Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Δώσε περισσότερα στοιχεία για Terkenlis που, και τηλ.:)

Ξεκίνα απο δω αδερφέ και θα βρεις το δρόμο σου.;)

http://www.terkenlis.gr/

Disclaimer: Δεν ευθύνομαι για οποιαδήποτε λιγούρα σας έρθει στο παραπάνω site. :whistle2:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Όχι ρε π@υστ! μου, έχει και στο Ελ. Βενιζέλος...:o

Τόσες φορές πέρα από εκεί, ποτέ δεν το είδα...:wall:

Τουλάχιστον έχω ανακαλύψει προ πολλού το του Χαλανδρίου...:p

Καλημέρα παίδες! Ευχαριστώ για τις ευχές όλων! Δευτέρα αρχίσαν οι πόνοι, Τετάρτη μπήκα Ιπποκράτειο, Τετάρτη εγχειρίστηκα και χθες μεσημέρι βγήκα. Εννοείται πως δεν πόσταρα απτο νοσοκομείο :hehe: τετάρτη και Πέμπτη άλλωστε ήταν ζόρικα τα πράγματα, σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα αφού κάθομαι από το desktop και γράφω.

Ακόμα εξεταστική man? Κι εγώ Πάτρα σπόυδασα, ας ήμουν ακόμα φοιτητής και ας γκρίνιαζα γιαυτό μόνο...

Γ@μ$σ€ τα...

Βρέχει κιόλας...

Ευτυχώς είναι τελευταία βδομάδα...

Δεν γκρινιάζω που είναι φοιτητής, αυτό τα σπάει...εξεταστικές να μην είχαμε μόνο...:hehe:

σιδερένιος junior

μετά από 2 μέρες ανεξήγητης διακοπής του internet από τον οτε

επιτέλους σερφάρω

Εμένα η on δεν έχει πέσει ποτέ εδώ και κανα 7μηνο που την έχω :)

Αλλά θα κάνει τα κουλά της του στυλ δεν ανοίγω ούτε browser :p αλλά με ένα restart το router όλα οκ

την τελευταία φορα που μου το είχε ξανακάνει αυτό ήταν τότε που είχαν πρόβλημα με τις φωτιές

από τότε δεν είχε ξανά πέσει

τι τους έπιασε τώρα δεν ξέρω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.