Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

περιμένεις 10 λεπτά σαν πεοκρούστης στην αναμονή για τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, το σηκώνουν και χωρίς να πουν τπτ σε βάζουν ξανά στην αναμονή, και περιμένεις άλλα 9 λεπτά... Αν βρίσω, όταν και αν απαντήσουν ποτέ, θα φταίω;

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
περιμένατε κάτι λιγότερο ; :D

Όχι αλλά υπάρχουν και οι αστάθμητοι :devil: παράγοντες (βλέπε το ιβέντ στο Πλαίσιο).

Πώς πάει το ασύρματο?:clap:

Πάει και ο Ρίμπο...

Στο τέλος εγώ θα παίξω στην ΑΕΚ, μα όλοι φεύγουνε?

Ψήνεσε να κατέβουμε να παίξουμε στο basket?

Εγώ παίζω playmaker.

Αλλά δεν ξέρω που θα με βάζει ο Φλεβαράκης

Πάει και ο Ρίμπο...

Τι λες ΑΕΚ ποια ΑΕΚ?:innocent::hehe:

Πάει και ο Ρίμπο...

Πρεπει να του δινουν πολλα λεφτα.. Στον ετο του εκαναν προταση κ τυου διναν 30εκατομμυρια

θελω να βρεξει να κρυωσει να χιονισει να κοιμηθω με διπλες κουβερτες δε παει αλλο εχω ΣΚΑΣΕΙ...

θελω να βρεξει να κρυωσει να χιονισει να κοιμηθω με διπλες κουβερτες δε παει αλλο εχω ΣΚΑΣΕΙ...

+οο

Πεστα ... κεντρο Αθηνα που δουλευω να δεις τι γινεται. Σημερα πηγα Πλαισιο με τα ποδια απο την σταση Πανεπιστημιο του μετρο και εκανα μπανιο. Φταιω εγω να σκαω μετα στην δουλεια με βερμουδα και παντοφλα?

Υπάρχουν και χειρότερα! Αντε να είσαι στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας λίγο εξω απο την Renault, και να εύχεσαι αντι να είχες ανοίξει τα παράθυρα, να είχες ανοίξει το καλοριφέρ στο τέρμα ζεστό... Ελεος... Σημερα μου φάνηκε πως ηταν η χειρότερη ημέρα...

Υπάρχουν και χειρότερα! Αντε να είσαι στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας λίγο εξω απο την Renault, και να εύχεσαι αντι να είχες ανοίξει τα παράθυρα, να είχες ανοίξει το καλοριφέρ στο τέρμα ζεστό... Ελεος... Σημερα μου φάνηκε πως ηταν η χειρότερη ημέρα...

Νταξει η χειροτερη δεν ητανε... Καπου στον Ιουλιο την ειχα πετυχει την χειροτερη, αλλα ηταν σιγουρα ψιλοαπελπισια...

Βγηκαμε μιση ωρα να πιουμε μια μπυριτσα (κατα τις 4) 200 μετρα απο την δουλεια και στα πρωτα 50 μετρα που βγηκα απο το κτηριο ηθελα να ξαναμπω μεσα να δουλεψω!

Παντως εγω να χτυπιεστε κατω... βροχες και χιονια δεν θελω ρε ξενερωτοι!

Summer 4 evah!:hehe:

Ετσι. Τωρα αν επιμενετε να γουστάρετε το κρύο, θα αναγκαστώ να σας δείξω φωτογραφίες μου με χαβανεζικο πουκαμισακι και σαγιονάρα... Λυπάμαι που βάζω μπρος τα μεγάλα οπλα αλλα δε μου αφηνετε αλλη επιλογή :p

καλό το κρύο, αλλά έχει ένα μείον. Οι κοπέλες ντύνονται όλο και περισσότερο. Η καλύτερη εποχή είναι η άνοιξη: Αρκετή ζέστη για πιο ελαφρύ ντύσιμο, αλλά όχι εξουθενωτική :p

καλό το κρύο, αλλά έχει ένα μείον. Οι κοπέλες ντύνονται όλο και περισσότερο. Η καλύτερη εποχή είναι η άνοιξη: Αρκετή ζέστη για πιο ελαφρύ ντύσιμο, αλλά όχι εξουθενωτική :p

PWNED χαχα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.