VIL Σεπτέμβριος 2, 2008 #9801 Σεπτέμβριος 2, 2008 Δεν ασχολουμαι με 3κοσμικα αθληματα και πρωταθληματα. Καντε οτι γουσταρετε.Παρομοιως, αν εσυ θελεις να χασεις τον υπνο σου γυρω απο το συγκεκριμενο ζητημα, και με την πιθανοτητα της δημιουργιας μαυρης τρυπας να αγχώνεσαι και να ιδρωνεις για το μελλον του συμπαντος be my guest. Εγω για τετοια πραγματα δεν αγχωνομαι. Δεν γινεται στην τελικη να αγχωνομαι για κατι τετοιο. Πιο πολυ με απασχολουνε γηινα πραγματα. Οι αυξησεις, το γιατι δεν πετυχε το κ$%&-πειραμα σημερα, ποτε θα πεσει στα 300ε η gtx280... κλπ κλπ Ειμαι λιγο ρηχος. Απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα εκφράζουμε φίλε SLN που μερικοί ανεγκέφαλοι προωθούν εδώ και πολλά χρόνια τάχα μου για το καλό μας χωρίς να μας υπολογίζουν. Εσύ τώρα εάν θέλεις να αντιμετωπίζεις το θέμα με τον δικό σου τρόπο είναι δικαίωμά σου, αλλά είναι δικαίωμα και των υπολοίπων να ανησυχούν και (εάν μπορούν) να προσπαθήσουν να το αποτρέψουν, εφόσον αποδεδειγμένα είναι επικίνδυνο. Όπως είπα και παραπάνω δεν ανησυχώ εάν πέσει ο ουρανός ξαφνικά και μας πλακώσει (εξάλλου δεν έχει βάλει εκεί ανθρώπινο χέρι). Εδώ όμως το πράγμα διαφέρει, μήν στεναχωριέσαι δεν χάνω τον ύπνο μου ούτε αγχώνομαι και ούτε ιδρώνω. Έχουν γνώση οι φύλακες. και δέν με ενδιαφέρει εάν είσαι ρηχός ή βαθύς να είσαι όπως θέλεις και πολύ σωστά να εκφράζεις όπως θέλεις (εντός του καλού ε νοουμένου ) τις απόψεις σου γιατι έτσι γίνεται εποικοδομητικός διάλογος, όποιος μας διαβάζει θα πέρει αυτό που θέλει και τον εκφράζει. Πάντως η ιστορία λέει ότι οι κατακτήσεις έχουν επιτευχθεί με αγώνες. και όχι
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 2, 2008 #9802 Σεπτέμβριος 2, 2008 http://metallica.com/index.asp?item=601171 ^^ Το Video Clip του The Day That Never Comes. Τα ζωα λενε οτι θα παει για grammy. Τι σχεση μπορει να εχει αυτο με το One ; ΚΑΜΜΙΑ. Ασχετη πλοκη μουσικης και σεναριου. Τελειως ομως. Ο James ειναι σαν γκομενα. Και γενικα ειναι σαν να βλεπω λουφα και παραλλαγη. Δεν ξερω αν ο σκοπος του ηταν να περασουν καποιο μυνημα εγω προσωπικα γελουσα με αυτο που εβλεπα. Τοσο γελοιο δηλαδη.
SLN Σεπτέμβριος 2, 2008 #9803 Σεπτέμβριος 2, 2008 Απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα εκφράζουμε φίλε SLN που μερικοί ανεγκέφαλοι προωθούν εδώ και πολλά χρόνια τάχα μου για το καλό μας χωρίς να μας υπολογίζουν.Εσύ τώρα εάν θέλεις να αντιμετωπίζεις το θέμα με τον δικό σου τρόπο είναι δικαίωμά σου, αλλά είναι δικαίωμα και των υπολοίπων να ανησυχούν και (εάν μπορούν) να προσπαθήσουν να το αποτρέψουν, εφόσον αποδεδειγμένα είναι επικίνδυνο. Όπως είπα και παραπάνω δεν ανησυχώ εάν πέσει ο ουρανός ξαφνικά και μας πλακώσει (εξάλλου δεν έχει βάλει εκεί ανθρώπινο χέρι). Εδώ όμως το πράγμα διαφέρει, μήν στεναχωριέσαι δεν χάνω τον ύπνο μου ούτε αγχώνομαι και ούτε ιδρώνω. Έχουν γνώση οι φύλακες. και δέν με ενδιαφέρει εάν είσαι ρηχός ή βαθύς να είσαι όπως θέλεις και πολύ σωστά να εκφράζεις όπως θέλεις (εντός του καλού ε νοουμένου ) τις απόψεις σου γιατι έτσι γίνεται εποικοδομητικός διάλογος, όποιος μας διαβάζει θα πέρει αυτό που θέλει και τον εκφράζει. Πάντως η ιστορία λέει ότι οι κατακτήσεις έχουν επιτευχθεί με αγώνες. και όχι Οπως αγαπας. Δεν ξεκινησα για να διαφωνησω μαζι σου. Προσωπικα δεν βλεπω τους ανεγκεφαλους που λες. Βλεπω ενα σκασμο απο επιστημονες. Τωρα αν πιστευεις οτι κρυβονται πετρελαιαδες/τσιγαροβιομηχανιες/Αμερικανοι/Αλ Καϊντα κλπ κλπ πισω απο το cern με σκοπο να καταστρεψουν τη Γη με μαυρες τρυπες πασσο. Τοτε οντως εχουμε ανεγκεφαλους και σε αυτη την περιπτωση οντως θα πρεπει να κινητοποιηθουμε. Οχι μεσα στο thelab.gr παντως. Δεν ξερω αν νιωθεις οτι δεν ειναι πολεμικο πειραμα το συγκεκριμενο, για να μιλας για ανεγκεφαλους που προωθουν την δικη τους ατζεντα, εκτος κι αν ολοι πεφτουμε τοσο εξω που οντως μιλαμε για καταστασεις half life. Προσωπικα αρνουμαι να αφησω την φαντασια μου να καλπασει τοσο και να αρχισω να γραφω δεξια-αριστερα στα φορα για καταστροφη της Γης. Επισης θα ηθελα παρα πολυ να δω αυτο το "ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ" γιατι μου φανηκε πολυ βαρυ. Κατι ψιλα νιωθω απο φυσικη και δεν ειδα κατι που να μου αποδεικνυει την επικινδυνοτητα. Αποδεδειγμενα ειναι επικινδυνο να κανεις χιλιαδες πραγματα αλλα τα κανουμε ολοι καθε μερα. Εκτος αν πιστευεις οτι ειναι τοσο ευκολη η δημιουργια μαυρης τρυπας, οποτε καταλαβαινω την ανησυχια σου. Τωρα την τελευταια φραση με τους αγωνες και τις κατακτησεις, δεν μπορω ομολογουμενως να την συνδεσω με το CERN και την επικειμενη καταστροφη της Γης (και 3-4 γειτονικων πλανητων θα προσεθετα) απο τεχνητη μαυρη τρυπα.
hayabusa Σεπτέμβριος 2, 2008 #9806 Σεπτέμβριος 2, 2008 same here...Μαθηματικά έρχονται (και μάλλον θα ξαναφύγουν όπως ήρθαν αφού όπως το κόβω δεν πρόκειται να με περάσει με την καμία)
gilardino Σεπτέμβριος 2, 2008 #9807 Σεπτέμβριος 2, 2008 εγω αποφασισα να εγκαταλειψω τη σχολη μου....δε παλευεται με τιποτα...και με μηδεν επαγγελματικη αποκατασταση....
hayabusa Σεπτέμβριος 2, 2008 #9808 Σεπτέμβριος 2, 2008 σε ποια ήσουν ; Btw, ξέρει κανείς ποια είναι (αν υπάρχει) η αντιπροσωπεία της MSI στην Ελλάδα ;
Tsakonas Σεπτέμβριος 2, 2008 #9809 Σεπτέμβριος 2, 2008 εγω αποφασισα να εγκαταλειψω τη σχολη μου....δε παλευεται με τιποτα...και με μηδεν επαγγελματικη αποκατασταση....dude,μην το κανεις...ξερεις ποσες φορες μουρθε εμενα να την παρατησω ?μην παρασυρεσαι απο παρορμησεις.ΥΓ :SONY CYBERSHOT DSC S730 ιν ντα χαουζ.Καθοτι ασχετος απο φωτογραφια ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να δειξω σε ενα πιθανο ριβιου,μιας και ειναι απτις φτηνες με μεγαλη ζητηση κι ενα ριβιου της θα ενδιεφερε κοσμο εδω μεσα?
Tsakonas Σεπτέμβριος 2, 2008 #9811 Σεπτέμβριος 2, 2008 gilardino,τωρα που μας τραβηξες την προσοχη,γιατι δεν ανοιγεις ενα πολλ?πχ "να παρατησω την σχολη μου" "να μην την παρατησω" "
gilardino Σεπτέμβριος 2, 2008 #9813 Σεπτέμβριος 2, 2008 φιλοσοφιας-παιδαγωγικης και ψυχολογιας ιωαννινων....των οπισθιων σχολη ειναι...ολοι αυτο λενε μεχρι που το διαπιστωσα και γω....θα παω για αστυνομια του χρονου...εξαλλου αυτο ηθελα απ την αρχη....δεν ειμαι και πολυ του διαβασματος.....edit:καλη ιδεα η δημοσκοπηση αλλα ασ το καλυτερα..την εχω παρει την αποφαση μου....thanks παντως για την προταση....
Tsakonas Σεπτέμβριος 2, 2008 #9814 Σεπτέμβριος 2, 2008 μα αμα ειναι τοσο του πωλου οσο λες,κατσε να παρεις το πτυχιο και ταυτοχρονα πηγαινεις για καπ,να παιρνεις κι αδειουλες πχ (φανταζομαι δεν πηγαινεις σε ΑΕΙ για να γινεις αστυνομικος ε?)....στο κατω κατω,αν το παρεις,θα εχεις και εξτρα επιδοματα λογω πτυχιου στην αστυνομια...μην το πετας ετσι...
gilardino Σεπτέμβριος 2, 2008 #9815 Σεπτέμβριος 2, 2008 καλως....θα το σκεφτω.....εξαλλου τωρα στην εξεταστικη σεπτεμβριου θα τα δωσω τα μαθηματα που χρωσταω και μετα βλεπουμε....ευχαριστω για τη συμβουλη....
dellman Σεπτέμβριος 2, 2008 #9816 Σεπτέμβριος 2, 2008 σε ποια ήσουν ; Btw, ξέρει κανείς ποια είναι (αν υπάρχει) η αντιπροσωπεία της MSI στην Ελλάδα ;octabit
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 2, 2008 #9818 Σεπτέμβριος 2, 2008 Εγω την κανω σε ενα χρονο περιπου για μονιμα εξωτερικο (Αγγλια) Η κατασταση εδω οσο παει και χειροτερευει και μολις τακτοποιησω καποια οικογενειακα ζητηματα βουρ για εξω!
THE GOD Σεπτέμβριος 2, 2008 #9819 Σεπτέμβριος 2, 2008 Εγω την εκανα πριν 9 χρονια για Αμερικη αφου εβλεπα και εγω φτωχους ανθρωπους να γινοντε φτωχοτερη,ειπα αντε γεια και τωρα εχω και σπιτι δικο μου στιν Αμερικη και το αμαξακι μου και τα ολα μου,που αν καθομουνα εδω δεν θα ειχα καταφερει τιποτα,αφτα τα 9 χρονια.
ManosRK Σεπτέμβριος 2, 2008 #9820 Σεπτέμβριος 2, 2008 Έτσι κι εγώ μαν εδω πια ΔΕΝ αντέχεται ειλικρινά P.S. ΩΡΑΙΟΣ THE GOD!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.