Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

@ξαδερφος...

Με προεδρους τον Ρεμο και τον Μακη πιστευω οτι θα πανε πολυ καλα οι γριες!

Αμα χανετε θα βγαζει ο Μακης κανα ρεπορταζ για βρωμιες της αντιπαλης ομαδας και θα καθαριζετε τα ματσακια στα χαρτια!

Αμα κερδιζετε θα πηγαινετε "μιση τιμη/κοψοχρονια" στον Ρεμο για πανυγηρια.

Μια χαρα σας εκατσε. :hehe:

Καθίστε και λιώστε στις πόλεις, 22 βαθμοί το βραδάκι στο χωριό και ύπνο με σεντονάκι :p

[off topic]

Δεν θελω να φανω κακος και δεν εχω κανενα προβλημα με την υπαρξει του thread.

Τις προαλλες μου εγινε παρατηρηση γιατι ποσταρα μουσικα νεα σε τεχνολογικο φορουμ. Φαινεται το ποδοσφαιρο ειναι πιο κοντα στα PC τελικα.

[/off topic]

[off topic]

Δεν θελω να φανω κακος και δεν εχω κανενα προβλημα με την υπαρξει του thread.

Τις προαλλες μου εγινε παρατηρηση γιατι ποσταρα μουσικα νεα σε τεχνολογικο φορουμ. Φαινεται το ποδοσφαιρο ειναι πιο κοντα στα PC τελικα.

[/off topic]

Ποιος μαναμ σου έκανε παρατήρηση;

Καλα δεν την παλευεις ε ;

Το ποστ το εκανα στο ΠΑΟ - ΑΕΚ thread.

Εγραψα offtopic γιατι αυτο που ειπα δεν ειχε σχεση με το topic του ποδοσφαιρικο αγωνα. (Καφενειο των φιλαθλων το καναμε -- θα μπορουσε να πει κανεις )

[ΠΟΘ] [/ΠΟΘ] ειναι διαφορετικό με το [off topic] [/off topic]

Τελος παντως, δεν μου πεφτει λογος, Moderator εισαι οτι θες κανεις, δεν μπορω να σου πω τιποτα.

[wickedweasel]Ti είναι αυτά που πουλάνε ? Ότι κουρελάκι περισσεύει από Victoria Secret το παίρνουν αυτοί και το κάνουν μαγιό ? [/wickedweasel]

Καλα δεν την παλευεις ε ;

Το ποστ το εκανα στο ΠΑΟ - ΑΕΚ thread.

Εγραψα offtopic γιατι αυτο που ειπα δεν ειχε σχεση με το topic του ποδοσφαιρικο αγωνα. (Καφενειο των φιλαθλων το καναμε -- θα μπορουσε να πει κανεις )

[ΠΟΘ] [/ΠΟΘ] ειναι διαφορετικό με το [off topic] [/off topic]

Τελος παντως, δεν μου πεφτει λογος, Moderator εισαι οτι θες κανεις, δεν μπορω να σου πω τιποτα.

Και ποιος σου είπε εσένα ότι μπορείς να βάζεις ένα [offtopic] και να λες ότι γουστάρεις σε κάποιο θέμα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.