Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημερεςςςςς για άλλη μια σύντομη φορά στο internets διότι είμαι σε διακοπές so άντε ciao ξανά!

:hehe: Έλα ντε...Έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ :rofl: κανένα σημείο ζωής ο αχαήρευτος :hehe:

(Ευτυχώς που δεν μπαίνει να το δεί το ποστ αλλιώς θα ήμουν dead πριν ακόμα το γράψω :hehe:)

Κοιτάχτε αυτό να τρελαθείτε μεσημεριάτικα!!!!! http://www.smoothcreations.com/pilot.asp?pg=xtreme :drool:

Πανέα πάρε μου ένα τέτοιο για δώρο PLEASE :hehe::hehe::hehe:

Αυτή ή ψυχή ο hayabusa που είναι?

Διακοπές Βillare ! :D Γύρισα για μερικές μερούλες και θα την ξανακάνω λιαν συντόμως :D

:hehe: Έλα ντε...Έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ :rofl: κανένα σημείο ζωής ο αχαήρευτος :hehe:

(Ευτυχώς που δεν μπαίνει να το δεί το ποστ αλλιώς θα ήμουν dead πριν ακόμα το γράψω :hehe:)

Όλα τα βλέπω χαμένο κορμί :hehe:

Μορνινγκ!!!!! Τους πατήσαμε και αυτούς :flex: .άντε για τους επόμενους

Ναι ναι...!

Πρωτα θα μαμησουμε τους τυχαρπαστους χρυσους Ολυμπιονικες του 2004, μετα θα δειρουμε και τους αμπαλαεους-ντοπε Αμερικανους και στον τελικο θα παμε χωρις αγχος πλεον να ξεπληρωσουμε με 20αρα τους Ισπανους.

:zzz::zzz::zzz::zzz:

Πρωτα θα μαμησουμε τους τυχαρπαστους χρυσους Ολυμπιονικες του 2004, μετα θα δειρουμε και τους αμπαλαεους-ντοπε Αμερικανους και στον τελικο θα παμε χωρις αγχος πλεον να ξεπληρωσουμε με 20αρα τους Ισπανους.

και μετά ξύπνησες:hehe:

Όλα τα βλέπω χαμένο κορμί :hehe:

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΕ!!!! :hehe: Το &3ρ@tό μου δηλαδή, δεν έλεγα τίποτ'αλλο ????? τι το'θελες κι εσύ και τον μελέτησες ? :hehe::rofl:

Δεν μπορεί αυτός κάμερα έχει βάλει :hehe: πα να΄''σηκώσω'' όλο το σπίτι μπας και την βρώ :rofl:

Πως το κάνει ????? ΛΟΛ :bang: :tomato:

και μετά ξύπνησες:hehe:

Νομιζω οτι η σειρα των smileys απο κατω μιλουσε μονη της...:smoke:

Απλα σχολια τυπου "φερτε μας την dream team" ανεκαθεν μου προκαλουσαν αναμικτα συναισθηματα. Απο ακρατο γελιο, μεχρι στομαχικες διαταραχες

Διακοπές Βillare ! :D Γύρισα για μερικές μερούλες και θα την ξανακάνω λιαν συντόμως :D

Μπράβο ρε Ζαννή ωραίος,:T: στην Πάρο είσαι?:)

Ναι ναι...!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί:T:

και μετά ξύπνησες

Δέν είναι κακό:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.