Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Βγαινει το φυτο στην τελεοραση να' ουμ με 3χ 20αρια, ενα 19.8 κι ενα 19.(κατι) , πρωτη σε μια Ιατρικη και δινει την κλασσικη απαντηση... "Ε οχι, ειχα μια ισορροπια και δεν εχασα καθολου και τις εξοδους μου και την διασκεδαση..."

Βασικα δεν εχω κανενα προβλημα με το κοριτσακι, και μπορει να λεει αληθεια, και με γεια της με χαρα της, αλλα δεν γινεται ΚΑΘΕ χρονια, να ρωτανε τον/την πρωτο/πρωτο "τι προσπαθειες/θυσιες εκανε και ποσες βραδιες δισκεδασης εχασε" και ΚΑΘΕ φορα να παιρνει την ιδια απαντηση...

ΟΥΡΤ αντε να κανετε φωτοσυνθεση :p

Δηλαδη εγω ειμαι τοσο ντουβαρι/αχρηστος/ασυγκεντρωτος/ανοργανωτος που και τις εξοδους μου "εχασα και ελιωσα για να γραψουμε ενα κ$λο-15 μ.ο. κι εσεις δεν θυσιαζετε τιποτα και γραφετε 20... Yeah right!

Θυμαμαι ειχα γραψει ενα 19.κατι στην Χημεια και πιο πολυ θυμαμαι τι μανικι ειχα φαει για να το γραψω αυτο.

Βγαινει το φυτο στην τελεοραση να' ουμ με 3χ 20αρια, ενα 19.8 κι ενα 19.(κατι) , πρωτη σε μια Ιατρικη και δινει την κλασσικη απαντηση... "Ε οχι, ειχα μια ισορροπια και δεν εχασα καθολου και τις εξοδους μου και την διασκεδαση..."

Βασικα δεν εχω κανενα προβλημα με το κοριτσακι, και μπορει να λεει αληθεια, και με γεια της με χαρα της, αλλα δεν γινεται ΚΑΘΕ χρονια, να ρωτανε τον/την πρωτο/πρωτο "τι προσπαθειες/θυσιες εκανε και ποσες βραδιες δισκεδασης εχασε" και ΚΑΘΕ φορα να παιρνει την ιδια απαντηση...

ΟΥΡΤ αντε να κανετε φωτοσυνθεση :p

Δηλαδη εγω ειμαι τοσο ντουβαρι/αχρηστος/ασυγκεντρωτος/ανοργανωτος που και τις εξοδους μου "εχασα και ελιωσα για να γραψουμε ενα κ$λο-15 μ.ο. κι εσεις δεν θυσιαζετε τιποτα και γραφετε 20... Yeah right!

Θυμαμαι ειχα γραψει ενα 19.κατι στην Χημεια και πιο πολυ θυμαμαι τι μανικι ειχα φαει για να το γραψω αυτο.

Πεστααααααααααααααα:clap:

Μα φυσικά και έχει δίκιο!Το παν είναι να μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα πας καλά.Άρα μάλλον πήγαινε χαλαρή. :laughing:

πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να θες να γινεις γιατρος στην ελλαδα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα. κριμα το διαβασμα

Θυμαμαι ειχα γραψει ενα 19.κατι στην Χημεια και πιο πολυ θυμαμαι τι μανικι ειχα φαει

Τώρα γιατί μπλέκεις την δουλειά με την διασκέδαση;

Γιατι ρε συ ea6gka ; Αν ανοιξει ενα ιδιωτικο ιατρειο ;

Αν και απο την αλλη ξερω ενα σουβλατζιδικο στην Εγνατια το οποιο εδινε πιτα γυρο και τυλιγμενο σε πτυχιο ιατρικης.

Αν και απο την αλλη ξερω ενα σουβλατζιδικο στην Εγνατια το οποιο εδινε πιτα γυρο και τυλιγμενο σε πτυχιο ιατρικης.

Αυτο το εχεις δει με τα ματια σου?

Το εχω ακουσει σε εκδοχες με Πολιτικους Μηχανικους και Αρχιτεκτονικης.

Διακρινω 2 περιπτωσεις...

ή Ειναι urban legend, καποιος το σκεφτηκε σαν ανεκδοτο και ψαρωσαν ολοι

ή ειναι franchise και λειτουργει σε διαφορες πολεις της Ελλαδας ο "πτυχιουχος σουβλατζης".

@ ea6gka:

Δε ξερω για σενα, αλλα εγω εχω γνωρισει ελαχιστους 18ρηδες που πραγματικα ξερουν τι θελουν να κανουν, κι αυτοι με τη σειρα τους μολις μπουν στην σχολη τους, κατα 60% αλλαζουν γνωμη.

Τα μηχανογραφικα συμπληρωνονται με βαση το πρεστιζ και με τις βασεις απο την υψηλοτερη στην χαμηλοτερη και οχι με βαση την αγορα εργασιας και την επαγγελματικη/οικονομικη αποκατασταση.

Μα φυσικά και έχει δίκιο!Το παν είναι να μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα πας καλά.Άρα μάλλον πήγαινε χαλαρή. :laughing:

Αντε και εχεις δικιο για την συγκεκριμενη κοπελλα. Καθε χρονια, η ιδια καραμελα ρε π$%#η μου απο το αρχι-φυτο (πρωτο των πρωτων)???

ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΨΗΝΕΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ....αυτο πηγαινει στο γειτονα μου

SLN, αποτυχημένη πλάκα κάνω!Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι κάθε φορά που τα βλέπω γιατί κι εγώ ο ίδιος γνωρίζω τι έχω θυσιάσει για να μπω στο πανεπιστήμιο αλλά και να βγώ από αυτό (άσχετο, πριν ένα μήνα τελείωσα και ακόμα πετάγομαι στον ύπνο μου τα βράδια επειδή δήθεν κόπηκα στο τελευταίο μάθημα! :rofl:).

Γιατί ρε παιδιά, δεν έιναι εξοδος τα Χριστούγεννα, η γιορτή της Χριστίνας (κάθονται στο ίδιο θρανίο) ή την 25η Μαρ. που πάει στον θείο Βαγγέλη για τα χρόνια πολλά ? Η μήπως το πάσχα στην αυλή του παππού στο χωριό που πάλι έχει σφάξει το καλύτερο αρνι ?

Ξέχασα και τον καφέ μετά την παρέλαση την 28η και ας πονάνε τα χέρια από την σημαία.

Ποιος είναι ο σχολιαστής-ποιητής της ΝΕΤ στο ματς του ΠΑΟ? Δε μιλάω για τον Παπαδημητρίου, αλλά τον άλλο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.