Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
3.5 και τον καταλάβατε τόσο πολύ; :S :S :S

Ήταν μωρε μικρό το βάθος γι αυτό τον ένιωσε τόσο ο κόσμος. Πολύ μικρή διάρκεια, αλλά όπως είπα, είχε μορφή "έκρηξης", πραγματικά σαν υπόγειο ωστικό κύμα.

Αφού κοιτούσα από κάτω μπας και έπαιζε κανα βλαμένο με κανα sub :hehe:

Ρε παιδια εκει που ακουω Μεταλικα και πηγαινει η κεφαλα μου πανω κατω, ξαφνικα κουνιεμαι ολοκληρος πανω κατω και πεφτει το Joypad κατω απο το γραφειο. Αμαν λεω η Schecter !!! Ευτυχως μια χαρα ηταν, μετα πηδηξα εξω στην αυλη σαν να παιζω CoD. Roger Roger.

Είναι γύρω στα 15-20 km εκτός πόλης το επίκεντρο, οπότε σαφώς και παίζει ρόλο ;)

Αλλά όχι και τόσο πανικός, ντάξει - ήταν ξαφνικός, that's all :D

ηταν καλος.....στα 3,5-4 τον κοβω....

Τα υποστυλωματα ζωντανεψαν....

(...σημερα διαβαζα Δυναμικη των Κατασκευων(εχει σχεση με σεισμους και ταλαντωσεις κτιριων) ως πολιτικος μηχανικος στο ΑΠΘ....)

3.2 λένε στο mega ( ευρωπαικά σεισμολογικά κεντρα, λενε)

Αμαν μωρε χέστες

Ειπες κατι ψηλε ;:hehe:

Βασικα ρε μαν ειχε γινει και 4 και δεν το πηρα χαμπαρι τοτε πριν καιρο. Αλλα τωρα σου λεω ολους οσους πηραν τηλ επαθαν πλακα.

ηταν καλος.....στα 3,5-4 τον κοβω....

Τα υποστυλωματα ζωντανεψαν....

(...σημερα διαβαζα Δυναμικη των Κατασκευων(εχει σχεση με σεισμους και ταλαντωσεις κτιριων) ως πολιτικος μηχανικος στο ΑΠΘ....)

Να υποθέσω ότι σας έχουν μιλήσει και εσάς για ένα τρελό συντονισμό που παίχτηκε κάπου στη Νότια Αμερική και γκρέμισε μια πόλη ολόκληρη που ήταν 500-600 χλμ μακριά από το επίκεντρο?

(geology@auth here :D)

Η Earth παλι παιζει Quake ...

Αυριο λενε οτι βγηκε αποφαση να μην γινει χρηση χημικων απο την police αυριο. Θα σπασουν τα παντα μαλλον τα αναρχια.

ερχεται σε 3 μερες...1730 με ντουαλ 8800τζιτιεξ..ερε γλεντιαα.. θελω να τρεξω 3dμαρκ με δαυτο..

smallxpsm1730topid6.jpg

οχι dude...δεν εχω γυρισει καθολου...δεν εχω προλαβει εχω μπλεξει με κατι ιταλικους δεινοσαυρους(αεροπλανα)...και κυνηγαω και μια ιταλιδα ασχημα...οποτε μου μενει χρονος μονο για κανα φπς..:hehe:

α και thanks αγορινα..

Κρίμα ρε, να είσαι δίπλα και να μην έχεις πάει.. :X: Θα πάω και θα σου πω αν είναι ωραία, να πας με την Ιταλίδα :shifty::p

Ωρε κουμπάρε, τα tie-wraps τα πήρες; Να σου 'ρθω να κάνουμε overhaul τα χαρχάλια; :hehe:

Ψιτ, το νού σου, μην ξεχνάς τα κρέατα που μου έταξες... :p

Καλορίζικος ο λαφτοπας. Το χρειαζόσουν. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.