αχ...ΑΧ...αυτή η νεολαία...δεν παίρνει προφυλάξεις,μετά τα παιδιά τι χρωστάνε να τα τραβάνε όλα αυτά?

Κάντε όσο sex θέλετε,αλλά προφυλάξεις...και άμα δεν έχετε λεφτά για κ@ποτες,απλά μην κάνετε :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ούτε ο πατέρας της το ήξερε ε?

πωπω....μιλάμε πολύ ήρεμος ο συμπέθερος.....

εγώ παίζει να σε είχα φάει λάχανο πραγματικά όμως....αν άφηνες την κόρη μου έγκυο στα 21 της,

αφού τον βλέπεις να γράφει,δεν του έκανε τίποτα :p :P :p

Τσάμπα φανατιζόσουν :hehe: :hehe:

Ναι τωρα που θα μεινω και στο σπιτι του να δουμε τη θα μου κανει.:wall:

Κάντε όσο sex θέλετε,αλλά προφυλάξεις...και άμα δεν έχετε λεφτά για κ@ποτες,απλά μην κάνετε

εναλλακτικα,στις μεγαλες ταβλες,ζητηστε απο το αμορε να κανει καμια δηλωση στο μικροφωνο...

Και η κοπελιά 19 είναι; Ίσα είμαστε..ούτε που θα'θελα να φανταστώ τον εαυτό μου μπαμπά..:confused:

εναλλακτικα,στις μεγαλες ταβλες,ζητηστε απο το αμορε να κανει καμια δηλωση στο μικροφωνο...

Chuck_Norris_Approves.gif

ιιιιιιιιιιι

είναι μικρά ακόμα,δεν ξέρουν ακόμα από αυτά :p:hehe: :tomato:

Αλήθεια reno,

ήταν η πρώτη σου?(με πιάνεις?)

ποπο...cosmopolitan γίναμε :hehe:

Γιατί η κορούλα του δε ξέρει τι είναι τα προφυλακτικά; Μη πας κι εσύ στο άλλο άκρο..

Γιατί η κορούλα του δε ξέρει τι είναι τα προφυλακτικά; Μη πας κι εσύ στο άλλο άκρο..

pah,δεν έχεις την κλασική ιδεολογία του Έλληνα πατέρα με κόρη :hehe:

Υπάρχουν και τα σπιράλ,υπάρχουν και τα αντισυλληπτικά , ακόμα και το χάπι της επόμενης.

Το λάθος ήταν και απ τις 2 πλευρές,αλλά ο μαντραχαλάς το έκανε στην κόρη μου.

i ll kill him :hehe:

Η κοπελιά ειναι 21 εγω είμαι 19, ή πρώτη μου εναι και 1 χρόνο μαζί.:cry:

Ο τελευταίος λόγος ανήκει σε κείνον, γιατί μπορεί πάντα να "τραβηχτεί" νωρίς :hehe:

ωχ....φίλε μου..σε λυπάμαι πραγματικά. :p

Κοίταξε να κάνεις κάτι μέχρι να μεγαλώσει το παιδί(άμα το κρατήσετε και πρώτα ο θεός γεννηθεί)για να μπορείς να συντηρείς την οικογένειά σου.

Ο τελευταίος λόγος ανήκει σε κείνον, γιατί μπορεί πάντα να "τραβηχτεί" νωρίς :hehe:

Πολύ επικίνδυνα παίζεις...

Πολύ επικίνδυνα παίζεις...

+1

Ξέρω άνθρωπο που απ τις 7 φορές που το δοκίμασε έκανε 2 παιδιά :hehe:

Η αλήθεια είναι ότι ήταν και λίγο άμπαλος :p

Μα, αν δεν έχεις πάρει καμία προφύλαξη, είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις :D

Τώρα ειναι αργά έγινε το λάθος, πίσω δεν ξανά γύρνα:weep:

Γιατι αφού έγινε γιατι να το δω σαν λάθος ειναι σαν να μου λες να απαρνηθω το παιδί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.