Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εγω την κανω σε ενα χρονο περιπου για μονιμα εξωτερικο (Αγγλια) Η κατασταση εδω οσο παει και χειροτερευει και μολις τακτοποιησω καποια οικογενειακα ζητηματα βουρ για εξω!

και καλα θα κανεις φιλε μου.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Εγω την κανω σε ενα χρονο περιπου για μονιμα εξωτερικο (Αγγλια) Η κατασταση εδω οσο παει και χειροτερευει και μολις τακτοποιησω καποια οικογενειακα ζητηματα βουρ για εξω!

μηπως δεν ειναι η καλυτερη εποχη ? http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/7592660.stm

Άντε να τελειώσει η καταραμένη η σχολή, και εγώ θα μπαίνω στο Λάμπη από swiss telecom, και συγκεκριμένα από κάποιο βρόγχο της Ζυρίχης :p

Άντε να τελειώσει η καταραμένη η σχολή, και εγώ θα μπαίνω στο Λάμπη από swiss telecom, και συγκεκριμένα από κάποιο βρόγχο της Ζυρίχης :p

κι εγω απο καπου στο Ντουμπαϊ :T:

Η φυσική τάση του ανθρώπου είναι να πηγαίνει από συστήματα υψηλής εντροπίας σε συστήματα με χαμηλότερη εντροπία:p

sorry κιολας -που ισως φανει κακια-....αλλα μερικοι ειστε 17*-22

Ποτε ακριβως προλαβατε να δειτε οτι εδω ειναι *****??

Δε λεω ..***** διπλα και τριδιπλα..απλα ποτε προλαβατε?

*(δε ρωταω τους κατω απο 17 μιας και μπορει να εχουν αποψη απλα σε τετοια 8εματα καλο ειναι να μην ποσταρουν.)

η λεξη με τα αστερακια ειναι η λεξη "σkατα"

εγω 19, αλλα δεν εχει σημασια. Τα εβλεπα μικρος, τα βλεπω και τωρα που ενηλικιωθηκα. Οποτε, πηρα πτυχιο και την εκανα :)

τι πτυχίο πρόλαβες και πήρες στα 19 ? :blink:

:rofl: εννοει με το που το παρει εφυγε ..

Darien οταν λες τα εβλεπες μικρος τι ακριβως εβλεπες δλδ?

sorry κιολας -που ισως φανει κακια-....αλλα μερικοι ειστε 17*-22

Ποτε ακριβως προλαβατε να δειτε οτι εδω ειναι *****??

Δε λεω ..***** διπλα και τριδιπλα..απλα ποτε προλαβατε?

*(δε ρωταω τους κατω απο 17 μιας και μπορει να εχουν αποψη απλα σε τετοια 8εματα καλο ειναι να μην ποσταρουν.)

η λεξη με τα αστερακια ειναι η λεξη "σkατα"

Για να το καταλάβει κάποιος δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερη ευφυΐα ούτε ιδιαίτερη αντίληψη. Δηλαδή πρέπει να είσαι 30 χρονών, να σε έχουν κλέψει, να σε έχουν αδικήσει, να σου έχουν κάψει και καταστρέψει τον τόπο, να έχεις φάει το σκατό με το κουτάλι για να το καταλάβεις ?! Ασε που κάθε νέα γενιά είναι και εξυπνότερη από την προηγούμενη. Οσο πιο νωρίς το καταλάβει κάποιος τόσο το καλύτερο γιατί μπορεί να αλλάξει και κάτι αν φτάσουμε μια κρίσιμη μάζα...

ωραια αλλα μην ξεχνατε οτι ισως οι πατεραδες μας/σας ειναι και συννενοχοι στο εγκλημα που συντελειτε. Ενα βημα προς το κοψιμο του καρκινου που μαστιζει τη χωρα αυτη ειναι η αναγνωριση του προβληματος αυτου και αναλογη αντιμετωπιση του. Θελω να πω δεν γινεται ολοι να φωναζουν 4 χρονια και την μερα των εκλογων το 80% να το ριχνει παλι εκει

ωραια αλλα μην ξεχνατε οτι ισως οι πατεραδες μας/σας ειναι και συννενοχοι στο εγκλημα που συντελειτε. Ενα βημα προς το κοψιμο του καρκινου που μαστιζει τη χωρα αυτη ειναι η αναγνωριση του προβληματος αυτου και αναλογη αντιμετωπιση του. Θελω να πω δεν γινεται ολοι να φωναζουν 4 χρονια και την μερα των εκλογων το 80% να το ριχνει παλι εκει

Συμφωνώ απόλυτα !

@NTG: 21 παρά κάτι εδώ. Πως πρόλαβα να δω ότι εδώ είναι όπως είναι; Αφενός το ζω καθημερινά. Αφετέρου, έστω και σε μικρά διαστήματα, έχω ζήσει στη Ζυρίχη. Εκεί ότι πρόλαβα να δω λειτουργεί άψογα, νιώθεις και είσαι ασφαλής (χωρίς να υπάρχει αστυνομοτρομοκρατία). Όλα εκτός από το ελληνικό προξενείο, όπου για να βγάλεις διαβατήριο (τότε που έγινε η αλλαγή) ήθελες πρπ 1,5 μήνα για να κλείσεις ραντεβού, και 1-1,5 μήνα για να σου έρθει το διαβατήριο :p

β. Σύγκριση με το Βέλγιο. Το Βέλγιο επί 6-8 μήνες δεν είχε κυβέρνηση. Ούτε καν υπηρεσιακή. Κι όμως το κράτος λειτουργούσε. Θες να φανταστούμε τι θα γίνει εδώ αν δε λειτουργεί για 6-8 μήνες η Βουλή; :p

Darien οταν λες τα εβλεπες μικρος τι ακριβως εβλεπες δλδ?

απο τη στιγμη που δεν ημουνα μες την τρελη χαρα, και αρχισα να βλεπω την κοινωνια γυρω πιο ωριμα (γυρω στο λυκειο δηλαδη), αρχισα να βλεπω οτι τιποτα γυρω δεν λειτουργουσε σωστα. Το εβλεπα στους γονεις μου, τα ελεγαν οι καθηγητες, και τα βλεπω και τωρα στο πανεπιστημιο. Η μιση χωρα ειναι χρεωμενη στις τραπεζες,ο ρατσισμος και η ξενοφοβια μεγαλωνουν, η εκπαιδευση χρειαζεται χρημα. Οικονομικα και κοινωνικα πιστευω ειμαστε στις τελευταιες θεσεις της Ευρωπαικης Ενωσης :TD:

αχαχαχα και που να πας εξω να δεις ποσο χρεωμενοι ειναι και τι ρατσισμος υπαρχει. σορρυ αλλα μαλλον δεν εχεις ιδεα

Δεν ξερω, μια φορα εχω παει στο εξωτερικο (στη Γαλλια συγκεκριμενα) και τα ειδα ολα τελεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.