Jaco Σεπτέμβριος 28, 2008 #11862 Σεπτέμβριος 28, 2008 Σίγουρα το μεγαλύτερο ευθύνης το έχουμε εμείς και μετά τα λαμόγια οι πολιτικοί... όταν είμαστε εμείς λαμόγια, τι θα είναι αυτοί που μας κυβερνάνε...?Δεύτερον, μόλις κλείνει κάποιος τα 60 θα πρέπει να του αφαιρείται το δικαίωμα της ψήφου... μας κυβερνάνε ψήφοι ανθρώπων που δεν έχουν καμιά σχέση με την τωρινή πραγματικότητα... όσο ρατσιστικό και άσχημο ακούγεται αυτό, για μένα έτσι είναι και μπορώ να το επεκτείνω και περαιτέρω για όποιον δεν το καταλαβαίνει...
ManosRK Σεπτέμβριος 28, 2008 #11863 Σεπτέμβριος 28, 2008 Δεύτερον, μόλις κλείνει κάποιος τα 60 θα πρέπει να του αφαιρείται το δικαίωμα της ψήφου... μας κυβερνάνε ψήφοι ανθρώπων που δεν έχουν καμιά σχέση με την τωρινή πραγματικότητα... όσο ρατσιστικό και άσχημο ακούγεται αυτό, για μένα έτσι είναι και μπορώ να το επεκτείνω και περαιτέρω για όποιον δεν το καταλαβαίνει... Και ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συμβαίνει και αντίθετα φίλε Jaco...(20 χρονών είμαι, μην παρεξηγηθώ)
Jaco Σεπτέμβριος 28, 2008 #11864 Σεπτέμβριος 28, 2008 Και ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συμβαίνει και αντίθετα φίλε Jaco...Έτσι είναι και λέγεται χάσμα γενεών... - "όταν ήμασταν εμείς τα πράγματα ήταν δυσκολότερα κλπ κλπ"...- "ναι αλλά όταν ήσασταν εσείς υπήρχαν ευκαιρίες" και πάει λέγοντας...Το θέμα τελικά, όμως είναι ποιος είναι στην παραγωγική διαδικασία και βιώνει στο πετσί του εντονότερα τις επιπτώσεις... δεν θα ήθελα στα 60 μου να αποφασίζω για το πως θα ζήσει ένας νέος της ηλικίας σου, είναι απλά άδικο και θα δεν είχε καμία ηθική...
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 28, 2008 #11865 Σεπτέμβριος 28, 2008 ίσως τότε και οι νέοι να ψήφιζαν μετά τα 25+Πιστεύω ότι ετσι όπως είναι τώρα κρατιέται και μια ισσοροπία.Γιατί μην μου πείς ότι στα 18 έχεις τα ίδια μυαλά με οταν είσαι 25+
Jaco Σεπτέμβριος 28, 2008 #11866 Σεπτέμβριος 28, 2008 Δεν υπάρχει μοντέλο που να είναι απόλυτα δίκαιο και σωστό, από την στιγμή που εμπλέκεται στην συνάρτηση ο ανθρώπινος παράγοντας... αλλά υπάρχουν μοντέλα που είναι καλύτερα από τα άλλα και ίσως ένα καλύτερο μοντέλο είναι αυτό που βάζει πρώτα την λογική και μετά την εξάρτηση... τώρα ποιο είναι αυτό δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα είναι εξάρτηση να ψηφίζει κανείς 40-50-60 χρόνια το ίδιο κόμμα ανεξάρτητα με το τι έχει αλλάξει σε αυτόν τον κόσμο (και είναι πάρα πολλοί που το κάνουν αυτό)... και άλλα πολλά βέβαια...
o polonos Σεπτέμβριος 28, 2008 #11867 Σεπτέμβριος 28, 2008 [ασχετο] "επειδη ειδα να λαδωνεται ο εξεταστης του υπουργειου συγκοινωνιων Αστο.... συννεφο παει... κανονικα μεσα χειρο-ποδαρα επρεπε να πανε τους περισσοτερους.... [/ασχετο] Ο καθενας με τον πονο του
Athens2004 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11868 Σεπτέμβριος 28, 2008 omg wtf http://www.power-house.gr/0300_xt_turbo.html
bezdim Σεπτέμβριος 28, 2008 #11869 Σεπτέμβριος 28, 2008 omg wtf http://www.power-house.gr/0300_xt_turbo.htmlMπράβο και πάλι μπράβο!Αν και... minarelli 660 1K ΜΕ turbo, θα κάνει τραντάγματα σα πλυντήριο με σπασμένα αμορτισέρ :nada:
ManosRK Σεπτέμβριος 28, 2008 #11870 Σεπτέμβριος 28, 2008 Το θέμα τελικά, όμως είναι ποιος είναι στην παραγωγική διαδικασία και βιώνει στο πετσί του εντονότερα τις επιπτώσεις... δεν θα ήθελα στα 60 μου να αποφασίζω για το πως θα ζήσει ένας νέος της ηλικίας σου, είναι απλά άδικο και θα δεν είχε καμία ηθική...ΣΩΣΤΟΣ είσαι! (αν επιτρέπεται, ποιά είναι η ηλικία σου ?) αλλά και ο AN7 σωστά τα λέει, αν και δεν νομίζω καθόλου πως υπάρχει ισορροπία, αλλά αυτό που είπε για τα "25+" είναι αυτό που είπα κι εγώ σαν απάντηση σε σένα πριν με το ''αντίθετα'' που είπα αν και δεν ξέρω αν το κατάλαβες έτσι. Γιατί ακριβώς άλλο μυαλό έχει ο/η 18 και άλλο ο/η 25. Απλά τα πράγματα, το 18 που έχουμε σήμερα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος!!. Δε λέω, μπορεί και το 25 τότε να ήτανε λάθος (κατά την γνώμη μου ήταν) αλλά και τότε ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ άλλες εποχές.
o polonos Σεπτέμβριος 28, 2008 #11871 Σεπτέμβριος 28, 2008 omg wtf http://www.power-house.gr/0300_xt_turbo.html Δεν λεω καλο ειναι αλλα ποσο να αντεξει το ΧΤακι ? :...: Αυτο απο την αλλη ειναι ολα τα λεφτα :drool::drool::drool:
LevelOne Σεπτέμβριος 28, 2008 #11873 Σεπτέμβριος 28, 2008 Αφήστε μας στον πόνο μας... Raptor 700 http://www.yamaha-motor-europe.com/Images/2008-YFM700R-colour-SE2_tcm26-235563.jpg Πολλά τουρμπισμένα απο δαυτα στο αμέρικα...
o polonos Σεπτέμβριος 28, 2008 #11874 Σεπτέμβριος 28, 2008 Αφήστε μας στον πόνο μας... Raptor 700 http://www.yamaha-motor-europe.com/Images/2008-YFM700R-colour-SE2_tcm26-235563.jpg Πολλά τουρμπισμένα απο δαυτα στο αμέρικα... http://www.youtube.com/watch?v=2AYIvjM_eD8 :P
CrazyAnt1416003257 Σεπτέμβριος 28, 2008 #11875 Σεπτέμβριος 28, 2008 Πολατιαν αληταρα ουρτου Παλι με το γαντι τις κυριες,ασταδιαλα Αντε να δουμε τι θα γινει στο β' ημιχρονιο (Σουλης Μαρκοπουλος )
cherryman Σεπτέμβριος 28, 2008 #11876 Σεπτέμβριος 28, 2008 Η μηπως εχει τολμησει οποιοδηποτε κομμα να μιλησει για τον εκλογικο νομο (Ααα μην μου πειτε πως δεν το ξερατε οτι και τα μικροτερα κομματα πριμοδοτουνται με λιγες εξτρα εδρες?Η μηπως δεν ξερατε για τον ορο του 3% για εισοδο στη Βουλη ?)Ποιος δεν μιλάει για τον εκλογικό νόμο; Συγγνώμη φίλε μου αλλά αν προσπαθείς να κάνεις διάλογο με τέτοια επιχειρήματα, έχεις αποτύχει. Γιατί εκτός του ΚΚΕ, που πολλοί από δω θα ξέρουν πως ανήκω, και τα άλλα μικρά κόμματα μιλάνε για απλή αναλογική. Αλλά πέρα από αυτό θα ήξερες επίσης πως ο νέος εκλογικός νόμος προβλέπει 50 extra έδρες στο πρώτο κόμμα. Κι αυτό επειδή η αυτοδυναμία σε ένα τέτοιο σάπιο σύστημα έχει γίνει δύσκολη υπόθεση, είτε επειδή ο κόσμος δεν τους ψηφίζει, είτε επειδή διαλέγει να απέχει γενικά από την διαδικασία. Αυτά λοιπόν εγώ που τα έμαθα; Από τα σκουπίδια; Και είμαι σίγουρος πως τα γνωρίζουν κι άλλοι εδώ μέσα.
darien Σεπτέμβριος 28, 2008 #11878 Σεπτέμβριος 28, 2008 φτου γμτ..με προλαβε ο αστρολαβος. το κλειδωσε πανω που ποσταρα
Tsakonas Σεπτέμβριος 28, 2008 #11879 Σεπτέμβριος 28, 2008 να μου πεις πως ο μεσος ελληνας εχει ακουσει καπου τον ορο "απλη αναλογικη"(σε στυλ γρηγορη αναφορα απο καποιο κομμα) και τον εχει στο πισω μερος του μυαλου του καταχωνιασμενο θα πω ναι.Αν μου πεις οτι ξερει τι ειναι και πως λειτουργουν σημερα τα "μπονους" στις διαλογες των ψηφων (και μπονους για ολα τα κομματα ετσι?),και τον ορο του 3% πολυ δυσκολα θα το πιστεψω.Οπως θα μου ηταν αδυνατο να πιστεψω οτι το θεμα του εκλογικου νομου εχει ερθει τοσο πολυ στο προσκηνιο οσο τα ιδιωτικα πανεπιστημια πχ..(ισως το δευτερο ναναι και πιο πιασαρικο ) Υγ:και φυσικα δεν νομιζω πως η απλη αναλογικη μπορει να κανει καλο και προτιμω μια λελογισμενη χρηση της ενισχυμενης...δεν μπορω να φανταστω μια χωρα που θα εχει καθε 6μηνο εκλογες πχ (ακραιο παραδειγμα)...απλα εθιξα το θεμα απο την σκοπια του οτι ολα τα κομματα ανεξαιρετως "ωφελουνται" απο το τρεχον εκλογικο συστημα και διατηρουν μια περιεργη σταση απεναντι σε αυτο...το μισο της φασαριας που εγινε για τα ιδιωτικα πανεπιστημια να ειχε γινει για το εκλογικο συστημα μπορει ναταν διαφορετικα τα πραγματα... υγ2:με απλη αναλογικη θα εμπαινε στην βουλη και ο λεβεντης που ειχε μαζεψει 0,5%.
deninho Σεπτέμβριος 28, 2008 #11880 Σεπτέμβριος 28, 2008 Το 3%, βέβαια, δεν μπήκε για να μην μπαίνει ο πρόεδρος (Λεβέντης, ρα ) στη Βουλή, αλλά για άλλο πιο σοβαρό λόγο, με τον οποίο συμφωνώ 100%
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.