Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ερωτηση , η electron visa θεωρειτε visa? θελω να πω , πχ στο πλαισιο λεει τροποι πληρωμης και εχει 3 εκ των οποιων η μια ειναι VISA αλλα εχω electron visa (χρεωστικη). Τη δεχονται σαν visa? ας απαντηση καποιος που ξερει...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Για να ισιώσει η Ολυμπιακή δεν θέλει ιδιωτικοποίηση αυτή, αλλά οι πολιτικοί που την έφεραν σε αυτή τη κατάσταση

Μα αυτοί είναι ήδη ιδιωτική εταιρεία...:...:

Για να ισιώσει η ΟΑ, και όλες οι κρατικές εταιρίες, δεν χρειάζονται ιδιωτικοποίηση. Χρειάζεται να απολυθούν το 60% των άχρηστων (αμφίσημο: α. ανίκανοι, β. περιττοί καθώς οι θέσεις που καλύπτουν είναι υπερπλήρεις) υπαλλήλων που μπήκαν με ρουσφέτι μέσα. Και, δυστυχώς, οι κρατικές εταιρίες είναι από τις λίγες περιπτώσεις που πρώτα λύνεις το πρόβλημα, και μετά ψάχνεις τα αίτια (που είναι γνωστά, αλλά λέμε τώρα)

@εα6γκα: Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Άλλα καταστήματα τη δέχονται κανονικά ως βίζα, κι άλλα όχι

ερωτηση , η electron visa θεωρειτε visa? θελω να πω , πχ στο πλαισιο λεει τροποι πληρωμης και εχει 3 εκ των οποιων η μια ειναι VISA αλλα εχω electron visa (χρεωστικη). Τη δεχονται σαν visa? ας απαντηση καποιος που ξερει...

Εαν πληρωνεις ολοκληρο το ποσο, του οποιου υπαρχει αντικρυσμα στο λογαριασμο με τον οποιο ειναι συνδεδεμενη η πιστωτικη, μπορεις να αγορασεις. Εαν θελεις δοσεις, εχασες.

για το θεμα του ιδιωτικου χεριου στις κρατικες μπουζινεςς...

2 γουορντς ονλι:ΟΤΕ(δημοσιος) πριν 15 χρονια vs ΟΤΕ(με ιδιωτικο χερακι μεσα) σημερα (εχει φαει λαχανο τους ιδιωτες)....

δεν φταινε 100% οι πολιτικοι.Οταν ο αλλος εχει την εξασφαλιση της μονιμοτητας 1002 θα κανει και στα αγκιδια του...

@ea6gka

H VISA Electron θεωρείται VISA και μπορουν να γινουν αγορές με 3 προυποθέσεις.

1) Υπάρχει ποσό στον λογαριασμό

2) Το κατάστημα έχει το (σύγχρονο) online συστημα για τις πιστωτικές και οχι το παλιό (οπου εβαζαν την καρτα και 2 χαρτια απο πάνω σε ενα μηχανηματάκι ) καθώς τα νουμερα στην Electron ειναι τυπωμένα και οχι αναγλυφα οπως στην VISA.

3) To κατάστημα δέχεται VISA Electron πέρα απο VISA

Αναφορικά με την ΟΑ μην το πιάσουμε εδώ... θα ακουστούν ιστορίες απο την κρύπτη, πιο άκυρα και απο ακυρωμένο εισητήριο του ΜΕΤΡΟ... απο την μικρή μου εμπειρία οταν δουλευάμε για την ΟΑ εχω να πω οτι οι εργαζόμενοι την έχουν απαξιώσει προ πολλου φυσικά με την ανοχή των πολιτικών.

Μακάρι να ανταγωνιζόταν...θεωρώ οτι αυτη η λέξη ουτε καν υπάρχει στο λεξιλόγιο της ΟΑ

Απλά συνυπάρχει και συνλειτουργεί με τις άλλες αεροπορικές, απλά καμία σχέση όμως...

Να σου δώσω ενα παράδειγμα πρόσφατο?

Κάνω αναχώρηση για Μιλάνο τωρα στην Aegean και μαζί με τα δικά μου επιβατόνια εχω και άλλους 100 επιβάτες της ΟΑ για Paris CDG οπου όμως περίμεναν σε λάθος έξοδο...

Ενας χριστιανός της ΟΑ δεν ήρθε να τους μαζέψει να τους πει οτι πρέπει να πάνε άλλου... Αναγγελία για την αλλαγή του gate έγινε αλλα όπως συνήθως δεν την ακουει κανένας....

Το αποτέλεσμα?

Αφου διώξαμε το δικό μας αεροπλάνο, τότε τους κάναμε εμεις αναγγελία οτι πρέπει να πάνε σε άλλη έξοδο και αυτο όχι απο υποχρέωση αλλα για να μην φάνε και αλλο delay...

Το γεγονός πχ οτι 5' πριν την απογειωση τους, τους ελειπαν 50-80 ατομα απο το αεροπλάνο δεν τους ενοιαξε, να τρέξουν... αλλά ουτε αναφορά θα ετρωγαν, ουτε την δουλειά τους θα έχαναν, ουτε τα extra καυσιμα θα πληρωναν απο την τσέπη τους, ουτε που θα ταλαιπωρούσαν τον κόσμο, ουτε τα extra εξοδα για την 1ωρα τελικά καθυστέρησης που αγγίζει 4ψήφιο ποσο σε ευρώ.

Πληρώνουν οι Ελληνες...

+1 @ perp

Επίσης είναι τυχαίο που ΚΑΘΕ φορά που πάω Μάντσεστερ-Αθήνα η πτήση της Ολυμπιακάρας (εκ του ελληνάρας), να έχει καθυστέρηση 1 ώρα με αποτέλεσμα να χάνω και την πρώτη πρωινή για Ηράκλειο??

Είμαι επίσης ο μόνος που πιστεύει ότι ο πιλοτάρας (άλλος Ελληνάρας από 'κει....), κάνει στάση για να απολαύσει τη φραπεδιά του?

Είναι επίσης τυχαίο (πήρα φόρα τώρα:hehe:), που γνωρίζω προσωπικά άτομο ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ, να οδηγάει E-Class?

Αν δεν μιλάς για ατομο που δουλευει στον διαχωρισμο αποσκευών αλλα ειναι χειριστής (που οδηγάει τα αυτοκινητάκια που πάνε τις αποσκευες στα αεροπλάνα)...αυτοι παιρνουν καλα λεφτά in any case...

Τωρα για την φραπεδιά αν μιλάς για μια στάση πριν πάει στο αεροπλανο...ε προβλέπεται... άκαφος (κατα το ακαπνος :p) δεν πάει κανεις στην δουλειά...

Οι ανταποκρίσεις της ΟΑ λόγω καθυστερήσεων ειναι μια αλλη πονεμένη ιστορία...

Αυτο πάντως που ξέρω και έχει πλάκα ειναι οτι η Aegean εδω και καιρό δεν δεχεται εισητηρια που εκδόθηκαν απο την ΟΑ (επειδη καθυστερουσαν τις πληρωμες ή/και δεν πληρωναν)

(σταματάω το spamming στο ΠΟΘ...δεν μπορω και να μου ριξω κόκκινη :hehe: )

Τώρα που πιάσαμε και την Aegean, τι αεροσκάφος είναι αυτό που έχει στη γραμμή Ελ. (Σιντ) Βενιζέλος - Κεφαλονιά; (απάντηση ένα AVRO RJ100) κλειστοφοβία με έπιασε όταν ήρτα από την πατρίδα - και δεν έχω πρόβλημα με τα αεροπλάνα. + ότι δε λειτουργούσαν τα αρκουδίσια μέχρι που ξεκίνησε την απογείωση :/

Nαι με RJ γινoνται οι πτησεις της Κεφαλλονιάς (444-445)... θέλατε και Α321? :p

Το RJ στο εδαφος παιρνει εξωτερικό aircondition και προφανώς δεν υπάρχει στο σταθμό της Κεφαλλονιάς (ειναι νέος προορισμός)

η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα ένα A321, αλλά δεν ξέρω αν προσγειώνεται τέτοιο στις Μηνιές :p Αλλά αυτό που θα ήθελα περισσότερο θα ήταν αρκουδίσιο. Ελπίζω μέχρι την επόμενη πτήση που θα κάνω, να έχει :D

PS ή Κεφαλονιά ή Κεφαλληνία. Ήθελα να το πω και στο αεροδρόμιο, αλλά το ξέχασα :p

ΥΓ. Ώρες ώρες, με την τόση νομολαγνεία που επικρατεί σε διάφορα θρεντ, αναρωτιέμαι μήπως αντί για thelab.gr έγραψα thelaw.gr :hm:

αυτες οι γουρουνες ειναι απο τα ασφαλεστερα αεροπλανα , 4 μηναχες εχει . πρεπει να γινει κατι πολυ απιθανο για να πεσει

lol και μετα μας φανηκαν πολλα τα λεφτα των FTTH , που ειναι αυτοι που λεγανε οτι ειναι πολλα τα λεφτα για τις οπτικες? πως τους φαινονται που 1,2 δις θα πανε σε κωπρολακες που τα ξυνανε ασυστολος χρονια τωρα , βυσματιες μαυρες τρυπες της οικονιμιας

αυτες οι γουρουνες ειναι απο τα ασφαλεστερα αεροπλανα , 4 μηναχες εχει . πρεπει να γινει κατι πολυ απιθανο για να πεσει

αχ και να ξερες...φαντασου ειναι κατι αντιστοιχο με αυτους που κρινουν την ψηφιακη μηχανη απο τα MP..:D

ζορζ επιεικώς απαραδεκτο αφος..ειναι αυτο που λεμε Kάλλιο δυο και στο χέρι παρα τεσσερις και καρτερι..σκεψου μονο απο thrust και τα 4 κινητηρακια ειναι συνολο οσο ενας V2500 απο α320..

προσφορα τα δινανε ενα φεγγαρι σαν τις πιτσες στις 2 η μια δωρο..:hehe:

αστα δεν το συνεχιζω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.