Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

γιατι ρε deninho μας το χαλας τωρα...?

υπαρχει περιπτωση να ναι και ξέπωλο και ωραιο...σαν τις ναπολιτανες ενα πραμα ας πουμε..:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

OMG!

μιλαμε οτι ειμαι διπλα στον Βεζούβιο...τωρα το διαπιστωσα

ερε και να γινει κανα μπραφ...πλακα που θα χει..:hehe:

16853161we7.jpg

jpavly, εννοείται στο διάλλειμα θα ασχολείται με τις κοπελιές, όχι στο μάθημα :D

όσο για τα ξέπωλα και ωραία, η ωραία είναι για σχέση, το ξέπωλο για να συζητάς με τους φίλους :p

πήρα επιτέλους το ΡΙΝ για να ελέγχω μαθήματα, δηλώσεις, βαθμολογίες κλπ απo το site της σχολής... ομολογώ ότι δεν το περίμενα τόσο οργανωμένο. :T:

OMG!

Το περιμένουν οι επιστήμονες.....προχθές το έβλεπα στη tv.

OMG!

:spell:

IMG_0181.jpg

gbak από πότε είσαι στο Νάπολι? Στη Βερόνα δεν είχες πάρει "μεταγραφή"; Ή είσαι απλά για διακοπές?

Εγω παλι οπουτε ακουω Βεζουβιο, θυμαμαι τις ατακες του μαθηματικου μου. Οπου ε, βαλε υ :p.

Εγω παλι οποτε ακούω Βεζούβιος μου έρχονται στο μυαλό Ιταλικά αυτοκίνητα να καταπλακώνονται απο τόνους στάχτης, και ενα Evo να κάνει βόλτες γυρω γυρω απο τον κρατήρα ανέπαφο... :p:P

gbak από πότε είσαι στο Νάπολι? Στη Βερόνα δεν είχες πάρει "μεταγραφή"; Ή είσαι απλά για διακοπές?

αστα φιλαρακ μας μπλεξανε εδω πανω η κατω....αλλα μας ταξανε και αλλα μας κανανε..2 μηνες εμπλοκη Βερονα κΑι 1 μηνα εμπλοκη Ναπολι..τα λεφτα πολυ καλα...αλλα η εταιρεια πιο κατω απο τις προδιαγραφες τις δικες μου...γενικα οι ιταλοι ειδικα στο aviation ειναι λιγο αντε γεια!..

με θελουν παλι ελλαδα με πολυ καλα λεφτα..το πρωην μποςς

και βλεπουμε..

Πήγε να δει το ηφαίστειο:hehe:

:hehe:

το ξερα την ειχα ξαναπατησει αλλη μια φορα στο μιλανο...αλλα εδωσα αλλη μια ευκαιρια...σε πληροφορω ζορζ στον αεροπορικο τομεα τα ελληνικα στανταρτς ειναι αρκετα πιο υψηλα..

τεσπα...καλη αρπαχτη ηταν τιποτα παραπανω..

αστα φιλαρακ μας μπλεξανε εδω πανω η κατω....αλλα μας ταξανε και αλλα μας κανανε..2 μηνες εμπλοκη Βερονα κΑι 1 μηνα εμπλοκη Ναπολι..τα λεφτα πολυ καλα...αλλα η εταιρεια πιο κατω απο τις προδιαγραφες τις δικες μου...γενικα οι ιταλοι ειδικα στο aviation ειναι λιγο αντε γεια!..

.

Δηλαδή? τι εννοείς (ειναι λιγο αντε γεια)

ναι υπαρχουν μερικες low cost εταιρειες...που κατε εμε ειναι απαραδεχτες...το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να γεμιζουν κοσμο τα α/φη και να πετανε...αρκετα χαμηλο επιπεδο safety..

το ξερα την ειχα ξαναπατησει αλλη μια φορα στο μιλανο...αλλα εδωσα αλλη μια ευκαιρια...σε πληροφορω ζορζ στον αεροπορικο τομεα τα ελληνικα στανταρτς ειναι αρκετα πιο υψηλα..

τεσπα...καλη αρπαχτη ηταν τιποτα παραπανω..

σε πιστευω , αλλωστε 3 φορες εχω παει κατανια-σικελια-Μπαρι και μου εχουν δωσει την αισθηση οτι ειναι πιο ινδιανοι απο εμας.

Ειδικα οταν ημουν ο μονος που σταματουσα στα κοκκινα φαναρια και ολοι περνουσαν χαλαρα απο διπλα/απεναντι/καθετα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.