astrolabos Σεπτέμβριος 2, 2008 #9861 Σεπτέμβριος 2, 2008 και μετά λένε τον M****** spammer Οπου *** το υπόλοιπο nickanme Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.
Bigi Σεπτέμβριος 2, 2008 #9862 Σεπτέμβριος 2, 2008 Καλά δεν είναι ο παράδεισος το εξωτερικό, πολύ δε περισσότερο με τις σημερινές συνθήκες που είναι πολύ διαφορετικές και έχουν επηρεάσει όχι μόνο την Ελλάδα.Να μην ξεχνάμε κιόλας πως μας φαίνεται μια ξένη χώρα όταν πάμε για μια εβδομάδα, έστω και για δουλειά και πως όταν την τρώμε στη μάπα έστω και για έναν χρόνο.Προσωπικά από τα πολλά γνωστά μου άτομα, που για διάφορους λόγους έχουν πάει στο εξωτερικό για διάστημα πάνω του ενός έτους, δε θυμάμαι και πολλά να θέλουν να μείνουν μόνιμα εκεί.Όσα το ήθελαν πάντως είχαν πάει στη Γερμανία...Όχι βέβαια ότι η Ελλάδα είναι ο παράδεισος, αλλά τουλάχιστον στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε ο καθένας μας νοοτροπία, να μην κοιτάμε μόνο την πάρτυ μας αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο και κατηγορώντας για όλα διαρκώς το κράτος.Εμείς είμαστε το κράτος, εμείς το στελεχώνουμε, εμείς το ψηφίζουμε, εμείς το χρηματοδοτούμε εμείς όλα.Όταν το καταλάβουμε αυτό και πάψουμε να θεωρούμε πως κάποια θεϊκή δύναμη έφτιαξε τα ορθώς λειτουργούντα κράτη θα βελτιωθούμε κι άλλο.Χώρια που αν είχαμε πχ 1,5 χιλιάρικο βασικό μισθό κανείς δε θα διαμαρτυρόταν, όπως αυτό δε γινόταν (στο σημερινό μέτρο τουλάχιστον) επί εποχής δραχμών που και με ένα μισθό μια οικογένεια την έβγαζε ζωή και κότα...Τότε θα τα ξεχνάγαμε όλα πάλι περί ανοργανωσιάς, διαφθοράς και λοιπών.
astrolabos Σεπτέμβριος 2, 2008 #9863 Σεπτέμβριος 2, 2008 εγω παντως προτιμω καπως το "χαλαροτερο" πουχουμε εδω στο πατριντα.Χωρις να τρελλαινομαι απο την κατασταση που επικρατει τωρα,βλεπω πχ εναν συγγενη(οκ ,ισως να μην ειναι πολυ αντιπροσωπευτικο το παραδειγμα) που εχει ζησει και ευημερησει στην Ελβετια και μου φαινεται τοσο απελπιστικα ανιαρος και βαρετος που προτιμω χιλιες φορες τον ελληναρα...Ζείν και Ευ Ζείν. Για τον καθένα από εμάς υπάρχουν διαφορετικά στάνταρντς και τρόποι απόκτησής του.
SLN Σεπτέμβριος 2, 2008 #9864 Σεπτέμβριος 2, 2008 Μεχρι να μετακομισετε ολοι σας στην Ελβετια και στην Γερμανια εγω ειμαι στο 40% των 2 πρωτων επεισοδιων της 4ης σεζον. Οταν πακεταρετε, στειλτε ενα πμ αν σας πω αν σκoτωνει την Γκρετσεν και τον Γουϊσλερ απο το πρωτο επεισοδιο του 4ου κυκλου
darien Σεπτέμβριος 2, 2008 #9866 Σεπτέμβριος 2, 2008 Tsakonas, πλακα πλακα τα περισσοτερα απο αυτα τα κανω Για τα 2 επεισοδια, εχω δρομο ακομα, πανικος γινεται :X:
deninho Σεπτέμβριος 2, 2008 #9867 Σεπτέμβριος 2, 2008 ρε ούρτου. Τώρα βλέπουμε και το δεύτερο Και δεν πακετάρω. Θα πάρω καινούρια πράγματα από εκεί
VIL Σεπτέμβριος 2, 2008 #9868 Σεπτέμβριος 2, 2008 Δηλαδή φίλε Tsakonas είσαι υπέρ της ασυδοσίας? ποιος σου είπε ότι όταν παραβαίνεις νόμους και κανόνες, είσαι Ελληναράς ? που το βρήκες αυτό γραμμένο?μήπως κάνεις λάθος?
gbak Σεπτέμβριος 2, 2008 #9869 Σεπτέμβριος 2, 2008 την περιμενα πιο γραφικη την Ναπολι αλλα μου βγηκε πιο underground...φερνει κατι απο μπρονξ
ManosRK Σεπτέμβριος 2, 2008 #9870 Σεπτέμβριος 2, 2008 THAT'S Νάπολι ????? :S Μήπως έκανες κι εσύ λάθος σαν τον Buggs Bunny ? (Damn it, i knew i should have turned...) Να λοιπόν και μια άλλη άποψη πέραν του γραφικού...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2008 #9871 Σεπτέμβριος 2, 2008 Νταξει πια απο τα @@ το τραβηξανε παλι, αλλα εχει ζουμι. Αντε να δουμε πως θα το πανε στην συνεχεια. *Το @@ σημαινει "μαλλια" για οποιον δεν καταλαβε
racer Σεπτέμβριος 2, 2008 #9872 Σεπτέμβριος 2, 2008 την περιμενα πιο γραφικη την Ναπολι αλλα μου βγηκε πιο underground...φερνει κατι απο μπρονξ Μιαμ, θα περάσω από Νάπολη
reno Σεπτέμβριος 2, 2008 #9874 Σεπτέμβριος 2, 2008 Μήπως ξερεται κάποιο καλώ anti virus μου ειπε ένας γνωστός για το Avast AntiVirus PRO????? Και το σχολειό ποτέ αρχίζει δεν έχω ιδέα?????
deninho Σεπτέμβριος 2, 2008 #9876 Σεπτέμβριος 2, 2008 @reno: 11/9. τρομοκρατικό χτύπημα λέμε @astro: Εγώ όταν σκέφτομαι Νάπολι λέω μιαμ, γιατί θυμάμαι μια γνωστή μας που μας φτιάχνει φρέσκα ζυμαρικά (νιόκι ντι πατατι/πατάτε - δεν πιστεύω να περιμένατε να το ξέρω και στα ιταλικά )
KoMM Σεπτέμβριος 2, 2008 #9877 Σεπτέμβριος 2, 2008 να την παρω την γ25 ή οχι....:hmm: πολλά τα λεφτα :/
gbak Σεπτέμβριος 2, 2008 #9878 Σεπτέμβριος 2, 2008 ωρε παμε για upgrade στο iphone και ο θεος βοηθος..
JohnG85 Σεπτέμβριος 2, 2008 #9880 Σεπτέμβριος 2, 2008 Τα σπάνε τα νιόκι αλλά είναι τα μοναδικά φρέσκα ζυμαρικά που δεν είναι ζυμαρικά ! Είναι από πατάτες !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.