Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δεν έχει, το ξέρω. Είναι κρίμα να καίνε τα δάση. Τελείως άλλη αίσθηση όταν σε περιτριγυρίζει το πράσινο.

ΠΑΟ-ΣΠΑΡΤΑ 0-0 45'
Τελείως άλλη αίσθηση όταν σε περιτριγυρίζει το πράσινο.

Και η Σπάρτα το ίδιο αισθάνεται...

βρειτε ποσοι αμπαλοι παιζουν σ αυτο το ματς και κερδιστε δωρο ενα ταξιδι στη μαδαγασκαρη.....

Ποσο σιγουροι ειμαστε οτι το 19χρονο και το 18χρονο παιρνανε ναρκωτικα και δεν ηταν απλα 2 κοπελλες που εριξαν πιττα στον Φαρμα το προηγουμενο βραδυ και γιαυτο καλεσε τους τσος-μπα-δες?

Δοκάρι, μάστορα...

Εσκεμμενο ομως ρε γιγαντα.

Εχετε πιασει κοινωνικο-οικονομικη συζητηση διπλα και ειπα να μην σας το χαλασω.

Αυτο το εχεις δει με τα ματια σου?

Το εχω ακουσει σε εκδοχες με Πολιτικους Μηχανικους και Αρχιτεκτονικης.

Διακρινω 2 περιπτωσεις...

ή Ειναι urban legend, καποιος το σκεφτηκε σαν ανεκδοτο και ψαρωσαν ολοι

ή ειναι franchise και λειτουργει σε διαφορες πολεις της Ελλαδας ο "πτυχιουχος σουβλατζης".

Ναι εχω αγορασει και σουβλακι κ ολας. Ειναι ενα μαγαζι 5 φορες πιο μικρο απο την τουαλετα στο σπιτι μου. Εχει μπει στο ρεκορ γκινες για το πιο μικρο μαγαζι στον κοσμο. Δεν χοράς να περασεις:p Πραγματικα πολυ μικρο. Ο τυπος που το εχει, ηταν οπως λεει φοιτητης ιατρικης. Πηρε πτυχειο και δουλεια δε βρηκε. Οποτε ανοιξε το σουβλατζιδικο, εκανε φωτοτυπια το πτυχιο του και με αυτο τυλιξε τον γύρο :p Τωρα νομιζω του εκαναν μυνηση γιατι ειναι παράνομο.

Η βλακεία του Έλληνα (και του κάθε φίλαθλου)

ο βαζελος τα πηρε με την προκριση

Ποιός ? Τι?

Ο Τζιγγερ και ο Πατέρας τα πήραν.

Γιατί?

Για να τα βάλουν στην ομάδα?

Φυσικά οχι.

Κανένας επιχειρηματίας , δεν μπαίνει σε μια επιχείρηση για να βγεί με ζημιά έτσι επειδή είναι η ομάδα του!

Όλοι τους κερδίζουν.

Συνέχεια. Από τα εισητήρια, απο τους χορηγούς, απο τα κανάλια , απο την uefa.

Βγάζουν συνέχεια όλοι.

ΜΕΤΟΧΟΙ , ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ .

καμία ομαδα, κανένα σύμβολο.

Λεφτά και μόνο!!

__

Δν μπορώ να καταλάβω γιατί πέρνουν τόσα δυσ. οι παίκτες? Γιατί? για να προπονούντε 2 ώρες την μέρα και να πηγαίνουν ταξίδια??

Τοοοσα πολλά λεφτά?? Τοοοση κοροιδιά???

ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ..

Μας τα πέρνουν και εμείς πορωνόμαστε.

Μας τα πέρνουν και εμείς νομίζουμε οτι θα έρθει ο Κακα. (και που να έρθει? αυτός θα τα παρει τα λεφτά οχι εσυ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.