Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Το πηρες ολιγον τι στραβα.

Anyway, καλα να ειμαστε. Απλα εμενα δεν με ικανοποιει να ειμαστε στην 4αδα (ουτε καν στην 1η θεση) σε σχεση με τον πληθυσμο μας. Αυτα ειναι παρηγορια στον αρρωστο. Ουτε θα με ικανοποιουσε να εβλεπα μπασκετ "Λιμοζ" και να βγαιναμε ψηλα.

Επειδη ομως βλεπω τι μπασκετ παιζουμε ΑΛΛΑ παραλληλα ΚΑΙ τι μπασκετ παιζουνε οι αλλοι γιαυτο ειμαι συγκρατημενος στις ελπιδες μου. Θεωρω οτι η Αργεντινη παιζει πολυ καλα αλλα το στυλ παιχνιδιου τους μας ταιριαζει (αντιθετα με την Ισπανια που ειναι πανω απο μας). Καλη τους επιτυχια αυριο και μακαρι να μπουμε στην 4αδα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Βεβαίως και να είμαστε καλά όλοι μας.

Να περάσουμε αύριο με το καλό (γιατί τα βλέπω δύσκολα) και μετά βλέπουμε.

Και να μην ξεχνάμε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.(Εάν είναι και το όνομα της πεθερά σου ε τότε άστα να πάνε:rofl:)

Καλημέρα hayabusaκο.:)

Ρε δεν υπαρχει αυτο το ατομο....

Αρχιζω να πιστευω οτι η δουλεια του ειναι να καθεται στο MSN και να αλλαζει το custom title του μετρωντας αντιστροφα τα λεπτα....

Θελω κι εγω τετοια δουλεια στην Ιρλανδια!!!!

Αρχιζω να πιστευω οτι η δουλεια του ειναι να καθεται στο MSN και να αλλαζει το custom title του μετρωντας αντιστροφα τα λεπτα....

LOOOOOOOOOOL! :hehe:

Έχω πολλούς τέτοιους φίλους!!! :D

τον έχεις και εσύ στο MSN αυτόν τον χαραμοφάη ε ; :hehe:

Για τον Dubber λες ε; :hehe:

επιτέλους, κατάφερα να κάνω την καταραμένη την κάρτα τηλεόρασης (Pinnacle hybrid pro stick 320e) να δουλέψει με τα vista ! ! !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.