Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

κι εγω θελω.. πολυ ομως....

θα φερεις?

Υ.Γ.

κατα προτιμηση φρεσκοψημενα σου

με αφρατη δροσερη κρεμα, επιστρωση τραγανης καραμελας και καβουδισμενες φετες αμυγδαλου....

:laughing:

Κρίμα

Κλείνετε σε λίγο :p

Δεν προλαβαίνω. :D

Πάντως ο εορταζόμενος κερνάει. Δεν θα πλερώσουμε και τα σου! :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Έλα ντε.. Αυτοί ούτε κενά έχουν, ούτε κοπάνα μπορούν να κάνουν.. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχουν πληροφορική και μπήκε να ρίξει μια ματιά

το βρηκες:clap:ecdl ειχαμε:p

ειναι ιδιωτικο:p

γι' αυτο.καλυτερα απο το να κανουμε τα χαζα βιβλια του δημοσιου.....:toomuchne

Γιατί θεωρείς το δημόσιο υποδιέστερο του ιδιωτικού?

μην το γενικευεις..για το μαθημα ''πληροφορικη'' λεει

και εμεις ecdl καναμε τοτε.. και καλα καναμε .. μου εμειναν μερικα χαρτια παραπανω για το βιογραφικο..

// εντιτ βασικα ενα ειναι απλα επειδη ειναι 7 ενοτητες παρασυρθηκα :p

το ecdl απ την στιγμή που ασχολείσαι κάπως με υπολογιστές απλά πας και το δίνεις.

Δεν χρείαζεται να πας να κάνεις μαθήματα.

Για μένα το ecdl δεν είναι τπτ παραπάνω απ το μάθημα πληροφορικής.

Το αυτό

Το μάθημα της πληροφορικής με τον σωστό καθηγητή και το ανάλογο ενδιαφέρον απο το μαθητή είτε είναι με βιβλία δημοσίου είτε με βιβλία ιδιωτικού είναι αξιοσέβαστο.

Και μπορείς να μάθεις πολλά!

Και το λέω σαν μαθητής 3ης λυκείου δημόσιου γενικού λυκείου στο μπραχάμι!! Η επιλογή μας πάνω στους υπολογιστές αλλά και το μάθημα κατεύθυνσης πάνω στις εφαρμογές σε προγραμματιστικό περιβάλλον είναι μια χαρά! Δεν χρειάζεσε ουτε καν φροντιστήριο για να γράψεις απο 80-100

Κάτι τέτοιες λογικές οδήγησαν και στην ιδιοτικοποίηση των πανεπιστημίων, στην συνεχή πτώση των εγγραφών σε δημόσια σχολεία και την πτώση της ποιότητας του δημόσιου σχολείου!

Αλλά τι να κάνεις?

Κάνε οτι γουστάρη ο καπιταλισμός, και ότι γουστάρη η κυβέρνηση. Πάμε όλοι στα ιδιωτικά

btw το διαβαζα... το ξαναδιαβαζα.... δεν εβγαζα νοημα..

μετα καταλαβα οτι ηθελε να γραψει στησει lololololol

Αυτο το πραγμα δε θα το καταλαβω ποτε...Τωρα με την απεργια των τελωνειακων βλεπω ρεπορταζ στη τηλεοραση με κατι τυπους στην ουρα στο βενζιναδικο και λενε"τρεις ωρες ψαχνω εχω ερθει απο το μαρουσι στη βπαλαιο φαληρο και τιποτα...

Ρε μαπες αφου εχετε βενζινη τι τη χαλατε ολη για να πατε να φουλαρατε...?:tomato:

εχθές που πήγα να φουλάρω ένας έμεινε στην ουρά :hehe:

Είχε ανοιχτή τη μηχανή και με aircondition γιατι κρύωνε :p

Ενώ εγώ με κλειστή μηχανή παρατρίχα να πέσω στον μπροστά γιατί είχα μήνει από φρένα(κατηφορικό έδαφος έξω απ το βενζιναδικο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.