Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εγώ πάντως είμαι σε δεύτερη σελίδα.

Περίπου 2 σελίδες infractions έχω.

:(

προσπαθεί περισσότερο και μαθαίνει γρήγορα.

Αυτό το λές ειρωνικά ή σοβάρα?? :p

Εννοείς προσπαθώ περισσότερο να τσιμπάω infractions?? :...:

Δεν το έχω στο πρόγραμμα πάντως να γεμίζω κάρτες και να είμαι υπο περιορισμό :(:hm:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Σας μπερδεύω εσάς τους δύο... Ίδιου χρώματος avatar, ίδιο rank και σχεδόν ίδιου μήκους nicknames που αρχίζουν από Μ... Αααααααα! Αλλάξτε λίγο! :p

1) Αυτός να αλλάξει άβαταρ που το έχει 100 χρόνια, εγώ αλλάζω πολύ συχνά γιατί τα βαριέμαι,

αν έχεις προσέξει οπότε κάποια στιγμή θα αλλάξω ούτως ή άλλως, if u want to wait...λολ.

2) Πάαααααλι ?? αυτός να αλλάξει nick, εγώ έχω αλλάξει ήδη μια φορά :p

3) Όσο για το Rank, no comments...(Εγώ τους λέω να με κάνουνε μωβ συνέχεια αλλά αυτοί δεν ακούνε:shifty:) :p

P.S. Έληξε η απεργία ?????

Σκέφτομαι να αλλάξω avatar τι λέτε? :hmm:

Ίσως και να μπερδεύτουν οι moderators και να γλιτώσω μερικά

infractions μέχρι να επικυριχθώ ξανά :D

To πιο σωστο ειναι να βαλει το avatar και την υπογραφη του ΑΝ7..

Bεβαια αντι να αποφυγει τα παντα..παιζει να δεχθει ακομα περισσοτερα!! :hehe:

@honda22

Ε :getlost:

Γιατί θες να πάρω και άλλη κάρτα τώρα? Γιατί?

_

Σκέφτηκα να βάλω κάτι σχετικό με hitman (@clopy wright) γιατί λιώνω και με το παιχνιδάκι και με την ταινία .

Κάτι διαφορετικό απο το κλασσικό όμως που έχω δεί οτί έχουν και άλλοι στο φορουμ :p

Αλλιώς θα παραμείνω στο απόλυτο κάψιμο ωρέ

there are no speed limits to the road of excellence

:D

To πιο σωστο ειναι να βαλει το avatar και την υπογραφη του ΑΝ7..

Bεβαια αντι να αποφυγει τα παντα..παιζει να δεχθει ακομα περισσοτερα!! :hehe:

γιατί το λές αυτό? :hehe:

racer, δεν θα το ξαναπούμε για τις υπογραφές.

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 4 γραμμές.

τις 4 γραμμές.

τις 4 γραμμές.

τις 4 γραμμές.

τις 4 γραμμές.

τις 4 γραμμές.

Αρχίζοντας το post είχα την αίσθηση οτι είμαι στον οφθαλμίατρο, ασυναίσθητα σήκωσα τα γυαλιά μου και άρχισα να διαβάζω Τ.. Ι.. Σ..

Μακεδονικο , κυπριακο , τσαμουρια τωρα κοντα σας με το νεο sequel "Κερκυραικο" http://www.guardian.co.uk/world/2008/sep/26/greece

Για το Κερκυραικό ηγείται ένας γνήσιος πατριώτης ονόματι Χάρης Τσουκαλάς ο οποίος λέει αυτές τις @@ πολύ καιρό τώρα. Αηδίες του τύπου "Η ένωση της Κέρκυρας με την Ελλάδα ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία του νησιού" "Η Κέρκυρα δίνει το 25% του εθνικού προϊόντος και επειδή μας μαδάτε θέλουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε" και άλλα τέτοια ωραία...

για τους πρακτορισκους εγχωριους και εισαγομενους το λεω , βλεπω ειναι καργα δραστηριοι τελευταια χρονια. 25% του ΑΕΠ η κερκυρα , επεσα κατω απο τη καρεκλα. Εδω η Αττικη ολη δινει το 33% που ειναι η μιση χωρα και το 25% μονο η κερκυρα οταν η Μακεδονια ολη δινει το 30%...ειναι για γελια αλλα μαλλον πρεπει να αρχισουμε να τους παιρνουμε στα σοβαρα γιατι απο οτι φαινεται αυτοι πλακα δεν κανουν (και ας ειναι γελοιοι)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.