Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

msn down και εδω απο το πρωι..

βρηκα εισιτηριο για το ΠΑΟ-ΙΝΤΕΡ !! ! !! τριτη κατα 99% ειμαι αθηνα..παρακαλουνται ολ μαι μπιτσες φρομ αθενς να θεσουν προταση για φιλοξενια τριτη βραδυ μετα τον αγωνα..:p

shmaia2hj5.gif

μόλις πριν λίγο πήρα το ρίσκο να παραγγείλω screen protector για το pda από το e-shop...ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα :p

picture17ah4.th.jpg:banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging:

15:34 και το εχω τερμα. Αντε να βλεπω μπατσους να ερχονται :p

όλα %@%@!##$! σήμερα.. όλα όμως...

όποιος admin μου άλλαξε το avatar να μη του κάνει κούκου για 3 βδομάδες .-

ζηλιάρηδες :p

wtf pic? Τα καλά τα χάνω γμτ.

μόλις πριν λίγο πήρα το ρίσκο να παραγγείλω screen protector για το pda από το e-shop...ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα :p

I'm afraid even to talk about it!!:shifty: Η Παναγιά μαζί σου boy :hehe:

Μολις κατέβασα κάτι drivers και οντως τερματιζει η γραμμή αυτη τη στιγμή στο max της . Πολυ ping ομως ρε μγτ σε gaming...

msn παιζει ?

ετρεξες orthos?

απο temps τι λεει?

και ορθός έτρεξα και καθιστός τσουλώντας την καρέκλα. Όσον αφορά τις θερμοκρασίες, 29 C έχει, αλλά με την υγρασία το έχει παραξηλώσει το θέμα:p

speedtouch 536v6 otenet γραμμη & isp. Παω να βάλω ενα usb να δω αν κανει τα ιδια .

pingarw και το thelab και βγάζει 200~ S !

Την τύχη μου γαμώ , μολις γύρισα απο την δουλειά και θελω να παιξω λιγο σαν παιδι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.