Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αυτό εγώ το λέω καταχρηση εξουσίας φίλτατε!

δηλαδη οταν εσυ χρησιμοποιεις υποτιμητικο-υβριστικο χαρακτηρισμο του στυλ "σκουληκια" ειναι ΟΚ?Γιατι δεν ειναι καθολου ουδετερο/ανωδυνο/αστειο οπως το βαζελος-γαυρος κλπ...Ειναι ξεκαθαρα υβριστικη συμπεριφορα...ειναι το ιδιο υβριστικο και προσβλητικο με το να λες εναν Βορειοελλαδιτη "Βουλγαρο"(και θυμασαι πολυ καλα τι σαλος ειχε γινει για την απλη εγγραφη του στο λεξικο του Μπαμπινιωτη-καταλαβαινεις λοιπον πως η γλωσσα του γηπεδου σε καμμια περιπτωση δεν αποτελει μετρο για τη απλη καθομιλουμενη που τηρει στοιχειωδεις ορους ευπρεπειας) .....κι οσο κι αν ειναι συνηθισμενο σαν συμπεριφορα στα γηπεδα εδω δεν ειναι γηπεδο,ουτε δικαιουμαστε πχ να φωναζουμε ποδοσφαιρικα υβριστικα συνθηματα...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Εντάξει δεν έχει και άδικο... Δεν μπορεί να λες ό,τι θέλεις και να μην περιμένεις και απάντηση από το αντίπαλο στρατόπεδο...

Και στην προκειμένη περίπτωση, "αντίπαλο στρατόπεδο" δεν είναι μόνο ο astrolabos, αλλά όλη η ομάδα των moderators, που συμπεριλαμβάνει και τον LevelOne. ;)

:yawn:

Νομίζω οτι στην αρχή του ποστ του είπε οτι θα μου μιλήση σαν Δημήτρης και όχι σαν moderator σώστα?

Σαν Δημήτρης έφαγα την καρτούλα?

Σαν Δημήτρης δεν θα έπρεπε να την τσιμπίση?

ΥΓ: Δεν είδα τους άλλους moderators να μην μπορούν να συγκρατήσουν το μίσος απέναντι στον αντίπαλο jimako και να γράφουν όλοι απο κάτω ενώ παρακάλεσε ο ''συνάδελφος '' τους να μην συνεχίσουν την συζήτηση

Δεν παρέβηκα κάποιον όρο, πέραν του οτι απάντησα στις κατηγορίες σου.

Για παρελειπόμενα, πμ η μσν.

Αδελφοί εν TheLab.gr moderators, είναι γεγονός ότι εμείς (που είμαστε πιο πολλοί) ξεφεύγουμε από λίγο ή και πολύ μερικές φορές, αλλά και εσείς όμως δεν πάτε πίσω, και αυτό δεν είναι κακό αρκεί να παραδεχόμαστε αμφότεροι τα πιθανά λάθη μας.

Με εκτίμηση στο πρόσωπό σας και το (δύσκολο) πολλές φορές έργο σας.

everybody with his pain :hehe:
:hehe:

Σας μπερδεύω εσάς τους δύο... Ίδιου χρώματος avatar, ίδιο rank και σχεδόν ίδιου μήκους nicknames που αρχίζουν από Μ... Αααααααα! Αλλάξτε λίγο! :p

Διατροφη ολο το καλοκαιρι και τωρα ειμαι σαν χοντρος ρε γαμ0τ0!!!:rant::rant: Παω να βαλω εναν καφε και να φαω τσουρεκι γιατι στεναχωρηθηκα :D

Διατροφη ολο το καλοκαιρι και τωρα ειμαι σαν χοντρος ρε γαμ0τ0!!!:rant::rant: Παω να βαλω εναν καφε και να φαω τσουρεκι γιατι στεναχωρηθηκα :D

Τσουρέκι Τερκενλή ε; Με τη άσπρη σοκολάτα από πάνω:p

ωρες ωρες χαιρομαι που δεν ζω σε τέτοιες πόλεις.

μπραβο perfoρmer που μας δειχνεις τέτοια βιντεο για να μην ξεχνάμε και την αλλη όψη του νομίσματος :T:

τερκενλης ftw!!!:jump:

καλα πλακα κανετε; εγω ξεκινησα στις 14:00 απο γιαννενα,και μεχρι ξυλοκαστρο εριχνε καρεκλες...με 90χλμ δεν εβλεπα τιποτα.Και Αθηνα πιο πριν εριχνε καλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.