Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
προσοχη με τα hotlink παιδες , μπορει να αλλαξουν ανα πασα ωρα τα περιεχομενα και να τρεχετε :red:

Άτιμη cache τι παιχνίδια παίζεις :rofl:

Για σου ρε σοβαρέ browser Firefox, που δεν κάνεις τις βλακείες της Microsoft...

Τι θες να πεις ποιητη? :p

μόλις ανακάλυψα ότι την απόλαυση που σου προσφέρει ένα στριφτό δεν πρόκειται να στην δώσει κανένα έτοιμο τσιγάρο.

έχω ανακαλύψει προ πολλού ότι την απόλαυση του να τρέχεις 4km δε στη δίνει κανένα τσιγάρο ή ποτό :p

μόλις ανακάλυψα ότι την απόλαυση που σου προσφέρει ένα στριφτό δεν πρόκειται να στην δώσει κανένα έτοιμο τσιγάρο.

τι καπνο;

Παιδιά ο ea6gka έβαλε επιτέλους avatar :jump:

Ρουλέτα ο ea6gka... θα περιμένουμε να σκάσει γιούτσος lol..

έχω ανακαλύψει προ πολλού ότι την απόλαυση του να τρέχεις 4km δε στη δίνει κανένα τσιγάρο ή ποτό :p

10km per day :)

But one cigarette after that is still cool :D

(sorry for my English, still no greek keyboard!)

προσοχη με τα hotlink παιδες , μπορει να αλλαξουν ανα πασα ωρα τα περιεχομενα και να τρεχετε :red:

ειπα κι εγω..τι θελει η τσ00να στις φανι φωτοζ...

indeed! Welcome to the club

Εδώ και 2 χρόνια κάνω καπνό..απλά έτυχε σμρ να ξεμείνω από χαρτάκια και να έχω 1 πακέτο marlboro φίλης....θελωντας και μή.....

Απλά είχα ξεχάσει γιατί παράτησα τα απλά τσιγάρα :p

Ένα φεγκάρι τα κάναμε και μείς αυτά...με ποδήλατο να δείς τι έχουμε τραβήξει....αγία παρασκευή-βάρκιζα και πίσω....βάρκιζα - σούνιο....αχχχ

τι καπνο;

Old holborn Yellow ή καμιά φορά Craven μπλέ

btw

Όταν κάνεις αθλητισμό κάτι παραπάνω από ερασιτεχνικά δεν σε επιρεάζει καθόλου το τσιγάρο.

Πολλοί πρωταθλητές στοίβου καπνίζουν ;)

Craven μπλέ

σωστοοοοοοοος!ειναι αρκετα βαρυς ομως, αν και εγω πλεον κανω 6-7 τσιγαρα τη μερα, κ αυτα οχι ολοκληρα...ο κρειβεν κιτρινος μ αρεσε παρα πολυ παντως, κριμα που τον κοψανε :(

Εδώ και 2 χρόνια κάνω καπνό..απλά έτυχε σμρ να ξεμείνω από χαρτάκια και να έχω 1 πακέτο marlboro φίλης....θελωντας και μή.....

Αυτό τα λέει όλα....:p

btw

Όταν κάνεις αθλητισμό κάτι παραπάνω από ερασιτεχνικά δεν σε επιρεάζει καθόλου το τσιγάρο.

Πολλοί πρωταθλητές στοίβου καπνίζουν ;)

Aν κάνεις ένα τσιγάρο τη μέρα,ναι δεν επηρεάζει ιδιαίτερα...

Αν κάνεις ένα πακέτο τη μέρα δε θα έλεγα ότι ισχύει το ίδιο...:p

σωστοοοοοοοος!ειναι αρκετα βαρυς ομως, αν και εγω πλεον κανω 6-7 τσιγαρα τη μερα, κ αυτα οχι ολοκληρα...ο κρειβεν κιτρινος μ αρεσε παρα πολυ παντως, κριμα που τον κοψανε :(

Στα καλά μου δεν κάνω πάνω από 4 την μέρα(στριφτά) και μάλιστα υπήρχαν μέρες που δεν έκανα ούτε ένα.

Αφού 25άρη καπνό τον κρατάω κοντά στις 2 βδομάδες(μου βγαίνουν πρπ 70 τσιγάρα)

Τώρα που έχω αρκετό stress γενικώς αυτές τις μέρες μπορεί και να φτάσει τα 10.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.