Tsakonas Σεπτέμβριος 28, 2008 #11901 Σεπτέμβριος 28, 2008 Γιατί η συζήτηση αυτή έχει να κάνει με την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων ή τον εκλογικό νόμο;εκανα μια προχειρη αντιπαραθεση της επικοινωνιακης προωθησης θεματων.Είναι αυτό που διαχειρίζεται την κοινωνία με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί κάποιους.λυπαμαι,αυτο ειναι υπεραπλουστευση της κοινωνιας και της διαχειρισης της.Τι σημαίνει γκρι ιν μπιτουίν; Εγώ ξέρω 2 τάξεις, την εργατική και την αστική και η πρώτη είναι η μεγαλύτερη σε πλυθησμό.δες τη δημοσκοπηση "ποσα χρηματα παιρνετε του λαμπ"...οπως και επισης,υπαρχει ο εργατης,ο ελευθερος επαγγελματιας μικρου βεληνεκους,ο ιδιοκτητης πρακτορειου προπο,ο ΔΕΗτζης,ο ΟΤΕτζης,ο δημοσιος υπαλληλος,ο μεσαιος επιχειρηματιας κλπ κλπ.Ειναι επισης λιγο αστοχο να ερμηνευεις μια πραγματικη κατασταση με μια θεωρια που απετυχε παταγωδως και λειτουργει μονο στα χαρτια. Αυτό είναι το νόημα της απεργίας. Διακόπτω την παραγωγή, χάνει ο κεφαλαιοκράτης κέρδη.και παλι υπεραπλουστευεις.1 περιπτωση στον ιδιωτικο τομεα:Εκει αν παραγινει αυτο το πραγμα,καποια μερα θα τσαντιστει ο ιδιοκτητης και θα παρει την επιχειρηση του να παει να παραγει αλλου και ο "αγωνιστης" μας θα μετα θα τρωει "αγωνες " και θεωριες,και η οικονομια της χωρας θα υποστει αλλο ενα πληγμα.Στην περιπτωση του δημοσιου ομως,οπου υπαρχει η εξασφαλιση της μονιμοτητας ,το πραγμα αλλαζει αρδην και στο στοχαστρο βρισκεται το κρατος,και ο λαος στον οποιο υποτιθεται ανηκει η κρατικη επιχειρηση.Οποτε εκει μιλαμε μαλλον για εκβιασμο σε βαρος του συνολου.Γιατί ωραία τα μέσα παραγωγής που τα έχουν 10-15, αλλά κάπως παράγουν αυτάΟχι ακριβως.Απο καπου διευθυνεται μια επιχειρηση,ελισσεται στην αγορα,επενδυει ,αναλαμβανει ρισκα κλπ και πετυχαινει την επιβιωση της και τα κερδη της.Και εκει ,ο ρολος των εργαζομενων στο αποτελεσμα ειναι πολυ μικροτερος απο οσο ηταν πριν 60-70 χρονια πχ...Θεωρείς κάποιον που σήμερα αμοίβεται με 3 ή 4 χιλιάδες ευρώ το μήνα σαν κάτι άλλο πέρα από εργατική τάξη; Και βεβαια.Ο συγκεκριμενος ουτε εργατης ειναι,ουτε μεγαλο κεφαλαιο ...Οκ, θα κάτσουμε σπιτάκια μας λοιπόν και θα περιμένουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο. οχι ακριβως.Βελτιωση απο χαμηλα προς τα ψηλα ειναι η λυση...γιατι και οι κυβερνωντες μια μεγεθυνση των κυβερνωμενων ειναι.
mech5107 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11902 Σεπτέμβριος 28, 2008 τπτ απλά είμαστε γείτονες,ήλεκτρολόγος εδώ.και έλεγα μην είχατε τον ίδιο καθηγητή με εμάς... Καράμπελας FTW Εξού και το: "Πήρα τα @ρχ!δ!@ του Καράμπελα"
daemon13 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11903 Σεπτέμβριος 28, 2008 αυτός που έκανε σε εμας ανήκε στο δικό σας τμήμα και γι αυτό ρώτησα... μην το ψάχνεις όλοι του σχεδίου έτσι είναι,εφαρμόζουν πολύ την μέθοδο του ανεμιστήρα...
deninho Σεπτέμβριος 28, 2008 #11904 Σεπτέμβριος 28, 2008 Και βεβαια.Ο συγκεκριμενος ουτε εργατης ειναι,ουτε μεγαλο κεφαλαιο ... Οι λιμενεργάτες πόσα νομίζεις ότι παίρνουν, και τους τσούζει που θα μπουν οι κινέζοι στον ΟΛΠ?
mech5107 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11907 Σεπτέμβριος 28, 2008 Δεν τον έχω ακούσει αυτόν που λες...εκτός αν κάνει μόνο σχέδιο και έχει έρθει τώρα τελευταία, γιατί εγώ έκανα σχέδιο στο 1ο έτος το 2004-2005...
daemon13 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11908 Σεπτέμβριος 28, 2008 Δεν τον έχω ακούσει αυτόν που λες...εκτός αν κάνει μόνο σχέδιο και έχει έρθει τώρα τελευταία, γιατί εγώ έκανα σχέδιο στο 1ο έτος το 2004-2005...όχι ήταν εκεί για χρόνια...τώρα το γραφειο του έχει μεταφερθεί στο κτίριο των ηλεκτρολόγων αλλά μέχρι το μαιο περίπου ήταν στο δικό σας κτίριο
agentsmith Σεπτέμβριος 28, 2008 #11909 Σεπτέμβριος 28, 2008 ηξερα οτι το thelab εχει moderators και admins διευθηντες καταστηματων πλαισιο-μουλτιραμα και αλλων καταστηματων..εκεινο που δεν μπορουσα να φανταστω ηταν την αντιδημοκρατικη συμπεριφορα τουσ να πεταξουν ενα θεμα (το οπιο δεν τους συμφερει διοτι κατιγορουντε σε ενα μεγαλο ποσοστο οι πελατες τουσ που δινουν 500 και 1000 ευρω για μια καρτα γραφικων) στην μαυρη τρυπα...τι να πω...το μονο που εχω να πω ειναι οτι πρεπει να αρχισουμε να ξεκολαμε πια και να βγαλουμε τις παροπιδες που μας φορανε.....δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα της αποψης μου...γιατι εχω δικα μου πιστευω....και δεν αλλαζουν με μια απλη διαγραφη....
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 28, 2008 #11911 Σεπτέμβριος 28, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=55328&page=3 Καιρό είχα να γελάσω τόσο
chroma Σεπτέμβριος 28, 2008 #11912 Σεπτέμβριος 28, 2008 Εντελώς πληροφοριακά η ομάδα του thelab δεν εμπλέκεται εμπορικά σε κανένα σημείο με το forum.agentsmith σε ποιό θέμα αναφέρεσαι;
JohnG85 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11913 Σεπτέμβριος 28, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=55328&page=3Καιρό είχα να γελάσω τόσο Καλύτερο και από τα Φιλαράκια !
Chosen Σεπτέμβριος 28, 2008 #11914 Σεπτέμβριος 28, 2008 ηξερα οτι το thelab εχει moderators και admins διευθηντες καταστηματων πλαισιο-μουλτιραμα και αλλων καταστηματων..εκεινο που δεν μπορουσα να φανταστω ηταν την αντιδημοκρατικη συμπεριφορα τουσ να πεταξουν ενα θεμα (το οπιο δεν τους συμφερει διοτι κατιγορουντε σε ενα μεγαλο ποσοστο οι πελατες τουσ που δινουν 500 και 1000 ευρω για μια καρτα γραφικων) στην μαυρη τρυπα...τι να πω...το μονο που εχω να πω ειναι οτι πρεπει να αρχισουμε να ξεκολαμε πια και να βγαλουμε τις παροπιδες που μας φορανε.....δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα της αποψης μου...γιατι εχω δικα μου πιστευω....και δεν αλλαζουν με μια απλη διαγραφη.... Όλοι οι admins και οι mods, πλην 2-3, μένουν εκτός Ελλάδας και οι περισσότεροι δουλεύουν ως sysadmins, καμία σχέση με Πλαίσιο και λοιπά μαγαζιά. Οι 3 που δεν είναι εξωτερικό, είναι ένας web developer, ένας sysadmin κι ένας χαραμοφάης. Οπότε την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να το παίξεις drama-queen & ο γραφικός του φόρουμ, ψάξτο λίγο προηγουμένως
Maximus Σεπτέμβριος 28, 2008 #11915 Σεπτέμβριος 28, 2008 ηξερα οτι το thelab εχει moderators και admins διευθηντες καταστηματων πλαισιο-μουλτιραμα και αλλων καταστηματων..εκεινο που δεν μπορουσα να φανταστω ηταν την αντιδημοκρατικη συμπεριφορα τουσ να πεταξουν ενα θεμα (το οπιο δεν τους συμφερει διοτι κατιγορουντε σε ενα μεγαλο ποσοστο οι πελατες τουσ που δινουν 500 και 1000 ευρω για μια καρτα γραφικων) στην μαυρη τρυπα...τι να πω...το μονο που εχω να πω ειναι οτι πρεπει να αρχισουμε να ξεκολαμε πια και να βγαλουμε τις παροπιδες που μας φορανε.....δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα της αποψης μου...γιατι εχω δικα μου πιστευω....και δεν αλλαζουν με μια απλη διαγραφη.... Finally, my chance of answering in this quarrel Δεν ασχολούμαι καν με αυτά που είπες περί των mods/admins, δε νομίζω τα παιδιά να θέλουν δικηγόρο. Στο θέμα σου με τη Μαντόνα όμως (Παναγία σε μετάφραση, lol) θέλω να πω δυο κουβέντες, ελπίζοντας να κρατηθεί ένα κύμα υγειούς διαλόγου και όχι να καταλήξουμε σε τρύπες πάλι. Με τη σειρά λοιπόν: 1) Δεν έχεις κανένα απολύτως δικαίωμα να δίνεις απόλυτη κατεύθυνση σε κάποιον ως προς το που να ξοδέψει τα λεφτά του. 2) Έχεις απόλυτο δικαίωμα να ασκείς κριτική σε οποιονδήποτε. Η τήρηση των ηθικών κανόνων και η σωστή δόση επιχειρημάτων θα σε κάνει από κει και πέρα αρεστό ή μη (όπως και την κριτική σου). 3) Προφανώς και ΔΕΝ πιστεύω ότι μια γυναίκα όπως η Μαντόνα, που απαιτεί ειδικές περιθάλψεις για τα παιδάκια της και κλείνει ολόκληρους ορόφους ξενοδοχείων για να είναι μόνη της, να ενδιαφέρεται για τα κακά που έχουν προκαλέσει οι διάφορες ηγετικές/πολιτικές μορφές που "διαπομπεύει" στις συναυλίες της. Προφανώς όλα είναι λόγω μάρκετινγκ. 4) Προφανώς επίσης θεωρώ πως ο μέσος Έλληνας που παραπονιέται για τις διάφορες αδικίες που του γίνονται, πάει και δίνει τα λεφτά για τη Μαντόνα ή ότι άλλο τον ευχαριστεί, δείχνοντας το πόσο φάσκει και αντιφάσκει όταν λέει ότι "δεν έχουμε να φάμε" και παραγγέλνει μπουκάλια Chivas στα μπουζούκια. 5) Καταλαβαίνεις όμως ότι εσύ δεν τα πες έτσι - τα είπες άσχημα και προσβλητικά. Γι αυτό και κατακρίθηκες. Το να ασκείς κριτική θέλει και ένα πολιτισμένο τρόπο και το καταλαβαίνεις πιστεύω. Κάποια από τα λόγια σου θύμισαν λίγο προς Σοβιετική Ένωση (καλά δε μιλάω για αυτό που άκουσα για τα προλεταριάτα από κάποιον στο thread, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω). Το ζήτημα για μένα δεν είναι αν έχεις δίκιο ή όχι - είτε είχες δίκιο είτε όχι, με τα ποστ σου αυτά (συμπεριλαμβανομένου και του quote) αυτομάτως κάνεις τους άλλους να λένε ότι έχεις άδικο. Και ισχύει για πολλούς αυτό. Άνθρωποι είμαστε και ξεχωρίζουμε για 5-6 πράγματα, ένα εκ των οποίων είναι και ο διάλογος/έκφραση ιδεών. Αν δεν μπορούμε να τον κάνουμε, αλλά απλά να χαρακτηρίζουμε 80.000 άτομα ως "ηλίθιους", δυστυχώς ρίχνουμε μαύρο στον ίδιο μας τον εαυτό. Εν τέλει, συμμερίζομαι εν μέρει τις απόψεις σου, αλλά όχι τον τρόπο με τον οποίο τις εξέφρασες, ο οποίος ήταν και η προφανής αιτία για την όλη πορεία του thread.
stiffler Σεπτέμβριος 29, 2008 #11916 Σεπτέμβριος 29, 2008 Γιατι η μαντονα ειναι ενα συμβολο, ενας πολιορκητικος κριος του ιμπεριαλισμου που σπαει την αγωνιστικη δραση και πιστη του προλεταριου στις αξιες της ελευθεριας και της ισοτητας, μετατρεπωντας το σε αβουλη μαζα που τραγουδαει στο καπιταλιστικο συστημα"give it to me...yeah!" και εν εν τελει το λαμβανει εκ των οπισθεν, μακρυ και σκληρο σαν το αρθρο 16 που ιδιωτικοποιησε τη παιδεια και τα λοιπα αντιλαικα μετρα (βλεπε συνταξη στα 65...).Και για ολα φταει το τηλεκοντρολ...απο τοτε που ο ιμπεριαλισμος καταργησε τα κουμπια στη τηλεοραση ολα πανε κατα διαολου.Εκει που εχω σκαλωσει ειναι που μπορουσαν να πανε τα 80000 ζωα/διποδα/ανθρωποειδη/αχυρανθρωποι/βοδια που απολαμβαναν την εξαθλιωση τους στη συναυλια στο οακα με 50 ευρω εκαστος ωστε να γνωρισουν νεους πολιτισμους και να γυρισουν στη χωρα μας εχωντας συνειδητοποιησει οτι οι ιδιοι φταινει για τη καταντια τους...Οσον αφορα τις καρτες γραφικων που πανε και τα σκανε μερικοι, τι να πεις το ομολογει και το ιδιο ονομα του προιοντος... οι καρτες των "γραφικων" τυπων που πανε και τις αγοραζουνΤελικα η πολυ καλα χρησιμοποιω την ειρωνεια/υπερβολη η πολυ ασχημα γιατι δε τη καταλαβαινει κανεις...Aυτο που ηθελα να πω ειναι "i don't give a f**k" για τη συναυλια της μαντονα ..τα προβληματα ειναι αλλα και εχουν πολυ βαθυτερα αιτια....
KoMM Σεπτέμβριος 29, 2008 #11918 Σεπτέμβριος 29, 2008 ειναι απολαυση το ποθ. Σε ποιο αλλο φορουμ θα δεις να μπλεκονται ΚΚΕ+δικηγοροι+επικαιροτητα+μαντονα+μηχανες φτιαγμενες+διεφθαρμενοι αδμινς ;;α επισης, η χωρα δε θα φτιαξει ποτε.hf ,gg,gl.
LevelOne Σεπτέμβριος 29, 2008 #11919 Σεπτέμβριος 29, 2008 4chan? Καλα ξεχνα το. Εκει θα δείς το ΚΚΕ να σφάζει δικηγόρους και την μαντόνα πάνω σε φτιαγμένη μηχανή δικάβαλο με διεφθαρμένο αντμίν. Ολα αυτά σε ενα βιντεάκι και με ήχο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.