Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Στη Ξανθη ειναι , λιγο μακρια σου :D

Αυτοι πιλοτοι πυροσβεστικων κανουν μπαμ οτι ειναι απο την ΠΑ , λες και οδηγανε ΒΜΧ τα πανε...νομιζα πως θα καρφωθει ενας...

Τους έχω δει πώς δουλεύουν και καταλαβαίνω τι λες. Οι τύποι είναι απίστευτοι.

Και μια τελείως άκυρη φωτογράφια μου :tomato: απο το χθεσινοβραδυνο Ibiza παρτάκι του BEST στο Kalua, Πόρτο Ράφτη.... στα decks o gpal...

(gbak επρεπε να ήσουν ρεεεε.. )

hg7zqvj25dapsilvdy38.jpg

καλησπέρα από την πανέμορφη Μύκονο :D

Όντας στο σπίτι μου ( καθότι Μυκονιάτης) βρέθηκε κάποιος καλός γείτονας να μου παραχωρήσει ασύρματα λίγο από το δίκτυο του...

Πάντως έπαθα πλάκα, μιλάμε ότι έχει γεμίσει ο τόπος ασύρματα δίκτυα :blink::D

!@#$%^&*()((*(&^%$#@#$%^

δεν μπορούμε να παίξουμε ένα σωστό dota....

ο άλλος έκανε δυο φορες σε sd leave γιατί δεν πήρε καλο hero!!!

τα τελευταία 168116384163846 game που έπαιξα χαλάστηκαν από ζώα

χάθηκαν τα αλλα map?

Ρε παιδιά κάντε μου μια χάρη please...

Όποιοι 5 θέλουν ας κατεβάσουν αυτό το file από free user...http://rapidshare.com/files/125449262/The17Heroes_-_CT1_Hellbound_Patch_v1.5.exe

Θέλω ακόμα 5 points για να πάρω ένα one-month premium :D Κερνάω μια τσίχλα σε όποιους το κάνουν :hehe:

btw Αυτό είναι το λινκ για το κατέβασμα του Lineage server που έχουμε ανοίξει εγώ κι ο TK-Master, όσοι πιστοί του αθλήματος προσέλθετε :p

κανένα μικρότερο file δεν παίζει ρε φίλος?

αν είναι μικρότερο ευχαρίστως γιατί κατεβάζω είδη πολλά

όπα όπα σε βλέπω πήρες φορα και σε φοβάμαι

κανόνας νούμερο ένα δεν κατεβάζουμε ποτε παράνομα,μονο νόμιμα αρχεία

τα παράνομα τα δανειζόμαστε

ρε με το πεκινο...παει το τελικος μπασκετ..........!@#^%@$&*%#*&

Ναι ρε... κι ήταν ζόρικο ματς διάβασα...! Λογικά θα το δείξει video το βράδυ καμμιά ΝΕΤ, ΕΤ3.

Αυτοί οι κινέζοι το ξεφτύλισαν... εντάξει είναι πολλοί, το εμπεδώσαμε!!!

thx nick :D account is here... δεν χρειάζεται αν δεν θέλετε να το κατεβάσετε άλλο αν δεν καίγεσται. Ευχαριστώ :)...

Γιατί είμαι παράνομος ρε μεγάλε ? λολ Το game είναι official δεν το κατεβάζουμε ''σπασμένο'', τους στέλνουμε στο νόμιμο. Απλά ο σέρβερ είναι δικός μας, βγες να δείς πόσοι σέρβερς υπάρχουν λολ, γεμάτο το νετ και αν θες την γνώμη μου αυτό γίνεται και με την ΣΙΓΟΥΡΗ ανοχή των developers, δεν τους συμφέρει αλλιώς ;)

Btw Ο server μας είναι 2nd best στην Ελλάδα γιατί τον έχουμε βάλει σε sites που ψηφίζει κόσμος (εντός κι εκτός) και κάθε μήνα όλο κι ανεβαίνουμε :D

δεν με κατάλαβες

δεν είπα όχι είναι τίποτα παράνομο απλά ο αστρολάβος με στραβοκοίταξε όταν είπα ότι κατεβάζω είδη αρκετά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.