Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έχω λιώσει στους κοιλιακούς, δεν αισθάνομαι πλέον την κοιλιά μου...

Φταίνε ίσως κι εκείνα τα σουβλάκια που κούμπωσα πριν :D

για όλους όσους ενδιαφέρονται, να σας ενημερώσουμε πως τα παλιά reviews έχουν ήδη αρχίσει να ανεβαίνουν στην νέα version και μπορείτε ήδη να βρείτε ορισμένα από αυτά στο reviews section

Mόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανακοίνωση.

:)

Εεε δεν ξερω. Εμενα μ αρεσε γιατι ηταν διαφορετικο :)

Διαφορετικο ναι, αλλα εγω αν δεν σκοτωσω εναν κακο 3,5 φορες το υψος της οθονης δεν ευχαριστιεμαι τελος (βλεπε Crysis) :hehe:

Διαφορετικο ναι, αλλα εγω αν δεν σκοτωσω εναν κακο 3,5 φορες το υψος της οθονης δεν ευχαριστιεμαι τελος (βλεπε Crysis) :hehe:

:hehe: το βλεπω σα μια ιστορια το ολο θεμα, και περιμενω να τελειωσει με το 3 , οποτε δε με πειραζει που δεν εχει τα κλασσικα bossακια.

Το μονο που με ξενερωνε παντα στα half life ειναι το loading καθε λιγο και λιγακι. Αν και, ποτε δε θα ξεχασω απ το 1, οταν εμπαινες στο ασανσερ, φορτωνε , και μετα εμπαινε μουσικη και εβλεπες πρωτη φορα τους στρατιωτες ελικοπτερα και τα γαζωνες ολα.Πώς περασανε 10 χρονια ΟΕΟ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.