Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ναι αλλα δε το λες οτι ειναι και οι εργαζομενοι. Και αν θες να ποσοστικοποιησουμε τις ευθυνες την μιση την εχει η διοικηση και την αλλη μιση συνδικαλιστες και εργαζομενοι. Οι συνδικαλιστες τι εκαναν τοσα χρονια? θα σου πω , πιεζαν για διορισμους. ΦΟβερη αντιμετωπιση.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Και να πίεζαν για διορισμούς; Ποίοι τους έκαναν; Ποιό ήταν το πλάνο της επιχείρησης; Ποίον πίεζαν για διορισμούς; Ποίοι τελικά τους έκαναν τα χατίρια;

Όταν δεν ενδιαφέρεται η διοίκηση πόσο θα ενδιαφερθεί ο υπάλληλος; Όσο και καλή θέληση να έχεις κάποια στιγμή θα τα παρατήσεις και θα πας με το "ρεύμα" που σου τροφοδοτούν οι ανώτεροι σου. Φυσικά κι έχουν όλοι ευθύνη αλλά είμαι αντίθετος με την ποσόστωση σου.

και οταν τους ελεγαν "ψηφιστε μας για να κανετε τα χατιρια σας" ποιος εφταιγε? οι πολιτικοι?

Είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή πρέπει να κλείσει πριν την πάρει ο διάολος εντελώς την χώρα. Οι πολιτικοί τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να πάρουν ψήφους, οι πολίτες ψαρώνουν γιατί βλέπουν ότι δεν έχουν αυτοί και τα παιδιά τους στον ήλιο μοίρα.. και επαναπαύονται σε μια κατάσταση που δεν ωφελεί κανέναν τους και το ξέρουν. Οι επιχειρηματίες για να κάνουν γρήγορα, ανενόχλητα και βρώμικα την δουλειά τους λαδώνουν τους πολιτικούς, οι οποίοι με την σειρά τους επηρεάζουν την "δικαιοσύνη-lol". Αυτό όμως δεν αναιρεί τις όποιες πολλές πολιτικές ευθύνες. Κι η μόνη ελπίδα που βλέπω εγώ με το όποιο μυαλό έχω, είναι να ξεβολευτεί ο κόσμος. Πολύ αργά για "επανάσταση"; Μπορεί... τα χειρότερα έρχονται.. Ο "Γιωργάκης" καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Δηλαδή όποιους εκλέγει ο λαός είναι αυτομάτως πέραν από κάθε υποψία και αθώοι; Ωραία δικαιοσύνη ρε, ωραία πράγματα σας μαθαίνουν.

γουελκαμ του δημοκρατια... (δημος =λαος+κρατος=ισχυς)...Απλα πραγματα.Πλειοψηφια κλπ...

είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι οι πολιτικοί έχουν παρανομήσει ΟΥΚ ολίγες φορές. Έγινε τίποτα; Όχι, "εξαφανίστηκαν" οι υποθέσεις διότι κάποιος δικαστάκος τα τσίμπησε.. ή απειλήθηκε η ζωή του ή η οικογένεια του.

για να μην ανησυχεις αδικα για τσιμπηματα(περαν των γνωστων που εγιναν θεμα κλπ) και λοιπα μελοδραματικα σεναρια ελα να σε σοκαρω.Ετοιμος?Παμε!Αρθρο 61 του συνταγματος:Ο βουλευτης διωκεται μονο για συκοφαντικη δυσφημηση (Αρα για τιποτα αλλο)...και αυτο υστερα απο αδεια της Βουλης.

Αρθρο 62 συνταγματος:Ο βουλευτης δεν διωκεται ουτε φυλακιζεται χωρις αδεια της Βουλης (:cool::cool:)και σε περιπτωση που ο εισαγγελεας ζητησει αδεια για διωξη,η αιτηση θεωρειται οτι απορριφθηκε αν παρελθουν 3 μηνες χωρις απαντηση (με λιγα λογια δεν χρειαζεται η Βουλη ουτε καν να μπει στον κοπο να πει "οχι":jump1::jump1:)...

Δεν απαιτειται αδεια για τα αυτοφωρα κακουργηματα (τι ειναι αυτοφωρο?το εγκλημα εντος 48 ωρων απο την διαπραξη του...στις 48 ωρες και 1 δευτερολεπτο :rip:)

Συνεχιζουμε:Αρθρο 86 συνταγματος:Μονο η Βουλη εχει την αρμοδιοτητα να ασκει διωξη κατα οσων διατελουν η διετελεσαν μελη της κυβερνησης η Υφυπουργοι...Απαγορευεται η θεσπιση ιδιωνυμων υπουργικων αδικηματων (δηλ.δεν μπορει να βγει νομος που να λεει "αν ενας υπουργος τα κανει θαλασσα φυλακιζεται τοσο κλπ)..Αν διαβασεις και το υπολοιπο αρθρο 86 θα δεις πως εγκλημα πολιτικου δεν περναει απο τα χερια του δικαστη χωρις αδεια της Βουλης,οποτε ειναι καπως αβασιμα αυτα που λες περι εξαφανισης δικογραφιων κλπ...

Αν δεν μου κρυβουν οι κακοι κατι,το συνταγμα τοχουν ψηφισει και το διατηρουν σε ισχυ πολιτικοι εκλεγμενοι και οχι δικαστες...Α!Ξεχασα και το βασικοτερο...Στις αναθεωρησεις του Συνταγματος κανενα κομμα αποτι ξερω δεν εχει υποβαλλει προταση αναθεωρησης των εν λογω αρθρων.Αρα,οτιδηποτε και να εχεις ψηφισει,το εν λογω συστημα εχει εμμεσως και την δικη σου συναινεση:D:D:D:D:D.Αλλα φανταζομαι ειναι πιο τρεντι να μιλαμε για λαδωματα....:rolleyes:

αστρολαβε,η αποτυχια δεν ειναι ποινικο αδικημα.Ποσο μαλλον οταν εχει και την αποδοχη του ιδιοκτητη της επιχειρησης/ΔΕΚΟ γουωτεβερ..

Η θέση που πας να κάτσεις, είναι θέση υψηλού ρίσκου στην οποία είτε θα τα πάρεις χοντρά ή θα μπεις φυλακή

αυτη η λογικη μπορει τωρα εξ αποστασεως να φαινεται σωστη/δικαια/γουωτεβερ αλλα αρμοζει σε λιγο πιο "αγρια" καθεστωτα

Και το παράπονό μου απο τη δικαιοσύνη είναι ότι βλέπει ότι βιάζουν την ολυμπιακή και δεν επεμβαίνει γιατί λέει δεν υπάρχει αποδεδειγμένα βιασμός,

λιγο πιο συγκεκριμενα παρακαλω?Ο ευλογος βαθμος υπονοιων παντως (Στην ποινικη διαδικασια ατ ληστ) λειτουργει ετσι για ολους...Πρωτα αποδειξη/ευλογες υπονοιες,μετα καταστολη...

38-45 χωρις ιχνος ειρωνειας ορ σαμθινγκ...βρισκεις την αρχη που αναλυεται στο λινκ λαθος? :)

Οι εργαζόμενοι, και η διοίκηση έχουν εξίσου ευθύνη για την κατάντια της ΟΑ. Ακόμη κι αν οι ίδιοι δεν παίρνανε αποφάσεις, βάλανε τα χεράκια τους και βγάλανε τα ματάκια τους.

@Tsakonas

Αυτό το υφάκι σε παρακαλώ να το αφήσεις στην άκρη. Ο κος. Πολυξερίδης μπορεί να περνάει αλλού, όχι εδώ όμως στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε τον υγιή διάλογο που τόσο περίτεχνα προσπαθείς να αποφύγεις.

Συνεχίζουμε. Χαίρομαι που ενισχύεις την άποψη μου στο πόσο στη λάσπη είναι βουτηγμένο το σύστημα που τόσο θερμά υποστηρίζεις.

Λυπάμαι φοβερά που θεωρείς "τσιμπήματα" ότι κάποιοι ζουν εις βάρος σου. Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι η μεγαλύτερη αρχή της δικαιοσύνης είναι ανήμπορη να κρίνει τον εαυτό της; Φυσικά και είναι!

Τρέντι λαδώματα; Ζεις στην Ελλάδα ή μήπως μιλάς για κάτι άλλο; Γιατί εθελοτυφλείς;

Κι απάντησε μου σε κάτι, οι μίζες είναι ή δεν είναι παράνομες από τον νόμο; Τα υπερκέρδη μήπως επίσης; Και για να γίνω λίγο μελοδραματικός αφού σ' αρέσει:

Το θέμα Ζαχόπουλου με τα 5εκ ξεχάστηκε; Ε το παλεύουν..

Ο κ. Μαγγίνας με τους παράνομους Πακιστανούς που είχε μέσα;

Το αυθαίρετο του κο. Σουφλιά;

Το θέμα με την Siemens που εδώ και κάτι μήνες πέφτει "άπλετο φως" από την δικαιοσύνη-lol; Χάσατε τους φακούς σας παλικάρια μου;

Επειδή μπορείς να μιλάς με άρθρα και συγκεκριμένους νόμους, δεν πάει να πει ότι δεν κρύβεις αυτό που δεν σε συμφέρει ;)

γουελκαμ του δημοκρατια... (δημος =λαος+κρατος=ισχυς)...Απλα πραγματα.Πλειοψηφια κλπ...

Το να κυβερνάει το 30% δεν είναι δημοκρατία.

αστρολαβε,η αποτυχια δεν ειναι ποινικο αδικημα.Ποσο μαλλον οταν εχει και την αποδοχη του ιδιοκτητη της επιχειρησης/ΔΕΚΟ γουωτεβερ..

αυτη η λογικη μπορει τωρα εξ αποστασεως να φαινεται σωστη/δικαια/γουωτεβερ αλλα αρμοζει σε λιγο πιο "αγρια" καθεστωτα

Όπως πχ λέμε "άγριος καπιταλισμός";

Άλλο τούτο πάλι (φταίνε οι εργαζόμενοι τις Ο.Α) πως προκύπτει αυτό? τις αποφάσεις οι εργαζόμενοι τις παίρνανε και τις υπογράφανε? ή οι εργαζόμενοι μοίραζαν λεφτά από δω και από κει? τόσα χρόνια αυτοί σήκωναν στην πλάτη τις αποφάσεις των διοικήσεων. Και τις πληρώναμε εμείς. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι και ποτέ από την ουρά αυτό είναι νόμος-αξίωμα.

38-45 χωρις ιχνος ειρωνειας ορ σαμθινγκ...βρισκεις την αρχη που αναλυεται στο λινκ λαθος? :)
όχι, κάθε άλλο. γι αυτό και είπα ότι εξαιτίας αυτής της αρχής και όσων μετά περιέγραψες, εξηγείται πάρα πολύ όμορφα μια κατάσταση.

πρόκειται για ένα σύστημα που αν δε συναινέσει στην αυτοκάθαρσή του ('89), απλά δε μπορεί να το ακουμπήσει κανένας. σαν το μικρό γαλατικό χωριό ένα πράμα, απλά δε φοβούνται να τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι.

@ astrolabos

το αποτέλεσμα των εκλογών καθορίζεται από τους περιφερόμενους αναποφάσιστους, ίσως και λιγότερο από 10% του εκλογικού σώματος.

Ινδοί ήταν :p

Το θέμα με την Siemens που εδώ και κάτι μήνες πέφτει "άπλετο φως" από την δικαιοσύνη-lol;

Εδώ γίνεσαι ελαφρώς άδικος. Και στη Γερμανία ακόμα δεν έχουν βγάλει κάποια άκρη, και η υπόθεση της Miesens Griechenland είναι συνυφασμένη με τη αντίστοιχη στη Γερμανία :)

Το να κυβερνάει το 30% δεν είναι δημοκρατία.

[σφήνας]Σαφώς και όχι. Απλά με την ίδια λογική, τα συνδικάτα, καθώς και οι φοιτητικές παρατάξεις δεν μπορούν να παίρνουν αποφάσεις για το σύνολο των εργαζομένων/φοιτητών :) [/σφήνας]

@VIL: Όταν θέλω να ταξιδέψω, και προτιμώ την ΟΑ για να βοηθήσω την κατάσταση, παίρνω τηλέφωνο για κράτηση, κι ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο υπάρχουν (ή είναι δηλωμένοι) 10 άτομα, και δεν απαντάει κανείς, σόρρυ δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Φταίνε οι ίδιοι. Και με χάνουν από πελάτη τους, για πάντα. Όταν γυρνάω από Παρίσι, και περιμένω 6 επιπλέον ώρες λόγω καθυστέρησης, πάλι δεν φταίω εγώ, αλλά αυτοί. Όταν ξέρουν επακριβώς τι γίνεται εκεί μέσα, και στα διοικητικά και δεν λένε τίποτα, αφού τους βολεύει η κατάσταση, δεν φταίει κάποιος άλλος. Ή μήπως έχουμε λαλιά μόνο όταν έχουμε περικοπές θέσεων, ή περικοπές επιδομάτων; :hmm:

@Tsakonas

Κι απάντησε μου σε κάτι, οι μίζες είναι ή δεν είναι παράνομες από τον νόμο; Τα υπερκέρδη μήπως επίσης; Και για να γίνω λίγο μελοδραματικός αφού σ' αρέσει:

Το θέμα Ζαχόπουλου με τα 5εκ ξεχάστηκε; Ε το παλεύουν..

Το αυθαίρετο του κο. Σουφλιά;

Το θέμα με την Siemens που εδώ και κάτι μήνες πέφτει "άπλετο φως" από την δικαιοσύνη-lol; Χάσατε τους φακούς σας παλικάρια μου;

Επειδή μπορείς να μιλάς με άρθρα και συγκεκριμένους νόμους, δεν πάει να πει ότι δεν κρύβεις αυτό που δεν σε συμφέρει ;)

Τα ομόλογα?

Βγήκε κάτι τελικά?

Μπά...

καλα αμα αρχισουμε τα παραπονα με την ολυμπιακη θελουμε καινουριο thread. και το προσωπικο ΝΑ στα τετοια τους τιος περισσοτερες φορες.

αστρολαβε' date='η αποτυχια δεν ειναι ποινικο αδικημα.Ποσο μαλλον οταν εχει και την αποδοχη του ιδιοκτητη της επιχειρησης/ΔΕΚΟ γουωτεβερ..[/quote']

Αγαπητέ Τσάκωνα,

νομίζω ότι έχεις ξεκινήσει την ανάλυσή σου από μία τελείως λάθος βάση. Οταν λέμε "κακοδιαχείριση" της Ολυμπιακής, αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτο το αυθαίρετο. Είναι κάτι το πολύ συγκεκριμένο που πολλές φορές έχει καταγγελθεί από τους ερηγαζομένους και κυρίως την κοινωνία: Είμαι σίγουρη ότι οι μίζες είναι παράνομες (παράνομες συναλλαγές με κερδοσκοπικές βλέψεις εις βάρος του δημοσίου), το υπερκέρδος επίσης έχει ποινικοποιηθεί, η διαφθορά στο δημόσιο βίο (συναλλαγές μεταξύ πολιτικών σε βάρος του δημοσίου χρήματος) επίσης, η υπόγειες συναλλαγές - στημμένες προκηρύξεις και διαγωνισμοί, προσλήψεις ατόμων με αμφισβητήσιμα κριτήρια.. όλα αυτά ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ αποτελούν μία βάση έρευνας για την Ολυμπιακή!! Και όλοι εδώ μέσα νομίζω αυτό ακριβώς κραυγάζουν...

Πιο συγκεκριμένα τώρα, σε αυτά που έλεγες πιο πάνω.. χαίρω πολύ και το Σύνταγμα φτιαγμένο στα μέτρα τους είναι, δεν λες κάτι καινούριο και .. Δεν μας σοκάρεις! Το θέμα είναι ότι μιλάς μόνο για βουλευτές, ενώ είναι πολλοί δημόσιοι λειτουργοί που είναι διεφθαρμένοι (βλ. Ζαχόπουλος, Κοσκοτάς παλιότερα) και αυτούς μπορείς να τους πιάσεις και ο κόσμος να βγάλει τ συμπεράσματά του...

Αν δεν μου κρυβουν οι κακοι κατι' date='το συνταγμα τοχουν ψηφισει και το διατηρουν σε ισχυ πολιτικοι εκλεγμενοι και οχι δικαστες...Α!Ξεχασα και το βασικοτερο...Στις αναθεωρησεις του Συνταγματος κανενα κομμα αποτι ξερω δεν εχει υποβαλλει προταση αναθεωρησης των εν λογω αρθρων.Αρα,οτιδηποτε και να εχεις ψηφισει,το εν λογω συστημα εχει εμμεσως και την δικη σου συναινεση:D:D:D:D:D.Αλλα φανταζομαι ειναι πιο τρεντι να μιλαμε για λαδωματα....:rolleyes: [/quote']

Και για να χρησιμοποιήσω τα αλαζονικά σου λόγια: "ελα να σε σοκαρω.Ετοιμος?Παμε!": Το ΚΚΕ δεν σταμάτησε ποτέ να μιλάει περί "αστικού Συντάγματος" το οποίο και ποτέ δεν ψήφισε! ;)

Και να φανταστείς ότι είναι και δικά σου λημέρια... Αρθρα του Συντάγματος από wiki τα βρήκαμε κι εμείς, το θέμα είναι άλλο εδώ όμως και νομίζω ότι το έχασες. :toomuchne

Αυτό το υφάκι σε παρακαλώ να το αφήσεις στην άκρη. Ο κος. Πολυξερίδης μπορεί να περνάει αλλού, όχι εδώ όμως στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε τον υγιή διάλογο που τόσο περίτεχνα προσπαθείς να αποφύγεις.

Ποιο υφακι?Μου λες κατι λαθος πανω σε ενα θεμα που τυγχανει να γνωριζω και σου λεω γιατι και πως ειναι λαθος-και εκει υπαρχει μια διαφορα χιλιομετρων απο το "επειδη ειδα να λαδωνεται ο εξεταστης του υπουργειου συγκοινωνιων λαδωνεται κι ο τζατζ"-.Εκτος αν δεν θες να γνωριζεις ολες τις παραμετρους του θεματος.Και νομιζω πως ειναι λιγο πιο εκλεπτυσμενο/χαριτωμενο απο υφος του στυλ "εσυ και το συναφι σου/αυτα σας μαθαινουν ρε"...Και μην μου πεις πως δεν θα ξυπναγε ο δικος σου μρ Πολυξεριδης αν ελεγε καποιος πχ "εχω core2 duo@ 6756 ghz και δεν μπορω να εγκαταστησω τα βιστα,αρα τα βιστα ειναι κακογραμμενο προγραμμα"......

Σου απαντησα γιατι ειναι εκ των πραγματων αδυνατο αυτο με την εξαφανιση των δικογραφιων και μου λες για το υφακι μου...Μεχρι κι ο μουσιας που ειναι η αδυναμια μου εχει πει ποσες αιτησεις διωξης(ναι απο αυτες που κανει ο ιβιλ εισαγγελεας) εκκρεμουν στη βουλη..γιατι το παραλειπεις αυτο τοσο επιδεικτικα?

Χαίρομαι που ενισχύεις την άποψη μου στο πόσο στη λάσπη είναι βουτηγμένο το σύστημα που τόσο θερμά υποστηρίζεις.

ε-λ-ε-ο-ς.....

Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι η μεγαλύτερη αρχή της δικαιοσύνης είναι ανήμπορη να κρίνει τον εαυτό της;

Τι ακριβως σημαινει αυτο?

Κι απάντησε μου σε κάτι, οι μίζες είναι ή δεν είναι παράνομες από τον νόμο;

ειναι.Το συνταγμα ειναι υπερανω του νομου ομως,αν το θεμα αφορα εμπλοκη πολιτικου.

Τα υπερκέρδη μήπως επίσης;

οχι(ανλες κεηζ αισχροκερδειας κλπ αγορανομικες διαταξεις κλπ).Ελευθερη οικονομια εχουμε.

Δηλαδη πιστευεις εσυ οτι επειδη δεν το ειπε η τηλεοραση-το ραδιο κλπ ολοι καθονται και πετανε ταπες στα βαρελια?Δεν ειναι και τοσο ευκολο πραγμα η συλλογη στοιχειων...Και σου ειπα και παραπανω τι κολλημα υπαρχει αν επιβεβαιωθει αναμιξη πολιτικου/υπουργου κλπ

Επειδή μπορείς να μιλάς με άρθρα και συγκεκριμένους νόμους, δεν πάει να πει ότι δεν κρύβεις αυτό που δεν σε συμφέρει

Αν με ρωτας για κατι που απτεται του νομικου συστηματος και της λειτουργιας του δεν σκοπευω να μιλησω με συνταγες της Βεφας:flower:.Και θαχεις παρατηρησει κι εσυ πως σε καθε τι που απτεται της κοινης γνωμης αλλα απαιτει "ειδικες γνωσεις"(τεχνικα θεματα πχ) επικρατουν πολλες τραγικα λανθασμενες αντιληψεις.

Το να κυβερνάει το 30% δεν είναι δημοκρατία

Στην χωρα του δικομματισμου σοβαρα πιστευεις πως ειναι μονο το ποσοστο που πηρε τις εκλογες (το 40κατι τα εκατο δηλ?)Η μηπως σε αυτο συμπεριλαμβανεται και το πρασινο 35%?Η μηπως οι απεχοντες που την ημερα των εκλογων πηγαν για φραπεδακι ειναι αμοιροι ευθυνων(γιατι αυτοι,αν γουσταραν ανετρεπαν τον δικομματισμο για πλακα)?Η μηπως μια χωρα πρεπει να μεινει ακυβερνητη?Η μηπως εχει τολμησει οποιοδηποτε κομμα να μιλησει για τον εκλογικο νομο (Ααα μην μου πειτε πως δεν το ξερατε οτι και τα μικροτερα κομματα πριμοδοτουνται με λιγες εξτρα εδρες?Η μηπως δεν ξερατε για τον ορο του 3% για εισοδο στη Βουλη ?)

Όπως πχ λέμε "άγριος καπιταλισμός";

Κατι πιο ανατολικο ειχα στο μυαλο μου.

Το ΚΚΕ δεν σταμάτησε ποτέ να μιλάει περί "αστικού Συντάγματος" το οποίο και ποτέ δεν ψήφισε!

ε μαλλον θαχε στο νου του καποιες χωρες που δεν υπαρχει καθολου συνταγμα. :)...γιατι τα αρθρα 1-25 δεν τα βρισκω και πολυ αστικα...Αχ ναι μωρε και το 16!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.