cherryman Σεπτέμβριος 29, 2008 #11922 Σεπτέμβριος 29, 2008 λυπαμαι,αυτο ειναι υπεραπλουστευση της κοινωνιας και της διαχειρισης της.Εγώ λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Οι μηχανισμοί του κράτους είναι πολύπλοκοι, η λογική του απλή όμως.δες τη δημοσκοπηση "ποσα χρηματα παιρνετε του λαμπ"...οπως και επισης,υπαρχει ο εργατης,ο ελευθερος επαγγελματιας μικρου βεληνεκους,ο ιδιοκτητης πρακτορειου προπο,ο ΔΕΗτζης,ο ΟΤΕτζης,ο δημοσιος υπαλληλος,ο μεσαιος επιχειρηματιας κλπ κλπ.Ειναι επισης λιγο αστοχο να ερμηνευεις μια πραγματικη κατασταση με μια θεωρια που απετυχε παταγωδως και λειτουργει μονο στα χαρτια.Και εγώ δεν έχω καμμία σχέση με τον υπάλληλο που παίρνει τα διπλάσια ή και τα τριπλάσια χρήματα από μένα; Όλα αυτά τα επαγγέλματα που πιάνεις, τα αναφέρεις σαν τι; Σαν προνομιακά στρώματα της κοινωνίας; Γιατί εγώ άλλα βλέπω και στους μικρομεσαίους και σε όλα αυτά που λες.και παλι υπεραπλουστευεις.1 περιπτωση στον ιδιωτικο τομεα:Εκει αν παραγινει αυτο το πραγμα,καποια μερα θα τσαντιστει ο ιδιοκτητης και θα παρει την επιχειρηση του να παει να παραγει αλλου και ο "αγωνιστης" μας θα μετα θα τρωει "αγωνες " και θεωριες,και η οικονομια της χωρας θα υποστει αλλο ενα πληγμα.Στην περιπτωση του δημοσιου ομως,οπου υπαρχει η εξασφαλιση της μονιμοτητας ,το πραγμα αλλαζει αρδην και στο στοχαστρο βρισκεται το κρατος,και ο λαος στον οποιο υποτιθεται ανηκει η κρατικη επιχειρηση.Οποτε εκει μιλαμε μαλλον για εκβιασμο σε βαρος του συνολου.Αν πιστεύεις ότι είναι τόσο απλό για τον επιχειρηματία να πάρει την επιχείρησή του και να πάει αλλού, γελιέσαι. Έχω και παράδειγμα από την δική μου εργασία που πήγε στο βρόντο το άνοιγμα στο εξωτερικό. Και στη τελική, αυτός που παράγει το πλούτο είναι οι εργάτες και όχι ο επιχειρηματίας. Ας πάει όπου θέλει λοιπόν.Και βεβαια.Ο συγκεκριμενος ουτε εργατης ειναι,ουτε μεγαλο κεφαλαιο ...Κι εδώ ερχόμαστε στη λογική του να πέσει χαμηλότερα αυτός και όχι να ανεβούμε εμείς. Γιατί αυτός μια χαρά αμοίβεται, ειδικά αν έχει και οικογένεια. Σε αυτή τη περίπτωση το συζητάμε για το αν είναι αρκετά.οχι ακριβως.Βελτιωση απο χαμηλα προς τα ψηλα ειναι η λυση...γιατι και οι κυβερνωντες μια μεγεθυνση των κυβερνωμενων ειναι.έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, ίσως είναι και το μονο σημείο που δικαιώνεσαι για την διαστρωμάτωση. Είναι σαν το ανέκδοτο με το αμάξι που έχει χαλάσει και ο καθένας από τους επιβαίνοντες έχει μια θεωρία για το πως θα το φτιάξουν σχετική με το επαγγελμά του.
hayabusa Σεπτέμβριος 29, 2008 #11924 Σεπτέμβριος 29, 2008 η ημέρα προδιαγράφεται σπαστική και κουραστική μέχρι θανάτου...
Tsakonas Σεπτέμβριος 29, 2008 #11925 Σεπτέμβριος 29, 2008 stiffler βαζε και καμια φατσουλα στα ποστς σου,ημουν 100% σιγουρος οτι μιλουσες σοβαρα και ειχα μεινει.ακου η μαντονα ιμπεριαλισμος AGENTSMITH...ενα θα σου πω:οι αντμινιστρεητορς ειναι μποτς εγκατεστημενα σε εναν σερβερ στο Μαλλ.Παρε το κοκκινο χαπι.
DJD Σεπτέμβριος 29, 2008 #11926 Σεπτέμβριος 29, 2008 Ξέρετε ότι μπορούμε να δούμε ποιος έβαλε τα tags έτσι;
jimakos21 Σεπτέμβριος 29, 2008 #11929 Σεπτέμβριος 29, 2008 ψήνεσαι για καρτούλα πάλι; Θέλω μια κίτρινη στο παρακάτω σχόλιο: Ο Διαιτητής χθες με πια κρητήρια έδωσε επιθετικό στο 2-1 με των Πανιώνιο?? Τυχαίο ότι όποτε χάνουν βαθμούς οι γαύροι θα χάσουνε και όλοι οι άλλοι??
CrazyAnt1416003257 Σεπτέμβριος 29, 2008 #11930 Σεπτέμβριος 29, 2008 ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΛΕΜΕ! Γιατι λες ψεματα? Αφου κοιμασαι ορθιος :p:hug:
bezdim Σεπτέμβριος 29, 2008 #11932 Σεπτέμβριος 29, 2008 Guys παίζει κανά prob με το msn messenger??Διότι αν είναι πάω NOW στο ΙΕΚ ΣΤΡΙΜΜΕΝΗ να μου το λύσουν!!!!11!(Σοβαρά τώρα, εσείς συνδέεστε κανονικά?)
jimakos21 Σεπτέμβριος 29, 2008 #11933 Σεπτέμβριος 29, 2008 Εγώ ναί..Καλά MS είναι. Μην αγχώνεσε κάποια στιγμή θα ξε-μουλαρώσει
reno Σεπτέμβριος 29, 2008 #11934 Σεπτέμβριος 29, 2008 Παίδες υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, με κυνηγάει ο πατέρας της κοπέλας μου, με το που έμαθε ότι κατάγομαι από την ΑΛΒΑΝΙΑ. Μην γελάσει κανένας είναι σοβαρό το θέμα. Δεν ειναι ρομαντισμός ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.
bezdim Σεπτέμβριος 29, 2008 #11935 Σεπτέμβριος 29, 2008 Εγώ ναί..Καλά MS είναι. Μην αγχώνεσε κάποια στιγμή θα ξε-μουλαρώσειΤελικά έφτιαξε το βλαμμένο...όπως και να χει μπήκε και ενα trillian στην άκρη έτσι για να βρίσκεται:jump1:
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 29, 2008 #11936 Σεπτέμβριος 29, 2008 Ο καπιταλισμός δεν μπορεί χωρίς το κράτοςΧένρι Πόλσον. Υπουργός Οικονομικών Η.Π.Α. Κάτι σαν κομουνιστικός καπιταλισμός : P
stiffler Σεπτέμβριος 29, 2008 #11937 Σεπτέμβριος 29, 2008 Ο καπιταλισμός δεν μπορεί χωρίς το κράτοςΧένρι Πόλσον. Υπουργός Οικονομικών Η.Π.Α. Κάτι σαν κομουνιστικός καπιταλισμός : P Τωρα που κρατικοποιουνται κορυφαιες επενδυτικες/ασφαλιστικες/τραπεζικες εταιρειες κολοσσοι για να μη καταρευσει το συστημα η μαλλον για να περιοριστει το κραχ ολοι οι νεο-καπιταλιστες, "ελευθερη αγορα"και ετσι, το εχουν βουλωσει και εχουν εξαφανιστει... Ας κοιταξει οποιος ασχολειται καμμια οικονομικη εφημεριδα να ριξει ΤΟ γελιο... Το ιδιο το συστημα εφτασε στα ορια του και αυτοκαταστρεφεται με την ασυδοσια που λεγεται ελευθερη αγορα... Αυτο που γινεται τωρα ειναι κατι αναλογο με την διαλυση της σοβιετικης ενωσης για το καπιταλιστικο συστημα... η αμερικη για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο τρωει χλαπατσες απο ρωσσια και κινα και δε μπορει να κανει τιποτα... Kαι εμεις εδω δε κρατιομαστε να ιδιωτικοποιησουμε οτε,δεη,ευδαπ,εθνικες οδους,αεροδρομια,ανωτατη εκπαιδευση...
VIL Σεπτέμβριος 29, 2008 #11938 Σεπτέμβριος 29, 2008 Μεγάλη κουβέντα είπε ο άνθρωπος ρε γιαγκούκο:Τι θα γίνει τώρα με τις Τράπεζες ?
Tsakonas Σεπτέμβριος 29, 2008 #11939 Σεπτέμβριος 29, 2008 ναιι...θα κανουμε κι εμεις εδω χαρα αμα πει κανεις "τοσα δις ευρω για να σωθει η ταδε μεγαλοεπιχειρηση":p?(αλλο που απαγορευεται βασει ΕΕ)
deninho Σεπτέμβριος 29, 2008 #11940 Σεπτέμβριος 29, 2008 @tsakonas: Η κυβέρνηση της Αγγλίας, ήδη κρατικοποίησε μια αγγλική επενδυτική τράπεζα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.