VIL Αύγουστος 26, 2008 #9505 Αύγουστος 26, 2008 Θα προτιμούσα ο σκύλος να ήταν Ροτβαιλερ-Ντοπερμαν-πιτμπουλ
hayabusa Αύγουστος 26, 2008 #9508 Αύγουστος 26, 2008 άψογα Bill...αν και όταν δεν φυσάει είναι ανυπόφορα
SLN Αύγουστος 26, 2008 #9510 Αύγουστος 26, 2008 Βγαινει το φυτο στην τελεοραση να' ουμ με 3χ 20αρια, ενα 19.8 κι ενα 19.(κατι) , πρωτη σε μια Ιατρικη και δινει την κλασσικη απαντηση... "Ε οχι, ειχα μια ισορροπια και δεν εχασα καθολου και τις εξοδους μου και την διασκεδαση..." Βασικα δεν εχω κανενα προβλημα με το κοριτσακι, και μπορει να λεει αληθεια, και με γεια της με χαρα της, αλλα δεν γινεται ΚΑΘΕ χρονια, να ρωτανε τον/την πρωτο/πρωτο "τι προσπαθειες/θυσιες εκανε και ποσες βραδιες δισκεδασης εχασε" και ΚΑΘΕ φορα να παιρνει την ιδια απαντηση... ΟΥΡΤ αντε να κανετε φωτοσυνθεση Δηλαδη εγω ειμαι τοσο ντουβαρι/αχρηστος/ασυγκεντρωτος/ανοργανωτος που και τις εξοδους μου "εχασα και ελιωσα για να γραψουμε ενα κ$λο-15 μ.ο. κι εσεις δεν θυσιαζετε τιποτα και γραφετε 20... Yeah right! Θυμαμαι ειχα γραψει ενα 19.κατι στην Χημεια και πιο πολυ θυμαμαι τι μανικι ειχα φαει για να το γραψω αυτο.
Dr.Paneas Αύγουστος 26, 2008 #9511 Αύγουστος 26, 2008 Βγαινει το φυτο στην τελεοραση να' ουμ με 3χ 20αρια, ενα 19.8 κι ενα 19.(κατι) , πρωτη σε μια Ιατρικη και δινει την κλασσικη απαντηση... "Ε οχι, ειχα μια ισορροπια και δεν εχασα καθολου και τις εξοδους μου και την διασκεδαση..."Βασικα δεν εχω κανενα προβλημα με το κοριτσακι, και μπορει να λεει αληθεια, και με γεια της με χαρα της, αλλα δεν γινεται ΚΑΘΕ χρονια, να ρωτανε τον/την πρωτο/πρωτο "τι προσπαθειες/θυσιες εκανε και ποσες βραδιες δισκεδασης εχασε" και ΚΑΘΕ φορα να παιρνει την ιδια απαντηση... ΟΥΡΤ αντε να κανετε φωτοσυνθεση Δηλαδη εγω ειμαι τοσο ντουβαρι/αχρηστος/ασυγκεντρωτος/ανοργανωτος που και τις εξοδους μου "εχασα και ελιωσα για να γραψουμε ενα κ$λο-15 μ.ο. κι εσεις δεν θυσιαζετε τιποτα και γραφετε 20... Yeah right! Θυμαμαι ειχα γραψει ενα 19.κατι στην Χημεια και πιο πολυ θυμαμαι τι μανικι ειχα φαει για να το γραψω αυτο. Πεστααααααααααααααα:clap:
Bigi Αύγουστος 26, 2008 #9512 Αύγουστος 26, 2008 Μα φυσικά και έχει δίκιο!Το παν είναι να μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα πας καλά.Άρα μάλλον πήγαινε χαλαρή.
ea6gka Αύγουστος 26, 2008 #9513 Αύγουστος 26, 2008 πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να θες να γινεις γιατρος στην ελλαδα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα. κριμα το διαβασμα
Chosen Αύγουστος 26, 2008 #9514 Αύγουστος 26, 2008 Θυμαμαι ειχα γραψει ενα 19.κατι στην Χημεια και πιο πολυ θυμαμαι τι μανικι ειχα φαειΤώρα γιατί μπλέκεις την δουλειά με την διασκέδαση;
Dr.Paneas Αύγουστος 26, 2008 #9515 Αύγουστος 26, 2008 Γιατι ρε συ ea6gka ; Αν ανοιξει ενα ιδιωτικο ιατρειο ;Αν και απο την αλλη ξερω ενα σουβλατζιδικο στην Εγνατια το οποιο εδινε πιτα γυρο και τυλιγμενο σε πτυχιο ιατρικης.
SLN Αύγουστος 26, 2008 #9516 Αύγουστος 26, 2008 Αν και απο την αλλη ξερω ενα σουβλατζιδικο στην Εγνατια το οποιο εδινε πιτα γυρο και τυλιγμενο σε πτυχιο ιατρικης. Αυτο το εχεις δει με τα ματια σου? Το εχω ακουσει σε εκδοχες με Πολιτικους Μηχανικους και Αρχιτεκτονικης. Διακρινω 2 περιπτωσεις... ή Ειναι urban legend, καποιος το σκεφτηκε σαν ανεκδοτο και ψαρωσαν ολοι ή ειναι franchise και λειτουργει σε διαφορες πολεις της Ελλαδας ο "πτυχιουχος σουβλατζης". @ ea6gka: Δε ξερω για σενα, αλλα εγω εχω γνωρισει ελαχιστους 18ρηδες που πραγματικα ξερουν τι θελουν να κανουν, κι αυτοι με τη σειρα τους μολις μπουν στην σχολη τους, κατα 60% αλλαζουν γνωμη. Τα μηχανογραφικα συμπληρωνονται με βαση το πρεστιζ και με τις βασεις απο την υψηλοτερη στην χαμηλοτερη και οχι με βαση την αγορα εργασιας και την επαγγελματικη/οικονομικη αποκατασταση. Μα φυσικά και έχει δίκιο!Το παν είναι να μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα πας καλά.Άρα μάλλον πήγαινε χαλαρή. Αντε και εχεις δικιο για την συγκεκριμενη κοπελλα. Καθε χρονια, η ιδια καραμελα ρε π$%#η μου απο το αρχι-φυτο (πρωτο των πρωτων)???
ea6gka Αύγουστος 26, 2008 #9517 Αύγουστος 26, 2008 ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΨΗΝΕΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ....αυτο πηγαινει στο γειτονα μου
Bigi Αύγουστος 26, 2008 #9518 Αύγουστος 26, 2008 SLN, αποτυχημένη πλάκα κάνω!Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι κάθε φορά που τα βλέπω γιατί κι εγώ ο ίδιος γνωρίζω τι έχω θυσιάσει για να μπω στο πανεπιστήμιο αλλά και να βγώ από αυτό (άσχετο, πριν ένα μήνα τελείωσα και ακόμα πετάγομαι στον ύπνο μου τα βράδια επειδή δήθεν κόπηκα στο τελευταίο μάθημα! ).
TifoziF1 Αύγουστος 26, 2008 #9519 Αύγουστος 26, 2008 Γιατί ρε παιδιά, δεν έιναι εξοδος τα Χριστούγεννα, η γιορτή της Χριστίνας (κάθονται στο ίδιο θρανίο) ή την 25η Μαρ. που πάει στον θείο Βαγγέλη για τα χρόνια πολλά ? Η μήπως το πάσχα στην αυλή του παππού στο χωριό που πάλι έχει σφάξει το καλύτερο αρνι ?Ξέχασα και τον καφέ μετά την παρέλαση την 28η και ας πονάνε τα χέρια από την σημαία.
deninho Αύγουστος 26, 2008 #9520 Αύγουστος 26, 2008 Ποιος είναι ο σχολιαστής-ποιητής της ΝΕΤ στο ματς του ΠΑΟ? Δε μιλάω για τον Παπαδημητρίου, αλλά τον άλλο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.