Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ευρωπαικος κανονισμος για τα δικαιωματα αποζημιωσης του Ευρωπαιου πολιτη απο αεροπορικη εταιρια σε περιπτωση αρνησης επιβιβασης η ματαιωσης πτησης.

επειδη ξερω οτι αμα δειτε το κειμενο θα βαριεστε να το διαβασετε,η ταριφα παιζει απο 250-600 ευρωπουλα+φαγητα+Αναψυκτικα+διαμονη.Χωρις δικαστηρια κλπ.

ειναι παρανομο μια εταιρια να μην ενημερωνει τους πελατες για αυτα (το γραφει και μεσα)

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32004R0261:EL:HTML

Αγαπητέ μου Tsakona, πίστεψε με οτι πολλές φορές ουτε καν χρειάζεται να δείξεις στο επιβάτη τον κανονισμό 261 oπως ειναι πιο γνωστός στο αεροδρόμιο για τα δικαιώματα του...

Δεν ξέρω για τις άλλες Ελληνικές εταιρείες αλλα επειδή ολο το καλοκαίρι επαιξαν πολυ αυτα τα σενάρια (πτήσεις βγήκαν overbooked) να σου πω απο προσωπική εμπειρία οτι μέχρι και τσακωμός έχει πέσει για το ποιος θα πρωτοπάρει τα 250 ή 400€ ή 600 (αναλογα τον προορισμό) μετρητα ζεστά στο χέρι, το free εισητήριο, το ξενοδοχείο και τα φαγητά...

Δεν τιθεται θέμα δικαστηρίου σε αυτα... απλα εξηγείς, δινεις αυτα που πρέπει και ολα καλα.... και πιστεψε με σπάνια θα ακουσεις φωνές για αρνηση επιβίβασης λόγω overbooking...

H ακύρωση πτήσης απο την άλλη εξαρτάται τον λόγο γιατι με ενα ωραιότατο Flight Interruption Manifest πας απλά Λονδίνο με άλλη εταιρεία χωρίς πολλά πολλά...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Σερραϊκή γλυκιά με φραπέ στην παραλία με φόντο τον πύργο. Τέλος :p

Για πες ρε Θεσσαλονικιέ ποιος κάνει τα καλλίτερα τρίγωνα? γιατί πέρασα από πανόραμα το ίδιο απόγευμα από όλους αλλά δεν, τα χαλάσαν? ή εμένα μου φαίνεται?:(

Είχα να φάω από το1989 :laughing:

Για πες ρε Θεσσαλονικιέ ποιος κάνει τα καλλίτερα τρίγωνα? γιατί πέρασα από πανόραμα το ίδιο απόγευμα από όλους αλλά δεν, τα χαλάσαν? ή εμένα μου φαίνεται?:(

Ευκολάκι. Ελενίδης. Ναός... :p

Έφαγες τρίγωνο από όλα τα ζαχαροπλαστεία στο Πανόραμα; omg:hehe:

μαλλον ξεχασες τι γευση ειχαν

Έφαγες τρίγωνο από όλα τα ζαχαροπλαστεία στο Πανόραμα; omg:hehe:

Ναι 3 ή 4 που είναι απάνω στον κεντρικό, και εν συνεχεία κατεβαίνοντας με πήγανε το (κουμπαράκι μ) σε ένα παρακάτω που τα φτιάχνει μικρά. Αλέξη αυτόν λες?

Όταν πρόκειται για τρίγωνα (αφηνιάζω), και μετά από τόσα χρόνια....:inlove::D

ea6gka Λες?;) γιατί μου έκαναν όλα το ίδιο:D (καταραμένο τσιγάρο):rant:

Ελενιδης Τριγωνα

Θ. Σοφουλη 15, Πανοραμα

Google Earth

23,03805 E

40,58934 N

Αφιερωμένο

A22b.jpg

No πύργος, no frappe? :hehe:

Τα ευκολως εννοούμενα... :hehe:

Ελενιδης Τριγωνα

Θ. Σοφουλη 15, Πανοραμα

Google Earth

23,03805 E

40,58934 N

Αφιερωμένο

A22b.jpg

Τι με κάνεις τώρα? δεν με λες με αντικαταβολή στέλνει?:D

O astro μου ζητάει τσουρέκια απο τον Τερκενλή, συ τρίγωνα από το Ελενίδη, να ανοίξω επιχείρηση να πλουτίσω λέμε! :p

O astro μου ζητάει τσουρέκια απο τον Τερκενλή, συ τρίγωνα από το Ελενίδη, να ανοίξω επιχείρηση να πλουτίσω λέμε! :p

έφαγα ένα τέτοιο τσουρέκι πριν κάτι μήνες. Από άλλο πλανήτη λέμε.

Κι εγώ μέσα συνέταιρε! Δίπλα μένω! :p:):(

(Το :( γιατι περνάω συνέχεια μπροστά απο το καταραμένο... ναναι καλά ο μεταβολισμός και το λιώσιμο στο ταπί. :p)

Τρίγωνα, μπουγάτσες, τσουρέκια, Λευκός Πύργος. Κάτι μου λέει ότι έχω καιρό να έρθω στα βόρεια... :p

ρε σεις, αυτό το saturn δεν εχει κανα site ή τηλεφωνο επικοινωνίας; έχω φάει όλο το ιντερνετ και δεν έχω βρει τιποτα :hmm:

edit: To βρήκα :D -->2109484056

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.