Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Για να το καταλάβει κάποιος δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερη ευφυΐα ούτε ιδιαίτερη αντίληψη. Δηλαδή πρέπει να είσαι 30 χρονών, να σε έχουν κλέψει, να σε έχουν αδικήσει, να σου έχουν κάψει και καταστρέψει τον τόπο, να έχεις φάει το σκατό με το κουτάλι για να το καταλάβεις ?!

Aπλα θα ελεγα να εχεις μοχθησει για κατι?εστω προσπαθησει...

Ασε που κάθε νέα γενιά είναι και εξυπνότερη από την προηγούμενη. Οσο πιο νωρίς το καταλάβει κάποιος τόσο το καλύτερο γιατί μπορεί να αλλάξει και κάτι αν φτάσουμε μια κρίσιμη μάζα...

δεν νομιζω να αλλαξει κατι.Το πολυ πολυ να ναυλωνετε τσαρτερ.

@ea6gka

Δεν ηθελα να τοριξω στο πολιτικο το ζητημα.

Για τις επομενες 1-2 γενιες δεν νομιζω να υπαρχει "γιατρεια" σε αυτο το ζητημα.

Και συ να τα μοιραζες τα 5μυρια φακελακια με ο,τι ψηφο ηθελες παλι τα ιδια θα βλεπαμε.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Δεν ξερω, μια φορα εχω παει στο εξωτερικο (στη Γαλλια συγκεκριμενα) και τα ειδα ολα τελεια.

επειδη πηγες τουριστας για αυτο. Θυμασαι τις εξεργεσεις των μαυρων σε ολη τη χωρα :whistling

Δεν πηγα τουριστας.Εκπαιδευτικο προγραμμα στο Ευρωπαικο κοινοβουλιο, οπου καναμε και συνεδριαση κιολας. Πολλη γκλαμουρια btw :tomato::toomuchne

Γι' αυτό και η ντομάτα... :p

Το μόνο που σε ανεβάζει στην υπόληψη μου είναι το sig των in flames :p

Γιατι τι εκανα ρα? Ειμεθα αθωος απο εξαπανεκαθεν...

Aπλα θα ελεγα να εχεις μοχθησει για κατι?εστω προσπαθησει...

δεν νομιζω να αλλαξει κατι.Το πολυ πολυ να ναυλωνετε τσαρτερ.

Εχω κάποιες από τις εμπειρίες που αναφέρεις όπως η προσπάθεια από το Λύκειο να μπω στη σχολή και τώρα μεσα στη σχολή για να την τελειώσω και στη δουλειά που είμαι. Εκτός από όλα αυτά απλά παρατηρώ γύρω μου. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο...

Οσο αναφορά τη νοοτροπία του δεν θα αλλάξει κάτι μπορεί και να έχεις δίκιο και να είναι έτσι τα πράγματα αλλά πιστεύω ότι αυτή η νοοτροπία που έχει εμποτιστεί στους Ελληνες είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα ώστε ο Ελληνας μια ζωή να μην κάνει ποτέ τίποτα και να δέχεται τα πάντα αμάσητα...

Το κατάλαβα ρε γι'αυτο στο είπα :p

Ναι κι εμένα με ''ξένισε'' ο τίτλος αλλά το κομμάτι το συγκεκριμένο ψιλομαμάει όπως και το Cyanide Sun (αριστούργημα λέμε) και Buried Alive by Love (από άλλο δίσκο) και, και, και... Ok ελαφριά μουσική για πολλούς δεν λέω κι εμένα καμιά φορά με χαλάει (άμα θέλω ν'ακούσω κάτι βαρύ βάζω Norther - ΤΟΣΟ βαρύ λολ) αλλά μην τα παραλέμε κιόλας έτσι

P.S. Οι H.I.M. ΔΕΝ είναι Μέταλ και ας έχουν κάποια χ στοιχεία.

Έτσι, Respekt!!!!!

(Είδες Astro ? κάνω έδιτ το ποστ μου για να μην κάνω καινούργιο και μου πείς πως σπαμμάρω και μιλάω πολυ. Είμαι καλό παιδι :D)

απο τη στιγμη που δεν ημουνα μες την τρελη χαρα, και αρχισα να βλεπω την κοινωνια γυρω πιο ωριμα (γυρω στο λυκειο δηλαδη), αρχισα να βλεπω οτι τιποτα γυρω δεν λειτουργουσε σωστα. Το εβλεπα στους γονεις μου, τα ελεγαν οι καθηγητες, και τα βλεπω και τωρα στο πανεπιστημιο. Η μιση χωρα ειναι χρεωμενη στις τραπεζες,ο ρατσισμος και η ξενοφοβια μεγαλωνουν, η εκπαιδευση χρειαζεται χρημα. Οικονομικα και κοινωνικα πιστευω ειμαστε στις τελευταιες θεσεις της Ευρωπαικης Ενωσης :TD:

ολα αυτα που λες σιγουρα συμβαινουν (αν και στο ρατσισμος θα διαφωνησω,μιας και αποτι φαινεται ειμαστε ντριμ λαντ για πολλους αλλοδαπους)...αλλα εσυ πχ σαν μοναδα εισαι 1000% σωστος?δηλ πχ σεβεσαι τα "νο σμοκινγκ" παντου,πηγαινεις παντα με 120 κμ στην εθνικη και 80 οπου υπαρχει ταμπελα για 80,απαιτεις οτι αγοραζεις να παιρνεις και αποδειξη,θα αφησεις σημειωματακι στον γειτονα αν του γρατζουνισεις καταλαθος το αμαξι οταν παρκαρεις,θα καταδωσεις στις αρχες οποιον δεις να κανει κατι παρανομο,θα σκιστεις να πας να ψηφισεις στις εκλογες παρολο που ξερεις οτι και να μην πας δεν υπαρχει καποιου ειδους κυρωση,θα σεβαστεις την 2πλη διαχωριστικη παντου και παντα πχ????οταν θα εχεις στρατιωτικη υποχρεωση θα εμφανιστεις κανονικα η θα αρχισεις τις κογξες?ο ελβετος της ζυριχης 9/10 απο αυτα θα τα κανει...μαι ποιντ ιζ,η βελτιωση ξεκινα απο την μοναδα...εσυ σαν ατομο εισαι σε θεση να εισαι η μοναδα με την ειδοποιο διαφορα?

εγω παντως προτιμω καπως το "χαλαροτερο" πουχουμε εδω στο πατριντα.Χωρις να τρελλαινομαι απο την κατασταση που επικρατει τωρα,βλεπω πχ εναν συγγενη(οκ ,ισως να μην ειναι πολυ αντιπροσωπευτικο το παραδειγμα) που εχει ζησει και ευημερησει στην Ελβετια και μου φαινεται τοσο απελπιστικα ανιαρος και βαρετος που προτιμω χιλιες φορες τον ελληναρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.