Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Το saturn και το electroworld λένε τίποτα σαν μαγαζιά?Τι είδους πραγματα για PC-καμένους φέρνουν?(Είναι κοντά και το μόνο άλλο μαγαζι που είναι εδω είναι το e-shop)Χάθηκε ένα πλαίσιο??ΡΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.Ή ένα Multirama............ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

σας διαταζω να φτιαξεται φραπε threard!να μαθουμε τα μυστικα του.........

Επειδη κανεις δεν γεννηθηκε 18 χρονων..Ετοιμο thread

O μικρος Dr.Panikas..σε νεες περιπετειες!!:p

Μάλλον θα βάλω στο βιογραφικό μου την μοναδική ιδιότητά μου να διαλέγω τα ελαττωματικά κομμάτια σε οτιδήποτε (από ρούχα μέχρι λαπτοπ) Θα φανεί χρήσιμο σε πολλές εταιρίες :p

PS Καλημέρες :)

Το saturn και το electroworld λένε τίποτα σαν μαγαζιά?Τι είδους πραγματα για PC-καμένους φέρνουν?(Είναι κοντά και το μόνο άλλο μαγαζι που είναι εδω είναι το e-shop)Χάθηκε ένα πλαίσιο??ΡΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.Ή ένα Multirama............ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Saturn=~ Media Markt.

Όταν είχα πάει στο Γερμανία είχε παντού δαύτα.

Καλημερούδια

Δεν είναι ωραίο να βάζεις τα χέρια στις τσέπες ενός μπουφάν που έχεις να βάλεις 5 μήνες και να βρίσκεις 2 20εύρα; :D

δεν είναι ακόμα ωραιότερο να μπαίνεις σε ένα άδειο βαγόνι στο τρένο και να βρίσκεις 50 ζεστά ευρώπουλα στα πόδια σου; :D :D :D (χτες μου συνέβη αυτό :D )

Οχι :p

Γιατί του djd είναι δικά του!

Και απλά χωρίς να το ξέρει τα κράταγε τοσο καιρό :D Έκανε κομπόδεμα σαν να λεμε :p

Εσενα είναι άλλου. Κάποιος τα κλαίει...

Σκεψου τον :p:D

δεν είναι ακόμα ωραιότερο να μπαίνεις σε ένα άδειο βαγόνι στο τρένο και να βρίσκεις 50 ζεστά ευρώπουλα στα πόδια σου; :D :D :D (χτες μου συνέβη αυτό :D )

Μάλλον πρόκειται για το στοιχειωμένο 50άρικο του γνωστού θρύλου:

Όποιος το βρει, δεν θα ξαναπεράσει ποτέ μάθημα και θα κόβεται όλο με 4:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.