Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

φεύγοντας από το e-shop του Πειραιά ανακουφισμένος που μου έδωσαν αυτό που είχα παραγείλει, είδα ένα φουκαρά να πηγαίνει για RMA ένα PC...έτοιμος ήμουν να του ευχηθώ :D :D :D

φεύγοντας από το e-shop του Πειραιά ανακουφισμένος που μου έδωσαν αυτό που είχα παραγείλει, είδα ένα φουκαρά να πηγαίνει για RMA ένα PC...έτοιμος ήμουν να του ευχηθώ :D :D :D

μην αγχώνεται, υπάρχει λύση : υπομονή και επιμονή! ;)

Περαστικά?:hehe:

Καλημέρα σας παίδες

Κ γω εδινα το τελευταιο μαθημα(Δομημενος Προγραμματισμος) σημερα...κ δεν πηγα καθολου..:o:o

Κ γω εδινα το τελευταιο μαθημα(Δομημενος Προγραμματισμος) σημερα...κ δεν πηγα καθολου..:o:o

Και δεν ντρεπεσαι ;:whip::p

Κοιτα κ να πηγαινα να εδινα...δυσκολα να το περνουσα..αχρηστο μαθημα τελειως πιστευω..:whistle2:

από την μια έχω χαλασμένη την μητρική μου και από την άλλη με περνούν τηλέφωνο από το service του e-shop για να μου πουν ότι αντικαταστάθηκε το mouse μου που πήγα για rma

τώρα εγώ θα έπρεπε να κλάψω η να γελάσω?:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.