hayabusa Αύγουστος 18, 2008 #9261 Αύγουστος 18, 2008 Μπράβο ρε Ζαννή ωραίος, στην Πάρο είσαι? Mπα...Μοσχάτο για μερικές μερούλες και μετά Μύκονος που έχω να πάω 1-2 χρόνια και μου έχει λείψει (Μυκονιάτης κακοπροαίρετα πλάσματα.... )
VIL Αύγουστος 18, 2008 #9262 Αύγουστος 18, 2008 Mπα...Μοσχάτο για μερικές μερούλες και μετά Μύκονος που έχω να πάω 1-2 χρόνια και μου έχει λείψει (Μυκονιάτης κακοπροαίρετα πλάσματα.... ) Εμείς δεν είμαστε η ντρήμ τήμ; Γιατί δέν είμαστε?
jpavly Αύγουστος 18, 2008 Author #9263 Αύγουστος 18, 2008 ":hehe:" -> Γελάω, είπα κάτι αστείο. Σταματήστε να το βάζετε κάθε λίγο και λιγάκι, είναι σπαστικό ffs!
astrolabos Αύγουστος 18, 2008 #9264 Αύγουστος 18, 2008 ":hehe:" -> Γελάω, είπα κάτι αστείο. Σταματήστε να το βάζετε κάθε λίγο και λιγάκι, είναι σπαστικό ffs!
jpavly Αύγουστος 18, 2008 Author #9268 Αύγουστος 18, 2008 ΠΟΘ αργότερα πάλι, συνέχεια των posts σας στα MSN σας.
SLN Αύγουστος 18, 2008 #9270 Αύγουστος 18, 2008 Γιατί δέν είμαστε?Πες μου οτι κανεις πλακα... Μονο αυτο πες μου! ΤΕΛΟΣ!
DJD Αύγουστος 18, 2008 #9271 Αύγουστος 18, 2008 άμα κάτι θέλει να πάει στραβά.. θα το πάει μέχρι εκεί που του $%#@$%@ η #$!@#@# αλλά και στη τελική τι με νοιάζει.. υπερωρίες γράφω
VIL Αύγουστος 18, 2008 #9272 Αύγουστος 18, 2008 Πες μου οτι κανεις πλακα... Μονο αυτο πες μου! ΤΕΛΟΣ! Εάν το πάρεις πληθυσμιακά και το συγκρίνεις με άλλες χώρες και με αθλητές που ασχολούνται με το άθλημα και συνδυάσεις τις επιτυχίες τότε πές μας τι βγαίνει. Παρ όλα αυτά εμείς εδώ κάτω έχουμε άλλο Άθλημα
SLN Αύγουστος 18, 2008 #9277 Αύγουστος 18, 2008 Εάν το πάρεις πληθυσμιακά και το συγκρίνεις με άλλες χώρες και με αθλητές που ασχολούνται με το άθλημα και συνδυάσεις τις επιτυχίες τότε πές μας τι βγαίνει.Παρ όλα αυτά εμείς εδώ κάτω έχουμε άλλο Άθλημα Δυστυχως ομως οι ομαδες και τα μεταλλια και στην τελικη ο αγωνας και ο παικτης που βλεπεις δεν βγαινουν με βαση πλυθυσμιακα στατιστικα. Κι εμενα μου αρεσει το μπασκετ που παιζουμε, αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχτω ποια ειναι η καλυτερη ομαδα σε ποιοτητα, (στεγνα και ομορφα χωρις πλυθυσμιακα και στατιστικα κυαλια). Αν εμεις παιζουμε ομορφη και ελκυστικη αμυνα (κλεψιματα/παγιδες κλπ κλπ) τοτε θα επρεπε να λατρεψεις την αμυνα που μας επαιξαν οι αμπαλεοι-οεο στον 3ο αγωνα. Αντιθετως ηταν ολοι υποπτοι και ντοπε επειδη επαιζαν overplay αμυνα 40 λεπτα. Αν εσυ πιστευεις οτι κερδισαμε πριν 2 χρονια μια ΚΑΤΩΤΕΡΗ ομαδα, τοτε δεν θα επρεπε να πανηγυρισεις την νικη μας περισσοτερο απο το Ανγκολα-Ελλαδα. Νομιζω ομως οτι τη πανηγυρισες περισσοτερο? Γιατι? Αφου εμεις ειμαστε η dream team. Τεσπα δεν εχει νοημα η παραπανω κουβεντα. Ετσι κι αλλιως "Δεν ειναι μονο τι σου δειχνω, ειναι τί μπορεις να δεις"
VIL Αύγουστος 18, 2008 #9278 Αύγουστος 18, 2008 Έχεις δίκιο ΤΕΛΟΣ.ΕΔΙΤ.Αλλά μην με υποτιμάς έτσι, με την τελευταία σου πρόταση.
SLN Αύγουστος 18, 2008 #9279 Αύγουστος 18, 2008 Έχεις δίκιο ΤΕΛΟΣ.ΕΔΙΤ.Αλλά μην με υποτιμάς έτσι, με την τελευταία σου πρόταση. Δεν ειναι υποτιμιτικο. Ειναι κολλημα που πιθανον εχεις. Το κολλημα δεν ειναι απαραιτητα υποτιμητικο. Ειναι κατι το οποιο ολοι το εχουμε με διαφορα πραγματα, (κι εγω με την εθνικη ομαδα του μπασκετ -και μονο ) αλλα δεν με εμποδιζει απο το να μπορω να δω 5 πραγματα. Εδω ενα καρο νοματαιοι πιστευαν πραγματικα οτι στην Αυστρια η Ελλαδα πηγαινε για το repeat... Δεν ειπα τιποτα τυπου "Ποσων χρονων εισαι?", "Εχεις δει κανενα αγωνα μπασκετ?" και λοιπες αρλουμπες που λεγονται καθαρα για υποτιμητικους λογους. Τεσπα σορρυ αν σε προσβαλλα αλλα δεν ειχα καμμια τετοια προθεση. Απλα το να απαξιωνεις μια ολοκληρη σχολη μπασκετ με ατακες "Εμεις ειμαστε η dream team γιατι... ειμαστε λιγοτεροι" ακουγεται καπως αφελες να μην πω κοινοτυπο και κομπλεξικο.
VIL Αύγουστος 19, 2008 #9280 Αύγουστος 19, 2008 Δεν ειναι υποτιμιτικο.Ειναι κολλημα που πιθανον εχεις. Το κολλημα δεν ειναι απαραιτητα υποτιμητικο. Ειναι κατι το οποιο ολοι το εχουμε με διαφορα πραγματα, (κι εγω με την εθνικη ομαδα του μπασκετ -και μονο ) αλλα δεν με εμποδιζει απο το να μπορω να δω 5 πραγματα. Εδω ενα καρο νοματαιοι πιστευαν πραγματικα οτι στην Αυστρια η Ελλαδα πηγαινε για το repeat... Δεν ειπα τιποτα τυπου "Ποσων χρονων εισαι?", "Εχεις δει κανενα αγωνα μπασκετ?" και λοιπες αρλουμπες που λεγονται καθαρα για υποτιμητικους λογους. Τεσπα σορρυ αν σε προσβαλλα αλλα δεν ειχα καμμια τετοια προθεση. Απλα το να απαξιωνεις μια ολοκληρη σχολη μπασκετ με ατακες "Εμεις ειμαστε η dream team γιατι... ειμαστε λιγοτεροι" ακουγεται καπως αφελες να μην πω κοινοτυπο και κομπλεξικο. Κατ αρχήν Καλημέρα σε όλους. Φίλε SLN Συνεχίζεις και με υποτιμάς (παρόλο του σόρρυ) και νομίζω ότι στην κουβέντα μας δέν κάνει καλό. Θα ήθελα να μείνω μόνο στο αθλητικό μέρος και όχι σε χαρακτηρισμούς όπως, κολλημένος , αφελεις, κομπλεξικός. Εκτιμώ ότι στις συζητήσεις παραθέτουμε απόψεις-γνώμες και όχι λεκτικές επιθέσεις-χαρακτηρισμούς στον συνομιλητή μας, διότι τον προσβάλουμε,και γιατί πιθανόν έχουμε αδυναμία εποικοδομητικής και με ευγένεια αντιπαράθεσης για να τον πείσουμε. Παρακολουθώ τα δρώμενα στο μπάσκετ από τα μέσα της 10ετίας του 70 και γνωρίζω αρκετά, τόσα που να μπορώ να λέω ότι μέσα από 10-12 μύρια πληθυσμού μιας χώρας και με μερικές χιλιάδες 2-3 (μπορεί και λιγότεροι ή και περισσότεροι ) που ασχολούνται με το μπάσκετ βεβαίως και είναι ντριμ τιμ η Εθνική ομάδα που βγαίνει και αντιμετωπίζει στα ίσα Εθνικές ομάδες με σαφέστατη υπεροχή και ιδιαίτερα προϊστορία-υπόβαθρο από τεχνικής αλλά ιδιαίτερα ποσότητας αθλητών που ασχολούνται με το άθλημα οι συγκρίσεις αυτές είναι άνισες και υπέρ της μικρότερης χώρας αλλά το γεγονός ότι στεκόμαστε άξια απέναντί τους αυτό τα λέει όλα. Δέν βλέπω κοντόφθαλμα το θέμα φίλε SLN αλλά πιστεύω ότι είμαστε πολλοί που είμαστε (κολλημένοι με την καλή έννοια) με την Εθνικοί μας γνωρίζοντας με τι κολοσσούς παίζει, ισάξια αλλά και πολλές φορές και ανώτερα. Δέν είπα του Αμερικάνους άμπαλους αλλά δεν σου προξενεί εντύπωση οι τρομαχτικές τους επιδώσεις-μυικής μάζας? πιθανόν να με θυμηθείς κάποτε. Αυτά και πάντα στην διάθεσή σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.