Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

απλά το 2004 το budget ήταν μεγάλο και πήραν τελευταίας γενιάς...φέτος σκέφτηκαν...αφού δεν βρέθηκε τότε,γιατί να βρεθεί φέτος :p

Πάντως ο φελπς λένε στους "κλειστούς κύκλους" ότι τα καταβάζει με τους κουβαδες.....

άσε που το 7ο χρυσο που πήρε είναι τελείως αμφιλεγόμενο αν τερμάτισε αυτός πρώτος ή δεύτερος...

Μου φαίνεται οτι πρέπει να κάνω contact με τον προμηθευτή....

ανάρπαστη θα γίνει η ντόπα στο αεροδρόμιο αυτον τον καιρό.... χρειάζεται... :hehe:

Πως φαίνεται οτι δεν πέρασες καμια βολτα απο το αεροδρόμιο αυτες τις μέρες... :p

(Ο απόλυτος χαμός)

:hmm:

Ή εγω ειμαι τελειως κουλος ή πραγματι δεν υπαρχει λιστα με τα ανοιχτα βενζιναδικα σε ολο το δικτυο...:nada:

:hmm:

Ή εγω ειμαι τελειως κουλος ή πραγματι δεν υπαρχει λιστα με τα ανοιχτα βενζιναδικα σε ολο το δικτυο...:nada:

Υπάρχει μόνο για Ζουαζιλάνδη και Μποτσουάνα....(τραγικοί & απαράδεκτοι)

Α...και για να μην ξεχνιόμαστε...'Αντε να 'ρθει 25 (έστω 27) να ηρεμήσουμε...

Ειδάλλως με βλέπω να βλέπω " Ο Μικρός Σχίζο" στην ΕΤ1 στο repeat μέχρι τον άλλο Αύγουστο....

τελικα σημερα (16/8) εχει πανσεληνο ναι η οχι?Οποιος μου απαντησει υπευθυνα κερδιζει γλωσσοφιλο.

(..........................απο αντμιν της επιλογης του)

Ρε παιδιά τι έκανε αυτός ο τζαμαϊκανός? :jump::jump:

9,69 τα 100 μέτρα. τρελάθηκα μιλάμε. :jump::jump:

Βρε μηπως τον κυνηγουσε απο πισω κανας μπατσος να του παρει τον μπαφο? :hehe:

EDIT: Ναι κι εγω το παρατηρισα, εχει και πανσελληνο και εκλειψη.. Let's go feast on some people.. :devil: :devil: :devil: :p

Σημερα στο Kopete:

Mast3r says: Re sy na se rotiso kati ?

Panos says: Pes to

Mast3r says: Ti einai to RMA ?

Panos says: Einai RAM opos tin proferoun oi disleksikoi. Mperdevoun ta grammata. Katalaves ?

Mast3r says: Kai sta forum disleksikoi einai ?

Panos says: Oxi oloi. Mono osoi agorazoun apo e-shop tis RAM :p

lol :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.