Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
To point φυσικα και δεν ειναι τα μεταλλια... υπηρχαν κι αλλα εκτος της χειρονομιας.

Αν παντως σε ενδιαφερουν τα μεταλλια, τους τα ξαναδωκανε πριν απο καμμια 10+χρονια...

@deninho...

H ατακα του MLK παει παρεα 50-50 με αυτην του Malcolm ομως ;)

* I think there are plenty of good people in America, but there are also plenty of bad people in America and the bad ones are the ones who seem to have all the power and be in these positions to block things that you and I need. Because this is the situation, you and I have to preserve the right to do what is necessary to bring an end to that situation, and it doesn't mean that I advocate violence, but at the same time I am not against using violence in self-defense. I don't even call it violence when it's self-defense, I call it intelligence.

- Malcolm X

A ρε Spike...You did the right thing τελικα :inlove:

*Ρε SLN εδώ δεν έχω τελειώσει το διάβασμα για τον MLK, θα μπλεχτώ και με άλλον? :p

*Who's Spike?

Οδο και αριθμό κατοικίας.

Ο πελάτης πάει στο περίπτερο, δεν πάει το περίπτερο στο πελάτη:p Εκτός αν το πήγες ένα βήμα παραπάνω και κάνεις delivery:hehe:

Ο πελάτης πάει στο περίπτερο, δεν πάει το περίπτερο στο πελάτη:p Εκτός αν το πήγες ένα βήμα παραπάνω και κάνεις delivery:hehe:

Ρε όλα έτοιμα στα 'χω.

Break και εμφιαλωμένο μπουκαλάκι νερό.

Μου δίνεις στοιχεία και τα στέλνω επιτόπου με acs.

Αλλα ξέρεις γιατί δεν θα το κάνω?

Γιατί η break παχαίνει. Δεν είναι καιρός για κρεπάλες.

Πρέπει να πέση η κοιλίτσα :hehe:

Δεν μπλέκω με Ιταλικά που να με .... :p

Η συγκεκριμένη αξίζει πιστευω , χιλιόμετρα δεν κάνω ( το χτακι ας πουμε το εχω απο το 2004 , και εχω κανει 14.000~ , το πουλάω επι της ευκαιρίας , άριστη κατάσταση - σε γκαράζ κλειστό μόνιμα , χουφτες - ποδια - kn - νέα λάστιχα :D ) οπότε ..

Ηθελα ναξερα τι εκανες edit :hehe:

Εχετε wide οθόνες στην σχολή?:woot:

ναι, εδώ και δύο εβδομάδες :D (μέρος της αναβάθμισης και αυτές)...προηγουμένως παλεύαμε με κάτι 15άρες :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.