Tsakonas Σεπτέμβριος 28, 2008 #11881 Σεπτέμβριος 28, 2008 Το 3%, βέβαια, δεν μπήκε για να μην μπαίνει ο πρόεδρος (Λεβέντης, ρα ) στη Βουλή, αλλά για άλλο πιο σοβαρό λόγο, με τον οποίο συμφωνώ 100% σε λιγο θα μου πεις οτι ηταν και τυχαιο που χαλαγαν τα τηλεφωνικα κεντρα του καναλιου 69. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ.
deninho Σεπτέμβριος 28, 2008 #11882 Σεπτέμβριος 28, 2008 ναι, το Λεβέντη φοβόταν ο γκαντέμης κι ο Παπανδρέου... whatever
cherryman Σεπτέμβριος 28, 2008 #11883 Σεπτέμβριος 28, 2008 απλα εθιξα το θεμα απο την σκοπια του οτι ολα τα κομματα ανεξαιρετως "ωφελουνται" απο το τρεχον εκλογικο συστημα και διατηρουν μια περιεργη σταση απεναντι σε αυτο...το μισο της φασαριας που εγινε για τα ιδιωτικα πανεπιστημια να ειχε γινει για το εκλογικο συστημα μπορει ναταν διαφορετικα τα πραγματα...μάλλον υποτιμάς την νοημοσύνη του κόσμου. Δεν λέω πως όλοι ξέρουν με την παραμικρή λεπτομέρεια τον εκλογικο νόμο και πως εκλέγονται κόμματα και βουλευτές, αλλά σίγουρα ξέρουν αρκετά ώστε να καταλαβαίνουν οτι δεν είναι ένα δίκαιο σύστημα. Όπως ξέρουν και πολλά για το ασφαλιστικό που είναι και πολύ πρόσφατο, αλλά ακόμα προχωράνε οι αλλαγές, οι ενοποιήσεις ταμείων, οι αυξήσεις των ορίων ηλικίας κλπ. Γι αυτά έγινε το διπλάσια και βάλε της φασαρίας που έγινε για τα ιδιωτικα πανεπιστήμια ε; Γιατί ακόμα προχωράνε; Γιατί δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά όσο θέλεις να τα παρουσιάζεις. Γιατί δεν είναι εύκολο για τον μεροκαματιάρη να πάρει την απόφαση πως αν θέλει να αλλάξει κάτι θα πρέπει ίσως να θυσιάσει προσωρινά το ψωμί του.Τώρα να μπω στον κόπο να βρω από τον Ριζοσπάστη άρθρα για τον εκλογικό νόμο και το τι λέει το ΚΚΕ γι' αυτόν ή μπα...;
Tsakonas Σεπτέμβριος 28, 2008 #11884 Σεπτέμβριος 28, 2008 αλλά σίγουρα ξέρουν αρκετά ώστε να καταλαβαίνουν οτι δεν είναι ένα δίκαιο σύστημα.μαι ποιντ ιζ οτι αυτο που εσυ παρουσιαζεις ως αδικια(που ειναι φορ μι τελοσπαντων μια υπερβολη ενος μετρου που στην κατασκευη του απεβλεπε σε βιωσιμες κυβερνησεις) δεν ευνοει μονο το γαλαζοπρασινο διπολο.Το ασφαλιστικο δεν νομιζω πως εχει σχεση με την παρουσα συζητηση.Γιατί δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά όσο θέλεις να τα παρουσιάζεις.δεν απλοποιω ..ακριβως το αντιθετο..λεω πως το γαλαζοπρασινο διπολο δεν ειναι ο κακος και γυρω του οι αθωοι καταπιεσμενοι/αδικημενοι γουωτεβερ.Γιατί δεν είναι εύκολο για τον μεροκαματιάρη να πάρει την απόφαση πως αν θέλει να αλλάξει κάτι θα πρέπει ίσως να θυσιάσει προσωρινά το ψωμί του.εδω διακρινω την απλοποιηση.Δεν νομιζω πως υπαρχει τοσο εντονη διαστρωματωση μεροκαματιαρης-πλουσιος κλπ ,αλλα πολλες βαθμιδες του γκρι ιν μπιτουιν.Και δεν θεωρω ως γιουνιβερσαλ λυση για τα παντα την απεργια-ειδικα οταν αγγιζει τα ορια της υπερβολης-,ειδικα μαλιστα στον δημοσιο τομεα.Τώρα να μπω στον κόπο να βρω από τον Ριζοσπάστη άρθρα για τον εκλογικό νόμο και το τι λέει το ΚΚΕ γι' αυτόν ή μπα...; αι γουιλ ινβεστιγκεητ ιτ μπαι μαισελφ θενκς.
cherryman Σεπτέμβριος 28, 2008 #11885 Σεπτέμβριος 28, 2008 Γιατί η συζήτηση αυτή έχει να κάνει με την ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων ή τον εκλογικό νόμο; Από την Ολυμπιακή δεν ξεκίνησε;το δίπολο όπως λες, δεν είναι ο "κακός". Είναι αυτό που διαχειρίζεται την κοινωνία με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί κάποιους. Δεν λέω ποιους, είναι εύκολο.Τι σημαίνει γκρι ιν μπιτουίν; Εγώ ξέρω 2 τάξεις, την εργατική και την αστική και η πρώτη είναι η μεγαλύτερη σε πλυθησμό.Εγώ επίσης ξέρω πως αν κάποιος τρόπος υπάρχει για να δείξεις την δύναμή σου, είναι να διακόψεις την παραγωγική διαδικασία. Αυτό είναι το νόημα της απεργίας. Διακόπτω την παραγωγή, χάνει ο κεφαλαιοκράτης κέρδη. Το όλο ζήτημα όμως είναι στο να κατανοήσουν όλοι πως είναι στα χέρια τους αυτή η δύναμη. Γιατί ωραία τα μέσα παραγωγής που τα έχουν 10-15, αλλά κάπως παράγουν αυτά. Με την εργατική δύναμη.
deninho Σεπτέμβριος 28, 2008 #11886 Σεπτέμβριος 28, 2008 Τι σημαίνει γκρι ιν μπιτουίν; Εγώ ξέρω 2 τάξεις, την εργατική και την αστική και η πρώτη είναι η μεγαλύτερη σε πλυθησμό.Είτε είσαι τυφλός, είτε εθελοτυφλείς, τότε...Εγώ επίσης ξέρω πως αν κάποιος τρόπος υπάρχει για να δείξεις την δύναμή σου, είναι να διακόψεις την παραγωγική διαδικασία. Αυτό είναι το νόημα της απεργίας. Διακόπτω την παραγωγή, χάνει ο κεφαλαιοκράτης κέρδη. Το όλο ζήτημα όμως είναι στο να κατανοήσουν όλοι πως είναι στα χέρια τους αυτή η δύναμη. Γιατί ωραία τα μέσα παραγωγής που τα έχουν 10-15, αλλά κάπως παράγουν αυτά. Με την εργατική δύναμη.Αν απεργείς κάθε τρεις και λίγο, στο τέλος δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2008 #11887 Σεπτέμβριος 28, 2008 έχει κανείς ιδέα τι είναι οι ραπιτογράφοι και τα στενσιλ; πρέπει να τα πάρω για το εργαστήριο Ηλεκτρολογικού και Μηχανολογικού σχεδιου και δεν έχω την παραμικρή υποψία για το πώς ή τι είναι και που μπορώ να τα βρω
cherryman Σεπτέμβριος 28, 2008 #11888 Σεπτέμβριος 28, 2008 Θεωρείς κάποιον που σήμερα αμοίβεται με 3 ή 4 χιλιάδες ευρώ το μήνα σαν κάτι άλλο πέρα από εργατική τάξη; Για να καταλάβω για ποια στρώματα μιλάς.Οκ, θα κάτσουμε σπιτάκια μας λοιπόν και θα περιμένουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο. Ακούω προτάσεις.
deninho Σεπτέμβριος 28, 2008 #11889 Σεπτέμβριος 28, 2008 ραπιδογράφος: όργανο σχεδίου για τη χάραξη ισοπαχών γραμμών με μελάνι, που μοιάζει με στιλό και δέχεται πένες διαφορετικού πάχους γραφήςστένσιλ, είναι μια πλάκα από κάποιο υλικό (συνήθως πλεξιγκλάς), που έχει χαραγμένα (κομμένα) γράμματα, και σχέδια (ανάλογα με το τι θες)π.χ. http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/assets/PHOTOS%20L%2075/L412028006-75.JPG
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2008 #11890 Σεπτέμβριος 28, 2008 thanx από τον γούγλη βρήκα και το κατάστημα http://www.officemarket.gr/index/ στο οποίο μάλλον θα πάω αύριο γιατί δεν βλέπω να έχει όλα όσα χρειάζομαι το πλαίσιο
deninho Σεπτέμβριος 28, 2008 #11891 Σεπτέμβριος 28, 2008 Οκ, θα κάτσουμε σπιτάκια μας λοιπόν και θα περιμένουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο Αν από αυτά που έγραψα, κατάλαβες αυτό, οκ, δικαίωμά σου. Αρνούμαι, όμως, να συνεχίσω μια συζήτηση με κάποιον που απαντάει μόνο με ότι έχει αποστηθίσει από το ριζοσπάστη (ναι διαβάζω κι εγώ τα άρθρα του, διότι αναρτάται διαρκώς στους τοίχους της σχολής μου, που κάνει κουμάντο η πλειοψηφία του 40%), διότι την βρίσκω παντελώς ανούσια. Over and out :sorry: edit: @haya: Τίποτα Κουράγιο με τις ζωγραφικές
cherryman Σεπτέμβριος 28, 2008 #11892 Σεπτέμβριος 28, 2008 Τι θέλεις να σου πω ή να σου αποδείξω; Πως κάθε απεργία έχει λόγο ύπαρξης; Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Από τη στιγμή που έχει δίκαια αιτήματα και κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν, καλώς γίνονται.Διάβασε, θα δεις και κάποια πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο και δεν τα αναφέρουν οι άλλες εφημερίδες.
ea6gka Σεπτέμβριος 28, 2008 #11893 Σεπτέμβριος 28, 2008 έχει κανείς ιδέα τι είναι οι ραπιτογράφοι και τα στενσιλ; πρέπει να τα πάρω για το εργαστήριο Ηλεκτρολογικού και Μηχανολογικού σχεδιου και δεν έχω την παραμικρή υποψία για το πώς ή τι είναι και που μπορώ να τα βρω ρε τι με θυμησε αυτο ρωταει ο βοηθος σε ενα εργαστηρι "τι ειναι το πιεζομετρο" και απανταει ενας με ολο χαρη "με αυτο μετραει η γιαγια μου τη πιεση της"
mech5107 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11895 Σεπτέμβριος 28, 2008 έχει κανείς ιδέα τι είναι οι ραπιτογράφοι και τα στενσιλ; πρέπει να τα πάρω για το εργαστήριο Ηλεκτρολογικού και Μηχανολογικού σχεδιου και δεν έχω την παραμικρή υποψία για το πώς ή τι είναι και που μπορώ να τα βρω Εγώ πάντως και που τα πήρα δεν τα χρησιμοποίησα και ποτέ...ούτε στο στενσιλ... Πάντα με 2Β μολύβι σχεδιάζαμε...τώρα δεν ξέρω για την δική σου σχολή...
daemon13 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11896 Σεπτέμβριος 28, 2008 Εγώ πάντως και που τα πήρα δεν τα χρησιμοποίησα και ποτέ...ούτε στο στενσιλ...Πάντα με 2Β μολύβι σχεδιάζαμε...τώρα δεν ξέρω για την δική σου σχολή...τι σχολή?
mech5107 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11897 Σεπτέμβριος 28, 2008 Μηχανολόγος Μηχανικός - Μηχανολογικό σχέδιο
daemon13 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11898 Σεπτέμβριος 28, 2008 Μηχανολόγος Μηχανικός - Μηχανολογικό σχέδιο Βασιλαντ....λος και έτσι?
daemon13 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11900 Σεπτέμβριος 28, 2008 τπτ απλά είμαστε γείτονες,ήλεκτρολόγος εδώ.και έλεγα μην είχατε τον ίδιο καθηγητή με εμάς...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.