Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ο καιρός τα σπάει, δεν μπορεί να είναι έτσι μέχρι τον Μάϊο? (με μια μικρή εξαίρεση 26/10 στο γάμο μου :))

Ο καιρός τα σπάει, δεν μπορεί να είναι έτσι μέχρι τον Μάϊο? (με μια μικρή εξαίρεση 26/10 στο γάμο μου :))

+1 ... Και νομιζα οτι μονο εγω σκεφτομαι ετσι!

και εμενα μου αρέσει :D

αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι άρχισαν τις βλακείες πάλι από την γραμματεία της σχολής :wall:

Ο καιρός τα σπάει, δεν μπορεί να είναι έτσι μέχρι τον Μάϊο?

Αν το αλλάξουμε και το κάνουμε μέχρι Απρίλιο, θα συμφωνήσω :p

(με μια μικρή εξαίρεση 26/10 στο γάμο μου :))

γαμήλιο δώρο:

http://www.deninho.gr/wp-content/uploads/2007/12/2003324931661966243_fs.jpg

:p

Δεν ήξερες δεν ρώταγες?:hehe:

Διάλογος από το τηλέφωνο με την γραμματεία της σχολής

Εγω: "Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι"

Γραμματεία: "Ορίστε"

Εγώ: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site; Δεν μπορώ να μπω για να ελέγξω ή να δηλώσω κάποιο μάθημα"

Γραμματεία: Ωραία, και εγώ τι θες να κάνω;

Βγάλτε συμπεράσματα :wall:

Διάλογος από το τηλέφωνο με την γραμματεία της σχολής

Εγω: "Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι"

Γραμματεία: "Ορίστε"

Εγώ: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site; Δεν μπορώ να μπω για να ελέγξω ή να δηλώσω κάποιο μάθημα"

Γραμματεία: Ωραία, και εγώ τι θες να κάνω;

Βγάλτε συμπεράσματα :wall:

Από ότι ξέρω έχουν πρόβλημα με τον τρόπο αυτόν εάν δεν και αυτήν την βδομάδα θα γίνουν κανονικά χειρόγραφα οι δηλώσεις για αυτό :cool:.

Αυτό βέβαια από το παράρτημα του ΤΕΙ Χανίων. Ίδωμεν :hmm:

παντως σε μας για τις ηλεκτρονικες δηλωσεις των μαθηματων και αλλες σχετικες υπηρεσιες ειναι υπευθυνο αλλο τμημα του πανεπιστημιου και οχι η γραμματεια......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.