Tsakonas Σεπτέμβριος 6, 2008 #10181 Σεπτέμβριος 6, 2008 γιατι τετοια στροφη στην ποιοτητα βρε παιδια?Απο δω και μπρος στο οφφ τοπικ μονο θεματα του στυλ "Η 9η του Μπετοβεν και το ρεμιξ της μπαι DJ Αρμανδος" "Η μελαγχολια του δειλινου" "DIY :πυρηνικη συντηξη με υλικα απο το πρακτικερ"
jimakos21 Σεπτέμβριος 6, 2008 #10182 Σεπτέμβριος 6, 2008 Δεν με κάλυψες..Δηλαδή γιατί να φάω κόκκινες να συνέλθω?? Αφού το ΕΙΠΑΜΕ! Σταμάτησα λεμε! Eφαγα τις κίτρινες και σταματησα.Οι υπόλιποι όμως απ'ότι θυμάμαι δεν κάνανε κάτι.Ήταν πιό σοβαροί απο εμένα. το thread γιατί έκλεισε?Υπάρχει πάντα και ο ξαφνικός θάνατος.Συγνώμη? Αυτό δεν το καταλαβαίνω δηλαδή.Ποιός τον αποφασίζει αυτον τον ξαφνικό θάνατο εφόσον υπάρχουν κανόνες? Και γιατί...Έγιναν εκλογές moderator?.. Υπο αυτή την σκέψη ναι. Αλλά τώρα? Κάποιος κλείνει thread επειδή βγήκαν 5-6 κοκκινες? οκ λογικό.Αλλά για 2 κίτρινες που πήρε το No21 γιατί?
performer Σεπτέμβριος 6, 2008 #10183 Σεπτέμβριος 6, 2008 βαλτε alter,ηλιθιος και πανηλιθιοςχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχ
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 6, 2008 #10184 Σεπτέμβριος 6, 2008 Σε έχουμε φεσώσει?Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά να εξηγηθώ να καταλαβαινόμαστε.Γράφω εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54501 την άποψη μου.Καλή, κακή, με το φτωχό μου έτσι σκέπτομαι. Δεν πέρασε τον έλεγχο και πετάχτηκε στα σκουπίδια.Μετά διαβάζω ότι η γρίνια θα τιμωρείτε με αποκλεισμό. Αναφερόμαστε σε άτομο που έχει δήξει εξαιρετική πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν.Γκρινιάζει, και; Όταν ψειρίζεις τόσο πολύ τα γραπτά Φάνη, στην ουσία λογοκρίνεις
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 6, 2008 #10185 Σεπτέμβριος 6, 2008 ..Εγώ αυτό το ποστ δεν το είχα δεί.Εδώ είναι να κάνουμε χαβαλέ σε τέτοια θέματα.Μου φέρνεις στο μυαλό ξανθιά φυσική αλλά έχει κάνει και ντεκαπάζ που έχει να τον μυρίσει 2 χρόνια και πιστεύει πως δεν είναι ηστερικιά για αυτό τον λόγο και ότι μπορεί να αντέξει κι άλλο
Maximus Σεπτέμβριος 6, 2008 #10186 Σεπτέμβριος 6, 2008 γιατι τετοια στροφη στην ποιοτητα βρε παιδια?Απο δω και μπρος στο οφφ τοπικ μονο θεματα του στυλ "Η 9η του Μπετοβεν και το ρεμιξ της μπαι DJ Αρμανδος" "Η μελαγχολια του δειλινου" "DIY :πυρηνικη συντηξη με υλικα απο το πρακτικερ"Προφανώς καταλαβαίνεις ότι το "πρόβλημα" του Γιώργου δεν είναι η ύλη των θεμάτων, αλλά η αξιοκρατία. Simple as that :turn:
astrolabos Σεπτέμβριος 6, 2008 #10187 Σεπτέμβριος 6, 2008 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά να εξηγηθώ να καταλαβαινόμαστε.Γράφω εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54501 την άποψη μου.Καλή, κακή, με το φτωχό μου έτσι σκέπτομαι. Δεν πέρασε τον έλεγχο και πετάχτηκε στα σκουπίδια.Μετά διαβάζω ότι η γρίνια θα τιμωρείτε με αποκλεισμό. Αναφερόμαστε σε άτομο που έχει δήξει εξαιρετική πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν.Γκρινιάζει, και; Όταν ψειρίζεις τόσο πολύ τα γραπτά Φάνη, στην ουσία λογοκρίνειςΠροφανώς αναφέρεσαι εδώ, το οποίο ήταν η αιτία να ξεκινήσουν να ποστάρονται βάρκες και καΐκια στην είδηση για τα 300$ εκατ. που θα ξοδέψει η Microsoft για την προώθηση των Vista, ε;Προφανώς δεν αποτελεί λογοκρισία η γνώμη σου "Ο άνθρωπος είναι κακόγουστος, γιατί στη διαφήμιση να αλλάξει." αλλά νοηματικά ώς αρχή των εκτός θέματος μηνυμάτων έπρεπε να το πάω και αυτό στη μαύρη τρύπα.
bezdim Σεπτέμβριος 6, 2008 #10188 Σεπτέμβριος 6, 2008 Το Μονοπάτι της Αρμονίας της Ψυχής... Ας το ακολουθήσουμε όλοι μαζί...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2008 #10189 Σεπτέμβριος 6, 2008 γιατι τετοια στροφη στην ποιοτητα βρε παιδια?Απο δω και μπρος στο οφφ τοπικ μονο θεματα του στυλ "Η 9η του Μπετοβεν και το ρεμιξ της μπαι DJ Αρμανδος" "Η μελαγχολια του δειλινου" "DIY :πυρηνικη συντηξη με υλικα απο το πρακτικερ"Τσακονα ασε τις ειρωνιες για αλλουαμα θες να περνας την ωρα σου με εξυπνα καμουφλαρισμενα flame, ρητορειες,και εξυπνακιστικες απαντησεις επι παντως επιστητου υπαρχουν κι αλλα fora στην πιατσαΚαλα καταλαβες οτι συμπεριλαμβανεσε κι εσυ σ'αυτους που θεωρω οτι αρεσκονται στο να χαλανε συζητησεις just for the fun of it, χωρις να εχουν να προσθεσουν τπτ εποικοδομητικο(κι αν δεν το 'χες καταλαβει, δεν πειραζει, ποτε δεν ειναι αργα)γι'αυτο κοψε κατιοχι και πολυ φιλικαΓιωργος
KoMM Σεπτέμβριος 6, 2008 #10190 Σεπτέμβριος 6, 2008 Χαλαρώστε..Αμα σας χαλαει καποιος μην ασχολειστε.
DJD Σεπτέμβριος 6, 2008 #10191 Σεπτέμβριος 6, 2008 αλλά η αξιοκρατία. Simple as that :turn: Επειδή είναι τόσο simple, κι επειδή δε το έχουμε full time job τον λάμπη, αξιοκρατικά μια χαρά τα πάμε. Κι αν δεν το έχετε καταλάβει αυτό που ενοχλεί είναι η καφρίλα. Ναι έχουμε αφήσει λίγο το λάμπη χαλαρό στο offtopic γιατί .. "κουβέντα να γίνεται". Τα αθλητικό είχε κλειδωθεί γιατί φανατισμούς και ******** για τις ομάδες δεν είναι το στυλ μας. Υπάρχουν ένα εκατομμύριo forums για τα αθλητικά που επιτρέπουν όσο μπινελίκι τραβάει η ψυχή σας. Εδώ θα βγάλετε τα απωθημένα σας; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά να εξηγηθώ να καταλαβαινόμαστε.Γράφω εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54501 την άποψη μου. Καλή, κακή, με το φτωχό μου έτσι σκέπτομαι. Δεν πέρασε τον έλεγχο και πετάχτηκε στα σκουπίδια. Μετά διαβάζω ότι η γρίνια θα τιμωρείτε με αποκλεισμό. Αναφερόμαστε σε άτομο που έχει δήξει εξαιρετική πρόοδο σε σχέση με το παρελθόν. Γκρινιάζει, και; Όταν ψειρίζεις τόσο πολύ τα γραπτά Φάνη, στην ουσία λογοκρίνεις Γιάγκο το ποστ σου γύρισε πίσω, εκ παραδρομής έφυγε, απλά ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα εκτός θέματος. Συγνώμη
jimakos21 Σεπτέμβριος 6, 2008 #10192 Σεπτέμβριος 6, 2008 Επειδή είναι τόσο simple, κι επειδή δε το έχουμε full time job τον λάμπη, αξιοκρατικά μια χαρά τα πάμε. Κι αν δεν το έχετε καταλάβει αυτό που ενοχλεί είναι η καφρίλα. Ναι έχουμε αφήσει λίγο το λάμπη χαλαρό στο offtopic γιατί .. "κουβέντα να γίνεται". Τα αθλητικό είχε κλειδωθεί γιατί φανατισμούς και ******** για τις ομάδες δεν είναι το στυλ μας. Υπάρχουν ένα εκατομμύριo forums για τα αθλητικά που επιτρέπουν όσο μπινελίκι τραβάει η ψυχή σας. Εδώ θα βγάλετε τα απωθημένα σας;Oκ. Δεκτό να μην μπορούμε να κάνουμε αθλητικές συζητήσεις στον labη, αλλά πιστεύειςοτί οι κάφρικες συζητήσεις - topic υπάρχουν μόνο στα αθλητικά, F1 etc..? Γιατί εγώ (γνώμη μου) βλέπω πολλές ''κάφρικες'' απόψεις και στα τεχνολογικά θέματα. Όχι μόνο στο off topic. (βάλτε και μένα μέσα).__Anyway, πάω να βγάλω το άχτι μου στη ρεαλ μανδρίτης, στο pro γιατί συγχίστικα.Hat trick με villa επιγόντος
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2008 #10193 Σεπτέμβριος 6, 2008 βρε γιωργο τι με πηγαινεις στα ακρα , τι σχεση εχει τωρα το πλεξιμο σε ενα ανδροκρατουμενο φορουμ που επι το πλειστον ασχολειτε με ΗΥ. Τι σχεση εχει το ρολοι , ε μερικοι το εχουν σαν χομπυ και πολλοι (ανδρες επι το πλειστον) ειναι το φετιχ τους, οσο ναναι πιο πολυ κολανε τα ρολογια σε ενα ανδρικο φορα παρα το πλεξιμο. Με τη λογικη αυτη ας κλεισουμε και ολα τα θρεντ με τα αμαξια, κιθαρες, πολιτικη κοκ. Γιατι αυτη η αποστειρωτικη νοοτροπια οτι εδω ειμαστε αυτο και τελος?Τωρα στα αθλητικα , και αυτα κολανε αλλα ειμαστε αρκετοι φανατισμενοι (εγω ειδικα αντι-γαυρος ΝΟ1) και παρεκτρεπομαστε δλδ αρχιζουν τα μπινελικια...εχουν γινει απειρες προσπαθειες και ολες στη τρυπα , οχι μονο εδω αλλα σχεδον σε ολα τα φορα που εχω δει ΠΛΗΝ της αλλοδαπης. Εδω βρε γιωργη στην ερασπορ και χεζονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ ακομα και οταν παιζει η εθνικη , δλδ τι να λεμε...η ταπεινη μου γνωμη
DJD Σεπτέμβριος 6, 2008 #10194 Σεπτέμβριος 6, 2008 Δεν είπε κανείς όχι στα offtopic, αθλητικά θέματα, ούτε στα πολιτικά, ούτε στα IntelVSAMD. Και γενικώς προσπαθούμε να κρατάμε μια ισορροπία. Και επειδή δεν βλέπετε τις κάρτες ή τις παρατηρήσεις δε σημαίνει ότι δε κάνουμε και τίποτα. Κι αρκετά thread bans πέφτουν, και αρκετές κόκκινες, ε άλλα περνάνε στο φλου, άλλα τα βλέπουμε. Αλλά γιατί το βλέπετε μόνο "διοικητικά" το θέμα; Δε σου αρέσει κάτι; Το κάνεις report ή το αγνοείς. Αν το συνεχίζεις του δίνεις τροφή να γιγαντωθεί. Το 2ο πρόσωπο είναι γενικό, δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά.
Maximus Σεπτέμβριος 6, 2008 #10195 Σεπτέμβριος 6, 2008 Επειδή είναι τόσο simple, κι επειδή δε το έχουμε full time job τον λάμπη, αξιοκρατικά μια χαρά τα πάμε. Κι αν δεν το έχετε καταλάβει αυτό που ενοχλεί είναι η καφρίλα. Ναι έχουμε αφήσει λίγο το λάμπη χαλαρό στο offtopic γιατί .. "κουβέντα να γίνεται". Τα αθλητικό είχε κλειδωθεί γιατί φανατισμούς και ******** για τις ομάδες δεν είναι το στυλ μας. Υπάρχουν ένα εκατομμύριo forums για τα αθλητικά που επιτρέπουν όσο μπινελίκι τραβάει η ψυχή σας. Εδώ θα βγάλετε τα απωθημένα σας; Γιάγκο το ποστ σου γύρισε πίσω, εκ παραδρομής έφυγε, απλά ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα εκτός θέματος. Συγνώμη Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλοί που θα διαφωνήσουν με το μια χαρά που λες...Πολλοί θεωρούν ότι το κλειδωμένο τους θέμα/το ban που φάγανε/η κάρτα που τους ήρθε/η παρατήρηση που τους ειπώθηκε, ήταν άδικη αντιμετώπιση εις βάρος τους. Προφανώς δεν μπορείς να τους κρατήσεις όλους ικανοποιημένους, γι αυτό και άλλωστε βλέπεις τέτοια θέματα να αναπτύσσονται. Γιατί απλά κάποιοι θεωρούν ότι ώρες ώρες μερικά θέματα ζουν υπό της ανοχής κάποιων, ενώ άλλα εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού. Και είδες και το ευαίσθητο θέμα που άγγιξε ο Γιώργος, περί των "παλιών" μελών που τους "χαρίζονται" συμπεριφορές, ενώ οι νέοι τρώνε το σφυρί του Θορ στο κεφάλι. Σου το χω ξαναπεί, ο διάλογος είναι πάντα καλύτερος από τις κάρτες/ban/κτλ. Απλά το ζήτημα είναι ότι ο διάλογος φέρνει χίλια μύρια μαζί του (ανθρώπους που πρέπει να ασχολούνται, flammers που βρίσκουν καταφύγιο λόγω ατιμωρησίας, κτλ). Από την άλλη, η μέθοδος του ελέγχου μέσω ban και καρτών, φέρνει παράπονα από τους "αδικημένους" ή τους εξωτερικούς παρατηρητές, που νιώθουν ότι κάτι πήγε στραβά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δλδ. Μην ξεχνάς ότι η αξιοκρατία για τον καθένα, έχει διαφορετική ερμηνεία. Να σου δώσω ένα κλασικό παράδειγμα αξιοκρατίας btw, το οποίο ξέρω ότι και ο Γιώργος θα καταλάβει, μιας και δεν το λέω για κακό. Αν ξεκινούσε την όλη κουβέντα ο XYZ χρήστης με τα 10 post και όχι ο Κοπρίτης, τι θα είχε συμβεί? Είναι περίπλοκο το θέμα, και συνήθως χτυπάει Σαββατοκύριακα
DJD Σεπτέμβριος 6, 2008 #10196 Σεπτέμβριος 6, 2008 Προφανώς καταλαβαίνεις ότι δε μπορείς να κάνεις διάλογο σε τόσα εκατοντάδες θέματα καθημερινά. Και να θέλαμε, θα έπρεπε να είχαμε καμιά 150άρα moderators-ψυχολόγους να τρέχουν πίσω από τον καθένα μη πληγώσουν κανέναν. Ναι σε μια ουτοπική κοινότητα θα δούλευε, αλλά εκεί δε θα χρειαζόταν, γιατί κανένας δε θα παρεκτρεπόταν.. καταλαβαίνεις που το πάω έτσι;
jimakos21 Σεπτέμβριος 6, 2008 #10197 Σεπτέμβριος 6, 2008 Δίκιο έχει ο gznp. Συμβαίνει αυτό στο φόρουμ με τα παλιά και τα καινούργια member.Είναι κλασσικό φαινόμενο στο thelab.Και πολλές φορές τα παλιά member στειρίζονται πιο πολύ και απο την κοινή γνώμη και απο τους modes. (όχι απαραίτητα επειδή έχουν δίκιο)Οκ , θέλω να πιστεύω όμως οτι τα infractions δίνονται αξιοκρατικά.Και εγώ δν έχω παράπονο για τα warn που τσίμπησα και ούτε πολυ διαμαρτηρήθηκα.Αν και για 2 πόστ στο ίδιο θέμα (που τα έκανα στον ίδιο χρόνο και πρίν φάω το πρώτο warn) έφαγα 2 infractions απο διαφορετικούς moderators αλλα οκ.. Βγήκα απ'τα ρούχα μου έτσι και αλλιώς.
Stelaras Σεπτέμβριος 6, 2008 #10198 Σεπτέμβριος 6, 2008 Σε έχουμε φεσώσει? Χαχαχαχχαχαχαα !!!!!:jump1::jump1::jump1::jump1:
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 6, 2008 #10199 Σεπτέμβριος 6, 2008 Γιάγκο το ποστ σου γύρισε πίσω, εκ παραδρομής έφυγε, απλά ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα εκτός θέματος. Συγνώμη Α ρε Κώστα γίγαντα : )
KoMM Σεπτέμβριος 6, 2008 #10200 Σεπτέμβριος 6, 2008 για να καταλαβω κατι, ολα ξεκινησανε απ τη διαφημιση της Μ$ ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.