Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

από την μια έχω χαλασμένη την μητρική μου και από την άλλη με περνούν τηλέφωνο από το service του e-shop για να μου πουν ότι αντικαταστάθηκε το mouse μου που πήγα για rma

τώρα εγώ θα έπρεπε να κλάψω η να γελάσω?:...:

αληθεια σε πηρε τηλεφωνο το eshop? γρηγορα πες μας ξανθη-ολυμπιακος και παοκ-αεκ τελικα αποτελεσματα :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
αληθεια σε πηρε τηλεφωνο το eshop? γρηγορα πες μας ξανθη-ολυμπιακος και παοκ-αεκ τελικα αποτελεσματα :p

:p

yeap

και μονο από αυτό παίρνω κουράγιο να πάω για rma την mobo στο πλαίσιο

μέσα σε δυο μέρες με πήρανε τηλέφωνο η είμαι κωλόφαρδος η ο υπάλληλος είναι gay:jump1:

κάτσε ρε ακόμα δεν αρχίσατε :p

Έχουμε αρχίσει, τα παιδιά τις 3ης λυκείου, από 25 αυγούστου έτσι και αλλιώς.

Και τώρα που τα πρωινά δεν μπορω να διαβάζω για το φροντ λόγο σχολείου.

Πύζω τα απογεύματα και τα μεσημέρια άσχημα.

Και το σαββ/κυρ προβλέπετε αίσχος

Έχουμε αρχίσει, τα παιδιά τις 3ης λυκείου, από 25 αυγούστου έτσι και αλλιώς.

Και τώρα που τα πρωινά δεν μπορω να διαβάζω για το φροντ λόγο σχολείου.

Πύζω τα απογεύματα και τα μεσημέρια άσχημα.

Και το σαββ/κυρ προβλέπετε αίσχος

Άσε την γκρίνια πιτσιρίκο :p Τελείωσα 4/7 κάθησα 1 μήνα, και εκτοτε διαβάζω για την εξεταστική που διαρκεί 1-30/9.

Χαρείτε όσο είστε ακόμα σχολείο, γιατί άμα μπείτε σε κάποια δύσκολη σχολή, και έχετε σκοπό να τελειώσετε κάποια στιγμή, θα μπείτε στο νόημα της φράσης "άλλος το τρώει και ζορίζεται, κι άλλος το τρώει και δροσίζεται" ;)

ΥΓ. Την τύχη μου μέσα. Πήγα να πάρω μια μπαταρία για το MD, και φυσικά δεν έβρισκα πουθενά την αυθεντική της σόνυ, οπότε πήρα μια ιμιτασιόν, τον ίδιο τύπο, όμως. Αμ δε. Είναι 1 χιλιοστό μακρύτερη, και δεν κλείνει το καπάκι της μπαταρίας (ή πρέπει να το σπάσω :p). :hm:

Την τύχη μου μέσα. Πήγα να πάρω μια μπαταρία για το MD

υπηρχε κοσμος που αγορασε αυτο το πραγμα?αυτο δεν ηταν απο τις μεγαλυτερες εμπορικες αποτυχιες της εταιριας που ολοι αγαπαμε να μισουμε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.