Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Κι οι τρελοί αλήθειες λένε κατά το νου τους, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ακούμε κιόλας ;)

Τι θες να πεις? δεν μίλησα για τρελούς, σε νορμάλ ανθρώπους αναφέρομαι εκτός και εάν τα συμφέροντα τους αλλοιώνουνε ;)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά εδώ λεω άλλα και τρώω infractions για πλάκα

αν πώ αυτό που μου 'ρθε για την καλαμάτα και τις βροχές οι

mods θα μεταμορφωθούν σε αστυνομικούς δίωξης ναρκωτικών και θα με ρίξουν ισόβια.

Ήδη ήπια ένα τσιμπιμένο inf. Δεν θέλω άλλο :D

Δεν πήρα warn ρε σι djd.

πήρα infraction.

Έχω 2 σελίδες infractions!

Οκ, κάποια έπρεπε να τα φάω. Και σε κάποια κάπου αλλού ίσως τσίμπαγα ban.

Αλλά τώρα να φάω και επειδή είπα αν έπεσε ξύλο με τα σκουλίκια? Δηλαδή με έκανε report ένας αρειανός γιατί θύχθικε?

Θες να γυρίσω σε προηγούμενες σελίδες να σου πώ πόσα ''βαζέλες, γαύροι, χανούμια'' υπάρχουν?? Και αν τα members που τα είπαν φάγανε όλα infractions! (πρόσεχε οχι warn!!!)

Το λοιπόν, απλά δυστηχώς με κάνουν να νιώθω περιορισμένος.

Χάνετε το αλατο-πίπερο στο forum απο πλευράς μου

Το αλατοπίπερο του φόρουμ είναι να λές τους αρειανούς σκουλίκια; Δε σε καλαβαίνω. Το αλατοπίπερο του φόρουμ χάνεται όταν η γραφή μας εκχυδαΐζεται σε εκφράσεις μειωτικές προς τους άλλους.

Δεν βλέπω να μου απάντησες όμως??

Στα άπειρα προηγούμενα ποστς του ποθ και των ομαδικών off topic θεμάτων που αναφέρονται οι εκφράσεις

γαύροι και βάζελοι έπεσαν infractions????!!! Ή την γλίτωσαν επειδή είχαν βάλει

τέτοια φατσούλα διπλα -->:p και το είπανε χαριτωμένα??

Μήπως το σκουλίκια είναι πιο άγριο από το γαύρος?? (δεν θέλω να μιλίσω για ομαδικά και ξηροκώστα τώρα)

Έχω δει σε αυτό το forum να αποκαλούντε έτσι χιλιάδες φορές! Εγώ το infraction

Δεν υπάρχουν χυδαΐες λέξεις κύριε αστρολάβε, αλλά χυδαΐοι άνθρωποι!

Και πιστεύω οτι εδώ μέσα κάποιοι κάνουν κατάχρηση τις εξουσίας που τους έχει δωθεί!

Και άλλη δουλεία δεν έχουν απο το να γεμίζουν σελίδες infractions (ουτε καν warn το ξανα λέω! Έχουμε και κίτρινες!) τον jimako και τον κάθε jimako.

Άμα είναι κάντεμε πια ban ρε παιδιά? Ενοχλώ? ας μαζευτούν ρεπορτς απο members να με banάρουν!

Κουράστικα.

Δεν είμαι κάτι να υπακούω σε moderators και admins. Σε ένα forum είμαι.

Δεν θα νιώσω την διάκριση και εδώ.

Μου αρκεί στην ζωή γενικότερα.

@jimakos21 και εγω συμφωνω οτι μερικες φορες οι moderators κανουν καταχρηση εξουσιας.

ριχνουν καρτες για να νιωθουν οτι υπαρχουν......................:TD:

Mε μια μικρη σημειωση...

Αν ρωτησεις παναθηναικους τι ομαδα ειναι, αρκετοι θα σ πουνε βαζελος..

Το ιδιο συμβαινει κ με ολυμπιακους.. σε μικροτερο βαθμο αλλα συμβαινει...

Κανενας αρειανος ομως δε θα σ πει οτι ειναι σκουλικι...

+ το οτιτο σκουλικι χρησιμοποιειται στην καθομιλουμενη ως υποτιμητικος ορος..

Στα άπειρα προηγούμενα ποστς του ποθ και των ομαδικών off topic θεμάτων που αναφέρονται οι εκφράσεις

Μήπως το σκουλίκια είναι πιο άγριο από το γαύρος?? (δεν θέλω να μιλίσω για ομαδικά και ξηροκώστα τώρα)

Και πιστεύω οτι εδώ μέσα κάποιοι κάνουν κατάχρηση τις εξουσίας που τους έχει δωθεί!

Και άλλη δουλεία δεν έχουν απο το να γεμίζουν σελίδες infractions (ουτε καν warn το ξανα λέω! Έχουμε και κίτρινες!) τον jimako και τον κάθε jimako.

Άμα είναι κάντεμε πια ban ρε παιδιά? Ενοχλώ? ας μαζευτούν ρεπορτς απο members να με banάρουν!

Κουράστικα.

Υπάρχει μια διακριτή γραμμή που χωρίζει το χωρατό από την προσβολή. Αν είσαι παναθηναϊκός η λέξη βάζελος πλέον δεν ενοχλεί. Η λέξη "λαγός" ενοχλεί όμως. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να προσβάλουμε είτε να μειώνουμε κανέναν και αυτή είναι η δουλειά μας εδώ ως ρυθμιστές (moderators) του λάμπη, να βεβαιώνουμε ότι τίποτε από αυτά συμβαίνει. Και όπως καταλαβαίνεις, η δουλειά μας κρίνεται από τους ιδιοκτήτες του δικτυακού τόπου, τους ίδιους που γράψανε τους όρους πρόσβασης, και πιο συγκεκριμένα τον "Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η "επίθεση" σε άλλα μέλη, moderators ή στους διαχειριστές του TheLab.gr. Λέγοντας επίθεσης εννοούμε τον χλευασμό, την δυσφήμιση, την ειρωνεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσβολή." και "Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με προσκλήσεις σε torrent sites. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr και τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ρατσιστικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία."

Τώρα για τις χυδαίες εκφράσεις και τους χυδαίους ανθρώπους δεν έχω να πώ κάτι γιατί δε θέλω να κάτσω να αναλύσω αν η χυδαιότητα προσδίδεται σε ένα αντικείμενο ή είναι επίκτητη.

Όσον αφορά τον jimako και τον κάθε jimako, εφόσον δεν φανατίζεται, δεν προσβάλει κοινωνικές ομάδες και γενικότερα η συμπεριφορά του συνάδει με τους όρους πρόσβασης τους οποίους αποδέχθηκε όταν γράφτηκε στο Λάμπη, πίστεψέ με δεν θα τον ενοχλήσω καθόλου.

Αλλά αυτόν που γράφει τον κανονισμό στα παλαιότερα των υποδημάτων του και νομίζει ότι η αναίδεια του λόγου περνάει ατιμώρητη, όχι μόνο θα τον κάνω περίπτερο από τις κάρτες, αλλά τον κρίνω όχι σαν ρυθμιστής αλλά σαν χρήστης.

Αυτά. Μην το συνεχίσεις άλλο σε παρακαλώ.

@jimakos21 και εγω συμφωνω οτι μερικες φορες οι moderators κανουν καταχρηση εξουσιας.

Πίστεψε με κανένας δεν έχει ανάγκη να βγάλει το "εγώ" του μέσα από τις κάρτες. Ούτε κανένα κόμπλεξ έχουν, ούτε διάθεση για κάρτες. Προσπαθούν να κρατούν την ισορροπία και να μαζεύουν πολλές φορές τα ασυμμάζευτα. Σεβαστείτε τον χώρο που σας δίνετε για να γράφετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τις απόψεις σας.

Μηπως παίρνουμε και μπόνους; :giveup:

Κουράστικα.

Θα σου μιλήσω σαν Δημήτρης και οχι σαν moderator. Λουράκι δεν εχει μπεί σε κανέναν. Αν δε θες, δεν ξαναμπάινεις. Τόσο απλό. Αλλη δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε, μονο να σου ρίχνουμε κάρτες. Ή εχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, ή κατα βάθος το γουστάρεις. Δεν μπορώ να δώσω αλλη λογική εξήγηση. Και δεν ειναι προσωπικό το ζήτημα. Ουδώλως με απασχολεί αν εχεις παράπονα απο εμένα. Εισαι σε ένα φόρουμ το οποίο διέπεται απο κάποιους κανόνες. Οσο δεν τους ακολουθεις, θα τρώς κάρτες. Τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό; Και αν συνεχίζεις να πιστεύεις οτι η εξουσία τα έχει βάλει μαζί σου, περίμενε και το σύστημα αξιολόγησης των χρηστών για να ταρακουνηθείς λιγάκι.

το σύστημα αξιολόγησης των χρηστών για να ταρακουνηθείς

δηλαδη τι αξιολογηση?Πχ στη σελιδα του προφιλ θα λεει γιου αρ 15% ταυλιαρης 37%ναζιαρης 48% εχεις παντα το "βελτιστο αποτελεσμα"?

Ενώ ο astrolabos είπε να μην συνεχίσουμε το θέμα στο ποθ εσύ Δημήτρη ποσταρες.

Ξέρεις οτι έχω φάει κίτρινη κάρτα γιατί συνέχισα κάτι που ο παραπάνω moderator είπε να μην συνεχίσουμε?

Πρέπει να φας κάρτα λοιπόν και 'συ τώρα!

Πρέπει να τιμωρηθείς!

_

Γουστάρεις? Συνεχίζεις και γράφεις στο forum.

Δεν γουστάρεις μην γράφεις (σσ όπως μου είπες στο προηγούμενο ποστ σου copy έκανα)

_

Μόλις παρέβλεψες κανόνα για τον ΟΠΟΙΟ (το οτι παρακάλεσε κάτι moderator να μην συνεχιστη) εγώ ΕΦΑΓΑ ΚΑΡΤΑ πριν λίγες μέρες απο τον jpavly!(δεκτότατο το warning . οκ το τσίμπισα)

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ? Επειδή είσαι mod? Ή επειδή δεν με πρόσβαλες? Αν δεν φας εσύ πρέπει να σβήστη και το δικό μου.

Ε λοιπον

Αυτό εγώ το λέω καταχρηση εξουσίας φίλτατε!

Ενώ ο astrolabos είπε να μην συνεχίσουμε το θέμα στο ποθ εσύ Δημήτρη ποσταρες.

Ξέρεις οτι έχω φάει κίτρινη κάρτα γιατί συνέχισα κάτι που ο παραπάνω moderator είπε να μην συνεχίσουμε?

Πρέπει να φας κάρτα λοιπόν και 'συ τώρα!

Πρέπει να τιμωρηθείς!

_

Γουστάρεις? Συνεχίζεις και γράφεις στο forum.

Δεν γουστάρεις μην γράφεις (σσ όπως μου είπες στο προηγούμενο ποστ σου copy έκανα)

_

Μόλις παρέβλεψες κανόνα για τον ΟΠΟΙΟ (το οτι παρακάλεσε κάτι moderator να μην συνεχιστη) εγώ ΕΦΑΓΑ ΚΑΡΤΑ πριν λίγες μέρες απο τον jpavly!(δεκτότατο το warning . οκ το τσίμπισα)

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ? Επειδή είσαι mod? Ή επειδή δεν με πρόσβαλες? Αν δεν φας εσύ πρέπει να σβήστη και το δικό μου.

Ε λοιπον

Αυτό εγώ το λέω καταχρηση εξουσίας φίλτατε!

Εντάξει δεν έχει και άδικο... Δεν μπορεί να λες ό,τι θέλεις και να μην περιμένεις και απάντηση από το αντίπαλο στρατόπεδο...

Και στην προκειμένη περίπτωση, "αντίπαλο στρατόπεδο" δεν είναι μόνο ο astrolabos, αλλά όλη η ομάδα των moderators, που συμπεριλαμβάνει και τον LevelOne. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.