Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

:hehe: Thx guys then :p

(((Damn it! τότε ο κολλητός μου θα πάει σχολείο (όχι για μάθημα, τελείωσε, κάτι άλλο) που εχτές δεν πήγε (με σχολικό πάει οπότε αφου δεν είχε βενζίνη δεν πήγε) κι έλεγα θα μπει μσν αλλά δε θα μπεί λογικά)))

@ea6gka: Καλά, αυτά που λένε είναι μαβλακίες. Προφανώς κάποιοι θέλουν περισσότερα κονδύλια για το χωριό τους, και βγαίνουν και λένε αυτά τα πράγματα.

Επίσης να εξηγήσει κάποιος στον κύριο (?) Τσουκαλά, ότι:

α. Η Ένωση δεν αφορούσε αποκλειστικά την Κέρκυρα, αλλά όλα τα Επτάνησα, και η απόφαση πάρθηκε από το Επτανησιακό Κοινοβούλιο

β. Δεν ενώθηκαν τα Επτάνησα με την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα με τα Επτάνησα :p

γ. Πιο πολύ ζημιώθηκε από την Ένωση το κράτος της Ελλάδας, τότε, παρά τα Επτάνησα που είχαν μια εξαιρετική ποιότητα ζωής και μπόλικες ελευθερίες, για τα δεδομένα της εποχής

Άμα τις είχε θα τις ζήταγε ρααα ? Είπαμε ''δεν κόβει'' το παιδί ώρες-ώρες αλλά 'ντάξει :hehe:

@Astro

ψιτ, νέος...πολλά λες :p

Θαύμα!!!!! Αντι να μου δώσει infraction παίρνει το μέρος μου :hehe: The End of the World has come:computer: :rofl:

P.S. @Astro. Γαμwτο, όλο με προλαβαίνουνε και μετά πρέπει να κάνω έδιτ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.