Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
η ανεβασε ζεστη σημερα γενικα η η X2 ειναι πολυ hot..κατι παιζει

Ποια X2; 4870; Δεν άντεξες ε; :flag:

Καλημέρα :D

Καλήμερα παίδες έκανα την κίνηση να μιλήσω στον πατέρας, της και ζήτησα το χέρι της κόρης του με το του το είπα με κοίταξε με ενα βλέμμα και μου λέει θα την παντρευτείς αφού δεχθείς κάποιους ορούς να μηνώ μαζί τους για λήγω καιρό:cry:

Άντε τώρα να πηγαίνεις να πάρεις το car για την δουλεία να ανακαλύπτεις οτί το λάστιχο έχει γίνει πίτα και να κάθεσαι ,με την τσίμπλα στο μάτι και τις ψιχάλες να σε κάνουν μούσκεμα,να αλλάζεις ρεζέρβα :(

Καλημέρες!

Είδες που δεν ήταν και τοοοοόσο σπουδαία τα πράγματα?

Βέβαια εφόσον δεχθείς παίζουν 2 περιπτώσεις. 1) Αρχίζει ΤΟ μαρτύριο σου, (θα είσαι σε καθημερινή παρακολούθηση από όλο το σόι). 2) Απλά δεν είναι όπως τα νόμιζες και οι άνθρωποι είναι μια χαρά.

Στην πρώτη περίπτωση παίζουν και άλλα δεν θα στα πώ όμως γιατί πρέπει και εσύ να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει.:hmm:

Θέλει δεν θέλει θα το αποδεχθεί γίνομε μπαμπάς σε 9 μήνες απο τα 19 μου.:confused:

Θέλει δεν θέλει θα το αποδεχθεί γίνομε μπαμπάς σε 9 μήνες απο τα 19 μου.:confused:

E τότε καλή δύναμη σε όλους σας.

Για σένα να ξέρεις ότι από την στιγμή αυτή ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπίζεις την καινούργιας σου ζωή με το βλέμμα του ΠΑΤΕΡΑ. ;):cool:

Αυτό το ήξερε και πριν που σε είχε βρίσει?

Γιατί αν ναι...και καλά έκανε ο αν8ρωπος και όλα τα δίκια μαζί του και απολύτως φυσιολογική η συμπεριφορά του.

Νομίζω ότι αυτή η λεπτομέρεια σου ξέφυγε.

Μήπως σας θυμίζει τπτ η φάση? :hm::hmm:

Ρε μήπως μας δουλεύεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.