Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

1. Για εμένα μιλάμε? Καμία σχέση αυτό που είπες λοιπόν

2. Έχω δικαίωμα να εκφέρω την άποψη μου? Ανεξάρτητα με την ηλικία έχω? Ε πάρτην.

3. Αυτοί που απείλουν το συνάνθρωπο μόνο με ακραιότητες αντιμετωπίζονται.

1.Είδες που δεν πιάνεις το point?Εσύ στα 17 σου θα έφευγες απ το σπίτι σου για ένα μέλλον δίχως αύριο.

2.Σου είπα εγώ να μην μιλήσεις?.

3.Οφθαλμός αντί οφθαλμού δλδ?.Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι.Έτσι πάς απ το κακό στον...πάτο

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

A ναι?

Και να αφήσουμε τους φασίστες να αλονίζουν...

Καλή φάση.

Τον άλλο τον κυνηγάει ο ελληναράς επειδή του ''έφαγε'' την κόρη

και δεν θα κάνει τιποτα.

Απειλήτε χωρίς λόγο η ζωή του και δεν θα κάνει τίποτα.

Οκ

1.Είδες που δεν πιάνεις το point?Εσύ στα 17 σου θα έφευγες απ το σπίτι σου για ένα μέλλον δίχως αύριο.

2.Σου είπα εγώ να μην μιλήσεις?.

3.Οφθαλμός αντί οφθαλμού δλδ?.Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι.Έτσι πάς απ το κακό στον...πάτο

1. Φυσικά και όχι.

2. Πείτε ότι θέλετε δεν λέει? ¨Η είναι ιδεα μου? Γιατί αν λέει πάρτε άδεια απο τον AN7 για να πείτε ότι θέλετε οκ.

3. Όχι. Δεν βγάζεις το μάτι του καθενός. Το μάτι του φασίστα βγάζεις

A ναι?

Και να αφήσουμε τους φασίστες να αλονίζουν...

Καλή φάση.

Τον άλλο τον κυνηγάει ο ελληναράς επειδή του ''έφαγε'' την κόρη

και δεν θα κάνει τιποτα.

Απειλήτε χωρίς λόγο η ζωή του και δεν θα κάνει τίποτα.

Οκ

Ούτε γκόμενά σου έτσι :hehe:

Να γίνω δικηγόρος του διαβόλου.

Τον ξέρεις τον άλλον και τον κατηγορείς?

Ξέρεις τι εννοεί ο άλλος όταν λέει τον κυνηγάει?

Τον απειλούμε?:tongue:

1. Φυσικά και όχι.

2. Πείτε ότι θέλετε δεν λέει? ¨Η είναι ιδεα μου? Γιατί αν λέει πάρτε άδεια απο τον AN7 για να πείτε ότι θέλετε οκ.

3. Όχι. Δεν βγάζεις το μάτι του καθενός. Το μάτι του φασίστα βγάζεις

1.Τοτε γιατί να το κάνει η κοπέλα?

2.Ξανα διάβασε τι έγραψα

3.όπως νομίζεις...έτσι όμως πάς πίσω στις εποχές νεάτερνταλ.Να χαρώ τους νέους

Όχι βρέ.

Έτσι όπως το είδα (γραπτά) φόρτωσα.

Φάνηκε πολύ σκληρό

Και τα είπε και πολύ τραγικά.

Οπότε απάντησα τραγικά

αυτο που σου λεει ο ΑΝ7ς ειναι οτι αυτο που κατηγορεις στον αλλον τοχεις κι εσυ με αλλη ταμπελα.Σαυτον εχει την ταμπελα ξενοφοβια,σε εσενα μισαλλοδοξια.Και τα δυο εχουν αγαθη βαση(αυτος το ενδιαφερον για το παιδι του,εσυ τον αντιρατσισμο) αλλα κακη εκδηλωση(αυτος απαγορευει,εσυ προτρεπεις σε ακροτητες) και κακη καταληξη(δεν θελω να σκεφτομαι).

Και στο κατω κατω,εισαι 100% σιγουρος οτι σου λεει την αληθεια ο ποστερ μας,και ο φαδερ τον απορριπτει λογω εθνικοτητας (νο οφφενς)?

Και με συγχωρεις κιολας,αλλα αυτο το "να βγαλεις το ματι του φασιστα" φερνει λιγο σε απανθρωπες εποχες (γιου νοου γουωτ αι μιν):)

Οχ, με παρεξηγήσατε.

Απάντησα πάνω σ'αυτά που είπε .

Αν λέει ψέματα ή αν είναι υπερβολικός δεν ξέρω.

Εγώ απάντησα την άποψη μου στο αν υπήρχε το ενδεχόμενο να τον απειλήσει όντως όπως λέει

Βρε μητσάκο....

"Να πας και να κάψεις το σπίτι του πατέρα της.

Το παλιο εθνικη.

Βρωμο φασίστες.

Αι σιχτιρ, αυτή η βρωμό χώρα."

:wassat:

jimakos θα σου παραθέσω ένα κομμάτι από την υπογραφή του SLN, με μια ομιλία του Martin Luther King Jr. Ο Martin Luther King, που λες ήταν έγχρωμος αμερικάνος, ο οποίος προϋπήρξε και συνυπήρξε των Μαύρων Πανθήρων (χαρακτηριστική χειρονομία τους βλέπεις στην εικόνα του SLN, από τους Tommie Smith και John Carlos, χρυσό και χάλκινο Ολυμπιονίκη του 1968). Ο άνθρωπος αυτός μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου ο έγχρωμος θεωρείτο σκουπίδι. Παρά ταύτα, ο λόγος του, που ξεσήκωσε τους έγχρωμους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, ήταν απόλυτα ήρεμος, και γεμάτος κατανόηση για τους φασίστες.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα του λόγου του:

"Ο παλιός νόμος "οφθαλμός αντί οφθαλμού" αφήνει, εν τέλει, τους πάντες τυφλούς"

"Η βία είναι ανήθικη, διότι επιδιώκει να εξεφτυλίσει τον άλλον, κι όχι να κερδίσει την κατανόηση· επιδιώκει να τον εξοντώσει, παρά να τον αλλάξει. Η βία είναι ανήθικη, διότι επιβιώνει χάρη στο μίσος, και όχι την αγάπη."

Εν τέλει, το "θάνατος στους φασίστες" σαν ιδέα και σαν προτροπή είναι (είτε σας αρέσει είτε όχι) εξίσου φασιστικό με το "Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα" ή το "θάνατος στους Αλβανούς/Πακιστανούς/Βούλγαρους/γουατέβερ"

εγω αλλο θελω να μαθω..

Mετα τη (ψιλο)διαμαχη jimakos-AN7 ....ποσο εληξε το σκορ???

(Λογικα αναμετρουνται οι δυο κορυφαιοι...σε καρτες αναφερομαι...) :hehe:

jimakos θα σου παραθέσω ένα κομμάτι από την υπογραφή του SLN, με μια ομιλία του Martin Luther King Jr. Ο Martin Luther King, που λες ήταν έγχρωμος αμερικάνος, ο οποίος προϋπήρξε και συνυπήρξε των Μαύρων Πανθήρων (χαρακτηριστική χειρονομία τους βλέπεις στην εικόνα του SLN, από τους Tommie Smith και John Carlos, χρυσό και χάλκινο Ολυμπιονίκη του 1968). Ο άνθρωπος αυτός μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου ο έγχρωμος θεωρείτο σκουπίδι. Παρά ταύτα, ο λόγος του, που ξεσήκωσε τους έγχρωμους για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, ήταν απόλυτα ήρεμος, και γεμάτος κατανόηση για τους φασίστες.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα του λόγου του:

"Ο παλιός νόμος "οφθαλμός αντί οφθαλμού" αφήνει, εν τέλει, τους πάντες τυφλούς"

"Η βία είναι ανήθικη, διότι επιδιώκει να εξεφτυλίσει τον άλλον, κι όχι να κερδίσει την κατανόηση· επιδιώκει να τον εξοντώσει, παρά να τον αλλάξει. Η βία είναι ανήθικη, διότι επιβιώνει χάρη στο μίσος, και όχι την αγάπη."

Εν τέλει, το "θάνατος στους φασίστες" σαν ιδέα και σαν προτροπή είναι (είτε σας αρέσει είτε όχι) εξίσου φασιστικό με το "Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα" ή το "θάνατος στους Αλβανούς/Πακιστανούς/Βούλγαρους/γουατέβερ"

Ναι αλλά τα μετάλλια τα χάσανε (εάν θυμάμαι καλά) ακριβώς για την χειρονομία αυτή σημάδι των Μαύρων Πανθήρων

καλά θυμάσαι, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα μου :p Και καλά, γιατί δεν επιτρέπεται να γίνονται δηλώσεις πολιτικού χαρακτήρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες...:giveup:

Το μόνο που θυμάμαι από την τελευταία επίσκεψη μου στο ποθ είναι το ποστ του reno.

Τι έγινε εδώ οεο?

Οικονομική κρίση :D

δηλαδή, δεν υπάρχει οικονομικό σύστημα που να μπορεί να επιβιώσει χωρίς το κράτος; αυτό ήθελε να πει;

Μπα δεν νομιζω να εφτασε τοσο μακρυα να πει κατι τετοιο...

Μαλλον οτι ο καπιταλισμος χωρις ΕΛΕΓΧΟ δε μπορει...Γιατι η ιδια του η ασυδοσια προκαλει την αυτοκαταστροφη...

Και ο ελεγχος μπορει να γινει μονο μεσω του κρατους...

Και τι πιστευω για τη προκειμενη περιπτωση...οχι οτι το κρατος ενδιαφερθηκε για το λαο που εδω και χρονια στην αμερικη παρα πολλοι χανουν τα σπιτια τους μενοντας αστεγοι η σε τρωγλες στο νοικι και ακομα περισσοτεροι την υγειονομικη τους περιθαλψη επειδη δε μπορουν να πληρωσουν για ιδιωτικη περιθαλψη,*

αλλα για να σωσει τις εταιρειες κολοσσους που στηριζουν το καπιταλισμο.

*Οποιος δεν εχει δει το sicko χανει...http://www.imdb.com/title/tt0386032/

Οσο για το φιλο αλβανο που το κυνηγαει ο πατερας της γκομενας του τι να πω:

Αν το πιστεψω το σεναριο γιατι αμα η φαση ηταν οπως τη περιγραφεις δε θα κυνηγαγε εσενα αλλα θα ειχε κυνηγησει τη κορη του και θα σε ειχε παρατησει,εδω ειναι αλλοι που ξεκοβουν τις κορες τους απο αγορια επειδη εχουν μηχανη...Προχωραμε λοιπον...

1)Αμα η κοπελα ειναι κατω των 18 δικαιωμα του πατερα της να σε κυνηγαει ειτε αλβανος ειτε ελληνας ειτε οτιδηποτε εισαι...Φυσικα και ο πατερας ειναι ζωο αλλα ειναι και υπευθυνος για το παιδι του οποτε αστο το κοριτσακι...

2)Αμα ειναι πανω των 18 τοτε κανε οτι γουσταρεις με τη γκομενα και αμα σε βρει ο πατερας της παιξε ξυλο...

Αμα δε το εχεις το ξυλικι αστο και βρες καμμια αλλη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.